Connect with us

Social

Mobila Laguna pentru casa ta

Publicat

pe

Mobila Laguna

Apartamentul sau casa fiecaruia, este o insula mica, confortabila, unde gasesti pacea in aceasta lume tulbure. Mobila Laguna pentru casa ta este conceputa pentru a crea o atmosfera confortabila si calda, deoarece este frumoasa, eleganta, la moda, functionala si sanatoasa. Mediul de acasa ar trebui sa fie placut atat pentru oaspetii care vin in vizita, cat si pentru intreaga familie. Mobilierul de birou este adesea, nu mai putin important, pentru ca acolo iti petreci o buna parte din viata. Prin urmare, la locul de munca, ca si in mediul de acasa, mobilierul trebuie sa fie armonios, functional si confortabil, deoarece acesta afecteaza starea de spirit, sanatatea si eficienta.

Combinarea tuturor acestor calitati ale mobilierul viselor tale nu este usor, pentru ca daca doresti sa cumperi toate cele de mai sus, trebuie sa cauti intr-o varietate de magazine de mobila iar comunicare cu vanzatorii, nu este intotdeauna adecvata si placuta iar mobilierul nu este chiar atat de ieftin.  Insa, acum poti sa scapi de toate aceste neajunsuri, gasind rezolvare oricaror  probleme cu mobilierul, daca vei intra in magazinul online de mobila Laguna. Vom rezolva profesional orice sarcina pe care o stabiliti.

Combina calitatea excelenta a mobilierului cu cel mai mic pret posibil

La comandarea unui dulap spatios, a unui pat pentru dormitor, o masa pentru calculatorul copilui, trebuie sa acorzi atentie durabilitatii si calitatii performantei acestor elemente de interior. Si asta este bine, pentru ca este vorba despre confort, despre crearea unui mediu pozitiv si modern in casa, si, pentru ca nu intentionezi sa comanzi in fiecare zi mobilier din magazinul online Mobila Laguna, ci il vei cumpara pentru mai multi ani. Prin urmare, este destul de natural sa preferi seturile de mobilier, colectiile si sectiunile care impresioneaza cu fiabilitatea lor, in timp ce problema pretului va fi pusa pe planul doi.

Mobila Laguna

Mobilierul care are un pret destul de accesibil,  poate fi de inalta calitate si poate fi folosit multi ani. Este un mit ca intr-adevar mobilierul de lux, de inalta clasa trebuie sa coste in mod necesar fabulos scump. Magazinul online de mobilier, cu politica sa de preturi, dovedeste ca nu este necesar sa platesti in plus pentru calitate. Cei care stiu care sunt costurile reale ale mobilierului cu adevarat bun, pentru camere de zi, dormitoare, holuri sau pentru copii intra in magazinul online pentru a comanda ceea ce le este necesar. Produsele de mobilier ieftin se gasesc cu usurinta. Insa, aici, mobilierul este oferit astfel incat sa poti cumpara dulapuri, paturi, canapele, bucatarii toate la preturi rezonabile, fiind moderne, elegante si confortabile, pentru a putea decora casa si apartamentul in stil modern, in functie de gustul si preferintele tale.

Cumpararea mobilierului Laguna se face foarte usor

In ciuda tuturor avantajelor obtinerii de mobilier modern si la un pret accesibil din magazinul online, nu toata lumea este pregatita sa cumpere mobila in acest fel. Pentru a inlatura toate temerile, intra in magazinul online cu mobila Laguna pentru casa ta si vei vedea ca acestea sunt neintemeiate. Principalul punct pozitiv este, bineinteles, salvarea timpului si a banilor, dar si a fortei, pentru ca nu-i asa, ai nevoie de putere pentru a cara tot mobilierul necesar casei tale.  Este mult mai simplu sa stai in fata calculatorului si sa vezi magazinul in fata ta, comandand produsele dorite, iar acestea sa-ti fie pur si simplu aduse acasa.

Sursa: https://mobilalaguna.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Publicat

pe

De

ginecologie Vâlcea

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea sănătății intime este crucială pe tot parcursul vieții, iar legătura de încredere dintre medic și pacient este esențială pentru o colaborare eficientă.

Un cabinet ginecologic Vâlcea la care poți apela cu încredere este clinica condusă de distinsul dr. Boris Krastev, cu un renume puternic pe această ramură a medicinei. Având o experiență vastă în domeniul ginecologiei, cu aproape 25 ani în domeniu,  dr. Boris Krastev este recunoscut în comunitatea medicală pentru abordarea sa empatică și competența sa excepțională.

Cu un parcurs impresionant, dr. Boris Krastev și-a început cariera în sistemul medical încă din 1999 pe ramura obstetrică – ginecologie, la Spitalul de Urgență nr. 1 la Craiova, până în anul 2004. Ulterior, parcursul profesional a fost continuat la Spitalul Municipal Drăgășani din 2005, iar din 2017 este activ la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, în Secția I Obstetrică – Ginecologie. Abilitățile și experiența sa sunt susținute de multiple studii și diplome în domeniul ginecologiei, consolidându-și astfel reputația ca un medic de încredere și competent. În prezent, deține un cabinet ginecologic Vâlcea și unul în Drăgășani.

În cadrul clinicii private, pacientele beneficiază de o gamă variată de servicii, toate atingând cele mai înalte cote de profesionalism. În clinica de obstetrică – ginecologie, în cabinet ginecologic Drăgăşani și Vâlcea, dr. Boris Krastev vă oferă următoarele servicii: colposcopie cu biopsie țintită, ecografie abdominală și transvaginală de sarcină și ginecologică, histeroscopie, examen citologic Babeș – Papanicolau în mediu lichid – determinări ADN HPV, dar și tratarea displaziilor cervicale (leziunile precanceroase) prin cauterizări, ERAD și conizații. De asemenea,  dr. Boris Krastev oferă consiliere cuplurilor infertile (RUA – reproducere uman asistată), punându-și experiența la dispoziția acestora pentru a găsi cele mai bune soluții. Competențele lui se extind și în domeniul chirurgiei oncologice genito-mamare, unde deține atestat la nivel național.

Dr. Boris Krastev, manifestând aceeași pasiune și devotament pentru îngrijirea femeilor, și-a extins sfera de expertiză și în domeniul ecografiilor mamare avansate, inclusiv cu tehnici precum sonoelastografia și biopsiile ecoghidate de sân. Aceste proceduri sunt esențiale în prevenirea și diagnosticarea precoce a cancerului de sân, demonstrând angajamentul său constant față de sănătatea femeilor.

Gama de servicii pe care le oferă în cabinetele de ginecologie și obstetrică din Râmnicu Vâlcea și Drăgășani sunt efectuate în locații sigure, curate, permanent sterilizate, ce răspund tuturor exigențelor din domeniu și conțin aparatură modernă. În cazul serviciilor ce implică ecografia, dr. Boris Krastev utilizează ecograf de ultimă generație.

NOU: În cadrul clinicii, veți găsi servicii de înaltă calitate în GASTROENTEROLOGIE, HEMATOLOGIE și PSIHIATRIE, alături de o varietate generoasă de analize de laborator. Dr. Boris Krastev, un medic cu experiență și expertiză remarcabilă, colaborează strâns cu alți profesioniști din aceleași domenii, garantând astfel abordări interdisciplinare și personalizate pentru fiecare pacient. În plus, spectrul de servicii al clinicii este într-o continuă expansiune, evidențiindu-se printr-o atenție deosebită acordată inovației și excelenței în îngrijirea pacienților.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolarea fonica

Publicat

pe

De

ferestre PVC

Intr-o lume in continua miscare, cautarea spatiilor linistite, unde zgomotul si forfota vietii cotidiene sunt filtrate, devine esentiala pentru binele nostru emotional si fizic. O locuinta ce reuseste sa ofere aceasta liniste si izolare fonica devine nu doar un adapost, ci un sanctuar personal. Aici intervin eleganta si eficienta usilor si ferestrelor din Policlorura de Vinil (PVC), material ce promite si livreaza o izolatie fonica remarcabila.

Rolul usilor si ferestrelor din PVC in izolatia fonica

PVC-ul, prin proprietatile sale intrinseci, ofera o solutie de top pentru atenuarea zgomotului. Structura sa densa si capacitatea de a fi fabricat in straturi multiple fac din usile si ferestrele din PVC bariere eficiente impotriva intruziunii sunetelor nedorite. Acestea transforma locuinta intr-o oaza al linistii, unde zgomotul urban sau cel din vecinatate este doar o amintire distanta.

Designul inteligent al usilor si ferestrelor PVC – Cum functioneaza acestea?

1. Straturi si garnituri pe care usile si ferestrele PVC le au. Usile si ferestrele din PVC sunt proiectate cu camere de aer multiple si garnituri de etansare de inalta calitate, care impreuna absorb si disipa energia sonora. Acest design inovator reduce considerabil capacitatea sunetelor de a patrunde in interior, asigurand o izolare fonica superioara.

2. Geamuri Triplustratificate. Combinarea PVC-ului cu geamuri triplustratificate amplifica eficienta izolarii fonice. Spatiile dintre straturile de sticla, umplute cu gaze inerte precum argonul, opresc transferul sonor, oferind un spatiu interior de un calm deosebit.

3. Montaj Profesionist. Un aspect esential in maximizarea performantei fonice a usilor si ferestrelor din PVC este montajul corect si atent la detalii. Instalarea profesionala asigura ca toate componentele sistemului sunt etansate si aliniate perfect pentru a evita orice brese prin care zgomotul ar putea patrunde.

Beneficiile pe care tamplaria PVC le are din punct de vedere fonic

Confort acustic. Crearea unei atmosfere de liniste si confort in propria locuinta este fundamentala. Usile si ferestrele din PVC imbunatatesc calitatea vietii, permitand odihna neintrerupta si concentrare, departe de zgomotele exterioare.

Valoare adaugata proprietatii. Pe langa beneficiile imediate de confort si liniste, investitia in solutii de izolare fonica de calitate superioara adauga valoare de revanzare proprietatii, transformand-o intr-un activ mai atractiv pe piata imobiliara.

Eficienta energetica. Intrucat PVC-ul este si un excelent izolator termic, economiile energetice sunt un avantaj aditional. Reducerea transferului de caldura inseamna facturi mai mici la energie si o amprenta de carbon redusa.

Cuvant de final – usi si ferestre PVC

Astfel, in final putem spune ca usile si ferestrele din PVC reprezinta o alegere cu adevarat inteleapta pentru oricine doreste sa isi transforme locuinta intr-un refugiu de liniste si confort. Tehnologia moderna si designul inteligent al acestor sisteme de inchidere se imbina intr-un mod excelent, deschizand usa catre o viata armonioasa, confortabila si mult mai linistita.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din România privind drepturile femeilor și influența culturală a muzicii

Publicat

pe

De

În umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marchează Ziua Internațională a Femeii prin publicarea unui studiu comprehensiv care examinează percepțiile tinerelor din generația Z din România asupra drepturilor femeilor și impactul pe care muzica îl are asupra conștiinței lor sociale. Această zi, care a fost inițial propusă acum mai bine de un secol, de catre Clara Zetkin la Conferința Internațională a Femeilor Socialiste din Copenhaga, a fost consacrată pentru a onora lupta continuă a femeilor pentru egalitate și dreptate socială.

Studiul, care a implicat un eșantion reprezentativ de 400 de tinere, a fost conceput pentru a evalua în mod sistematic atitudinile și experiențele acestora în contextul unui spectru larg de situații sociale, inclusiv tratamentul subiectelor legate de drepturile femeilor în discursul public și nivelul de siguranță perceput în diferite contexte urbane.

Un aspect notabil s-a remarcat intr-o discrepanță semnificativă între grupurile de vârstă, cu un procent de 23% dintre tinerele peste 22 de ani care consideră că atenția acordată drepturilor femeilor este exagerată. În ceea ce privește siguranța personală, studiul a identificat un sentiment de vulnerabilitate accentuat în mijloacele de transport în comun, cu 80% dintre tinerele generației Z exprimându-și îngrijorarea, în timp ce 100% dintre acestea sunt preocupate de siguranța lor în spațiul public pe timp de noapte.

Conform analizei, aproape 60% dintre tinere au afirmat că nu au fost niciodată victime ale unui incident violent sau de hărțuire sexuală, în timp ce aproximativ un sfert (24%) au indicat ca au fost supuse, cel puțin o data, unor forme de violență. În ceea ce privește atitudinea față de siguranța în spațiul public, peste 60% dintre femei se simt îngrijorate în mare sau foarte mare măsură în legătură cu siguranța lor pe timp de noapte. Mai mult, peste 63% au sunat pe cineva apropiat și au vorbit pana cand acestea s-au simțit în siguranță.

În ceea ce privește abordarea subiectelor legate de drepturile femeilor în spațiul public, peste jumatate (51%) dintre participante consideră că aceste subiecte sunt tratate superficial, în timp ce 26% au menționat că sunt abordate realist și corect. Aceste rezultate subliniază necesitatea unei abordări mai echilibrate și informate a acestor teme în mediul public. Cu toate acestea, este important să luăm în considerare că acesta este un aspect care necesită o implicare constantă și progresivă pentru a aduce schimbări semnificative.

Analiza noastră dezvăluie o tendință îngrijorătoare în rândul tinerelor, care au mentionat ca exista o abordare superficială a drepturilor femeilor în spațiul public, cu 60% dintre ele afirmând această perspectivă,” a declarat Alexandru Zodieru, General Manager & Research Director Cult Research. „Este imperativ să luăm în considerare aceste percepții și să ne orientăm către strategii care să consolideze un discurs public mai profund și mai informat cu privire la egalitatea de gen.”

Interesant este că, în timp ce aproape 60% dintre respondente consideră că femeile pot avea succes în carieră la fel ca și bărbații, există încă o proporție semnificativă care este mai puțin convinsă de acest lucru. De asemenea, aproape o treime dintre respondenți consideră că femeile sunt mai preocupate de aspectul lor fizic decât bărbații.

Rezultatele arată că aproximativ 30% dintre respondente cred că muzica are un impact mare sau foarte mare asupra percepțiilor și comportamentelor legate de relațiile de gen, în timp ce aproximativ 25% consideră că influența este mică sau foarte mică. Această diversitate a percepțiilor subliniază complexitatea modului în care mediul cultural modelează atitudinile sociale.

În contextul cultural, cercetarea a explorat rolul muzicii în formarea percepțiilor sociale, cu o majoritate covârșitoare (80%) ce se aliniază la mesajul melodiei „Macarena” a Erikăi Isac, interpretându-l ca un vector pozitiv pentru promovarea egalității de gen.

Datele arată că aproximativ 69% dintre respondente consideră că Erika Isac reprezintă opinia majoritară a tinerelor din România prin melodia „Macarena„. Acest lucru indică o recunoaștere semnificativă a impactului culturii pop asupra percepțiilor sociale și a normelor de gen.

În ceea ce privește percepția despre mesajul piesei „Macarena„, aproximativ 59% dintre respondente consideră că mesajul este pozitiv și promovează egalitatea de gen. Totuși, este important să observăm că aproximativ 16% dintre respondente cred că mesajul este unul neutru, în timp ce aproximativ 8% consideră că este negativ și perpetuează stereotipurile de gen. Aceste constatări subliniază diversitatea opiniilor și perspectivelor tinerelor în ceea ce privește reprezentarea de gen în cultura populară și necesitatea unei abordări critice a acestor aspecte.

Este esențial să recunoaștem complexitatea și multifacetedness-ul influențelor culturale asupra tinerelor și să ne angajăm într-un dialog continuu care să promoveze o reprezentare echitabilă și realistă a femeilor în toate sferele societății,” a completat Paul Acatrini, Managing Partner & Research Director Cult Research.

Analizând aceste date, reprezentanții Cult Research subliniază că muzica joacă un rol semnificativ în formarea percepțiilor și comportamentelor tinerelor în ceea ce privește relațiile de gen, dar este important să recunoaștem că această influență este complexă și poate fi afectată de o varietate de factori culturali și individuali.

Alegerea datei de 8 Martie ca simbol al aspirațiilor și realizărilor femeilor a devenit un punct de referință global în recunoașterea și celebrarea progreselor făcute, precum și în sublinierea provocărilor rămase. În spiritul acestei tradiții, Cult Research contribuie la dialogul național cu o analiză detaliată a modului în care tineretul feminin din România percepe și este influențat de discursurile legate de gen, într-o epocă în care mass-media și cultura populară joacă roluri pivotale în formarea identității și a valorilor.

DESPRE CULT RESEARCH

Cult Research, cu o tradiție în furnizarea de insight-uri bazate pe date și analize riguroase, își reafirmă angajamentul de a contribui la avansarea cunoașterii și la îmbunătățirea politicilor sociale prin cercetare științifică. Astfel, oferind analize și date pe diverse subiecte de interes național, compania își propune să contribuie la formarea unei societăți în care calitatea vieții este îmbunătățită constant.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Administrație localăO zi inainte

Beneficiile unei evaluari periodice a vederii

Evaluarea periodica a vederii are o serie de beneficii importante pentru calitatea vietii, asadar ea trebuie privita ca o prioritate...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Eveniment6 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

Uncategorized2 săptămâni inainte

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Experiență de vizionare pe un ecran...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Samsung prezintă cea mai recentă gamă de electrocasnice, cu conectivitate îmbunătățită și capacități AI, în cadrul evenimentului de lansare globală[ Unele caracteristici pot fi încă indisponibile.] „Welcome to BESPOKE AI”

În decurs de 24h, au loc trei evenimente în Seul, Paris, New York City, fiind prezentate noi electrocasnice pentru bucătărie...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale...

ginecologie Vâlcea ginecologie Vâlcea
Social2 săptămâni inainte

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Asociația pastel și Carrefour România dăruiesc biciclete elevilor din mediul rural

19% dintre elevii care locuiesc în mediul rural străbat mai mult de 5 kilometri în fiecare zi, pe jos, pentru...

Uncategorized2 săptămâni inainte

TikTok lansează feed-ul dedicat conținutului STEM în Europa

TikTok lansează un nou feed dedicat conținutului STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) pentru utilizatorii din Europa. Aproximativ 15 milioane...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Bucureștiul va avea un muzeu dedicat jocurilor video

Muzeul se va deschide la finalul lui 2024 și îl va avea curator pe Andreas Lange, fondatorul celebrului ComputerSpieleMuseum din...

Uncategorized2 săptămâni inainte

ANVELOPE PREMIUM PENTRU UN CONDUS MAI ECONOMIC

Primăvara a început să dea semne pozitive, așa că mulți șoferi probabil se gândesc deja la achiziționarea unor anvelope sigure...

Staţiunile balneare Staţiunile balneare
Turism3 săptămâni inainte

Staţiunile balneare din Vâlcea – terapie pentru trup şi suflet

Vâlcea nu este cunoscută doar pentru zonele sale montane de excepţie, ci mai ales pentru staiunile balneare de care dispune. Acestea...

Eveniment3 săptămâni inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized3 săptămâni inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Știrile Săptămânii