Connect with us

Exclusiv

Cele mai răspândite mituri despre videochat!

Publicat

pe

Odată cu apariția mai multor firme și studiouri de videochat pe piața românească, au început să apară și o mulțime de zvonuri și mituri despre ce implică mai exact această meserie și despre cadrul legal în care aceste studiouri își desfășoară activitatea.

De cele mai multe ori, toate aceste zvonuri care apar în legătură cu videochatul, sperie multe tinere care și-ar dori poate să lucreze în domeniu. Opiniile persoanelor dezinformate au determinat ca activitatea de videochat să fie privită cu mult scepticism, lucru care le influențează pe majoritatea femeilor ce exprimă din ce în ce mai multe rețineri în ceea ce privește acest job.

În realitate, videochatul este un job ca oricare altul, iar noi am ales ca împreună cu www.livestudio.ro să distrugem majoritatea miturilor care apar când e vorba de acest domeniu!

Dacă te angajezi acolo, reputația ta va avea de suferit!

Multe persoane consideră că videochatul le pune în pericol intimitatea doar datorită faptului că munca se desfășoară doar în spațiul virtual, unde se presupune că oamenii au foarte ușor acces la informații. Astfel, foarte multe femei consideră că pot fi descoperite foarte ușor, chiar și de către persoane care nu și-ar dori să afle acest lucru. Total fals!

Live Studio asigură în totalitate confidențialitatea modelelor, iar programele cu ajutorul cărora are loc transmisia online sunt securizate și doar clienții pot avea acces la ele. În plus, modelele de videochat românce lucrează doar cu SUA sau alte țări europene, deci riscul de a „fi descoperite” este absolut inexistent.

Este o meserie ilegală!

Din nou, nici acest mit nu are un fundament real. Modelele de videochat din cadrul Live Studio au contract de muncă și toate drepturile oferite și de un alt loc de muncă. Cu cât au mai multă vechime, cu atât beneficiază de pachete salariale mai motivante incluzând asigurări de sănătate și pensie. Live Studio asigură și aici confidențialitate iar în cartea de muncă nu va fi menționat exact specificul muncii.

Vei avea un program de muncă dificil!

Live Studio oferă angajatelor posibilitatea de a avea un program flexibil, iar managera este mereu înțelegătoare, mai ales cu studentele care nu pot lucra cu normă întreagă. Din nou, se asigură o confidențialitate completă iar instituțiile de învățământ nu vor afla nimic despre tinerele ce aleg să se angajeze aici.

Nu îți trebuie studii superioare pentru a lucra într-un astfel de domeniu!

Această idee potrivit căreia tinerele care aleg să lucreze în videochat ar avea o inteligență sub medie este complet eronată. Din contra, Live Studio pune foarte mare accent pe aceste detalii și angajează doar fete ce cunosc cel puțin o limbă străină și au cunoștințe minime de utilizare a calculatorului.

Salariul nu este chiar atât de mare pe cât se spune!

Live Studio oferă foarte multe bonusuri și beneficii. Începând cu bonusul de angajare și până la bonusuri și încasări mai mari dacă modelele ascultă sfaturile trainerilor și se dedică cu adevărat meseriei. În plus, pentru studente, aceasta este o sursă de venit destul de mare dacă e să comparăm cu majoritatea salariilor part time din ziua de azi.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Iridex Group Plastic anunta receptia la finalizarea lucrarilor de canalizare in judetul Giurgiu, localitatea Toporu

Publicat

pe

  • Comuna Toporu din judetul Giurgiu, mai aproape de Europa, prin implementarea acestui proiect de canalizare cu bani europeni

Iridex Group Plastic a anuntat astazi receptia la finalizarea lucrarilor pentru proiectul Sistem centralizat de canalizare menajera in localitatea Toporu, judeţul Giurgiu. Sistemul centralizat de canalizare se compune din reţelele de canalizare, statiile de pompare, conductele de refulare si statia de epurare. Aceasta implementare s-a realizat cu finantare europeană prin “Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 – Submasura 7.2 – Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica”. Ordonatorul principal de credite pentru aceste lucrari este comuna Toporu, prin Autoritatea contractanta la nivel local, valoarea totala a lucrarii fiind de  5,57 milioane de lei, inclusiv TVA, rezultand o lungime a retelei de 7175 de metri.

Multumesc partenerilor nostri: Iridex Group Plastic – pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o! Și în următorii doi ani de garantie asupra lucrării sper să continuam aceasta colaborare la acelasi nivel”, a declarat dl. Constantin Ionescu, primarul comunei Toporu din judetul Giurgiu.

Anterior implementarii acestui proiect, in comuna Toporu din judetul Giurgiu exista un sistrem centralizat de distributie a apei potabile care deservea locuitorii din satele Toporu si Tomulesti, dar nu exista sistemul de canalizare a apei menajere. Deversarea apelor uzate menajere se facea prin puturi absorbante care puteau infesta solul si panza de apa freatica sau, pentru un numar mic de locuinte prin bazine vidanjabile. Dispunerea construcţiilor de colectare a apelor reziduale in incinta proprietaţilor, respectiv in spatele imobilelor facea dificil accesul utilajelor de vidanjare, ceea ce deseori conducea la deversarea pe proprietati a dejecţiilor care polueaza solul, aerul si apa, ca reale focare de infectie.

Conform Directivei Cadru Apa, transpusa in legislaţia romana prin Legea Apelor nr. 107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, se impune atat existenta retelei de alimentare cu apa, precum si deversarea apelor uzate menajere prin realizarea colectarii centralizate a apelor uzate si epurarea lor corespunzatoare.

Rezultatul lucrarilor efectuate de Iridex Group Plastic este o retea de 7175 de metri, cu deservirea unei populatii de circa 1000 de locuitori. In acelasi timp, retelele proiectate au posibilitatea de a fi extinse in viitor pe toate strazile localitatii Toporu.

“Pentru Iridex Grup Plastic finalizarea acestui contract a reprezentat unul dintre obiectivele importante ale anului 2019. Cu atat mai mult cu cat prin aceasta investitie locuitorii comunei Toporu vor avea acces la conditii de viata mai bune, cu un grad de confort sporit in interiorul locuintelor, ceea ce va pune bazele nu numai pentru o viata mai sanatoasa, dar si pentru o viata mai buna cu posibilitatea dezvoltarii economice a localitatii”, a declarat Cornel Naic, Director General Adjunct in Departamentul de Constructii al Iridex Group Plastic.

Compania Iridex Group Plastic anunta astfel finalizarea unui nou proiect de protectie a mediului pentru tratarea apelor menajere in judetul Giurgiu, localitatea Toporu, reafirmand astfel responsabilitatea pentru implementarea cu profesionalism a proiectelor din acest domeniu atat de sensibil, cu impact major pe termen lung pentru tara noastra.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Cu lacrimi sau fara lacrimi, repatriate decedati trebuie sa se faca!

Publicat

pe

La inceput  negi! Nu ai puterea sa crezi. Crezi ca ti se face o farsa, asa cum apar stirile false, menite sa atraga atentia asupra cititorilor: “A murit X, mare cantaret de muzica populara.”, “Inima lui Y, mare creatoare de moda a incetat sa mai bata.”

Si tot asa. Ai crezut ca moartea se va tine mereu la distanta de tine si de toti cei dragi. Cu ideea aceasta ne amagim cu totii si poate asa se explica de ce in fata mortii suntem dezarmati si nepregatiti.

Poate ca ar trebui sa ne mai lasam copiii singuri, sa le spunem ca va sosi timpul sa fie pe cont propriu si sa ii rugam sa nu planga, ci sa faca tot ceea ce trebuie.

In mod cert ca depedenta de anumiti oameni si de lucruri este daunatoare, de aceea din timpul vietii sa ne initiem in moarte!

Agonia telefonului socant pe care l-ai primit nu trebuie sa te paralizeze!

Stiu ca ti se rupe sufletul de mila ca a murit departe, dar linisteste-te la gandul ca exista servicii de repatriere decedati, iar profesionistii acestei firme vor face totul la superlativ pentru tine si pentru cel drag.

Suna imediat ce ai primit telefonul, sa nu mai pierzi timp pretios si solicita consultanta de la operatorul funerar care sta non stop la capatul firului, sa te incurajeze si sa iti spuna ca nu esti singur!

In mai putin de 15 minute vei sti urmatoarele lucruri, care te vor linisti:

-cand o firma accepta sa se ocupe de repatriere, apartinatorul nu se deplaseaza din tara, cel mult se ocupa de inchirierea capelei, stabilirea datei inmormantarii si programarea preotului, pachetelele pentru biserica si cosul de la biserica, adica problemele interne din tara, daca doreste sa faca acest lucru. In cazul in care nu dispune de resursele spirituale si fizice necesare, firmele foarte bune se ocupa 100% de organizarea inmormantarii .

-multe state europene colaboreaza numai cu firmele de pompe funebre, stiind ca o familie nu s-ar descurca sa indeplineasca toate prevederile legale, pe care nici nu le cunoaste. Nu trebuie sa te consideri vinovat/vinovata ca stai acasa, fiindca nu ai ce face acolo, ci ar fi o suferinta in plus si bani cheltuiti in zadar. Firma este capabila sa faca totul pentru tine si pentru decedatul tau.

-sicriele, hainele, toaletarea, imbalsamarea, crucea inscriptionata si transportul funerar intra in pretul precizat de la inceput, preturi care incep de la 990 de euro si care nu reflecta munca si alergatura personalului.

-cel drag va fi tratat regeste. Nicicand nu s-a ocupat cineva de el atat de temeinic. Este spalat cu grija, unghiile ii sunt taiate si curatate, parul ii este aranjat si este imbracat in cele mai elegante haine. Sicriele intra in pret, iar firmele la care apelezi le au in stoc. Unul trebuie sa fie din zinc, altul din lemn masiv. Si substantele de imbalsamare sunt garantate, astfel ca trupul neinsufletit va ramane intact.

-masinile funerare sunt curate, conduse de soferi responsabili si prevazute cu temperaturi scazute.

Repatrierea va decurge decent, iar tu vei varsa mai putine lacrimi, fiindca vei fi fericit/fericita ca ti-ai facut datoria de nota 10!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Iridex Group Plastic a prezentat rezultatele implementarii proiectului de relansare a statiei de productie mase plastice

Publicat

pe

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obtinute prin proiectul de relansare a statiei de productie mase plastice, proiect care are drept scop principal cresterea vanzarilor pe piata interna si extinderea pe piete externe. Prezentarea rezultatelor a avut loc in cadrul conferintei de inchidere a ”Programului Romano-Elvetian pentru IMM-uri” si a programului ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA), in parteneriat cu CEC Bank, cu implicarea  Guvernului Confederatiei Elvetiene.

In urma cu un an, Iridex Group Plastic a primit un credit pentru inlocuirea unuia dintre extruderele existente. Echipamentul a fost livrat si instalat anul acesta, fiind actionat digital, cu service asigurat de la distanta. Aceasta investitie va aduce beneficii semnificative pentru mediul inconjurator, permitand o crestere a productiei de circa trei ori, cu un consum redus de energie electrica de circa 30%. In acelasi timp, acum se pot realiza o serie de produse noi, cum ar fi masoanele de protectie piese metalice si ceramice, cu plase tubulare cu grosimi si diametre mai mari. Prezentarea companiei Iridex Group Plastic a fost sustinuta de Adriana Mircea, Director de Dezvoltare in cadrul companiei.

La evenimentul de la Palatul CEC, pe langa ministrul de resort, dl. Stefan-Radu Oprea, au fost prezenti si E.S. Arthur Mattli, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti,  dl. Laurentiu Gabriel Mitrache, Presedintele Comitetului de Directie CEC Bank si dl. Valentin Tiberiu Mavrodin, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice. Cele doua programe au beneficiat de finantare elvetiana in cadrul Programului de Cooperare Elvetiano – Roman (PCER) pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse.

Programul Romano-Elvetian pentru IMM-uri, a avut unul dintre cele mai mari bugete in cadrul Contributiei elvetiene pentru Romania. A sustinut aproximativ 600 de IMM-uri in realizarea de investitii si a contribuit la crearea a peste 1.600 de noi locuri de munca in 8 domenii prioritare (productie, servicii medicale, turism, comercializarea echipamentelor specifice economisirii de energie si a celor care utilizeaza resurse de energie regenerabile, IT si comunicatii, transporturi si depozitare, constructii, activitati profesionale, tehnice si stiintifice).

Bugetul intregului program a fost de circa 45 de milioane de franci elvetieni (CHF), din care 70% contributie elvetiana si 30% aport propriu CEC Bank, contribuind la acoperirea unui deficit de credite pe zona IMM-urilor existent la momentul lansarii pe piata financiara din Romania, in conditii financiare favorabile pentru beneficiari (dobanda preferentiala).

Programul de creditare a IMM-urilor a fost completat, in anul 2017 cu proiectul ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”. Cu un buget de 2,5 milioane CHF, principalul obiectiv a fost sprijinirea internationalizarii IMM-urilor, prin asigurarea unui cadru de pregatire in vederea patrunderii pe pietele externe, si sustinerea participarii beneficiarilor programului la evenimente de promovare internationala.

Mai multe detalii despre Iridex Group Plastic aflati de la: www.iridexplastic.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Eveniment19 ore inainte

Managementul “exceptional” al primarului PNL, Adrian Dobre/Se anunta vremuri grele pentru angajatii de la stat subordonati ai primarului “care este”…(I)

Viitorul Guvern care ar putea fi format de PNL şi alte partide politice va acorda o atenţie sporită refacerii capacităţilor...

Eveniment2 zile inainte

Bomba lui Valeriu Stoica: USR ar putea deveni noul PSD

Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU (LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectiv motivat si semnat, Sentinta civila...

Eveniment3 zile inainte

BOMBA: SIIJ cerceteaza judecatoarele din Sibiu care au legalizat succesiunea Forumului German condus de Iohannis dupa organizatia hitlerista Grupul Etnic German

Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU (LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectiv motivat si semnat, Sentinta civila...

Eveniment4 zile inainte

Cum taman o colaboratoare a Securității ca politie politica cu dosar de retea, nobody pe planeta, ajunge șefa USR București?

(Preluare National – Valentin Boeru): Tensiunea a ajuns la cote mari. Ambii jucători își vor etala cărțile pentru a se...

Eveniment6 zile inainte

Comisarul de poliție ANA MARIUS CĂTĂLIN de la DNA ST Ploiesti – specialist in “ecologie” – a terminat o facultate neacreditata la acea vreme

He he he! Înțeleg că domnul Cristian Tudor Popescu a ajuns la legea atracției universale a lui Newton, reproșându-i profesorului...

Eveniment7 zile inainte

SOC SI GROAZA/ Procurorul Negulescu Mircea era perceput de sefii sai ierahici ca este interfata dintre procurorul general al Romaniei si Servicii, si cand spunem servicii ne referim la structurile informative S.R.I., S.I.E., UM 0962, actualul D.LP.I.

JUSTITIE CU TARNACOPUL – Avocata Ioana Prajescu a fost amendata cu 5.000 lei de judecatorul Dragos Bogdan Achitei de la...

EvenimentO săptămână inainte

FELICITARI ECHIPELOR MANAGERIALE ALE IPJ PRAHOVA SI ALE POLITIEI MUNICIPILUI PLOIESTI

Chiar daca am primit niste “raspusuri” oficiale” de la IPJ Prahova pe care nu dorim sa le comentam (pe alte...

EvenimentO săptămână inainte

Umbrele lui “Zdreanta” si “Lucica”

Ia uitati ce informatii ne-au parvenit la redactie privind anumiti judecatori despre care exista suspiciuni ca ar fi apropiati sau...

EvenimentO săptămână inainte

“Omul care l-a permit pe biciul Securității din închisoarea Aiud pleacă din Grupul (de reflecție) de Dialog Social?”

Ceeeeeee? Liiceanu a demisionat din Grupul de Dialog Social? Omul care l-a permit pe biciul Securității din închisoarea Aiud pleacă...

Eveniment2 săptămâni inainte

Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Campina (Stat in Stat si anexa a DNA ST Ploiesti) detine camere monitorizate ilegal? IPJ Prahova cunoaste aceste “detalii”?

Acest centru are amenajate 6 camere de retinere cu o capacitate de 36 de locuri, respectiv cate 6 persoane in...

Eveniment2 săptămâni inainte

EXPLOZIV/UN NOU CAZ GROTESC DE MUSAMALIZARE/IPJ PRAHOVA SI CELEBRA PROCUROARE Giluela Deaconu, FOSTA PROCUROARE DE LA DNA ST PLOIESTI MUSAMALIZEAZA UN ACCIDENT MORTAL

Seful Centrului, comisar de politie Enache Daniela, stat in stat? Se intreaba si fosti sefi ai IPJ Prahova dar si...

Eveniment2 săptămâni inainte

SOCANT/OFITER SRI A FALSIFICAT PROBE UNUI PROCUROR LA ORDINUL LUI NEGULESCU MIRCEA

Inalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat definitiv, in data de 01 octombrie 2018, în procesul în care fostul...

Eveniment2 săptămâni inainte

Acesta e statul de drept!

In contextul in care Rovana Plumb (în unanimitate) a luat reject în Comisia Juri, pe motiv de Belina, de declarație...

Eveniment2 săptămâni inainte

COLOSAL/10 decembrie 2015- “Negulescu Mircea a deschis usa biroului si s-a inglbenit la fata cand a vazut cine este in birou, iar apoi s-a retras/A venit Smurd-ul”

In contextul in care Rovana Plumb (în unanimitate) a luat reject în Comisia Juri, pe motiv de Belina, de declarație...

Eveniment3 săptămâni inainte

CARACATITA – Faza defectiunii “SISTEMULUI”

Am sa incep cu concluzia pentru a nu lasa loc de confuzii: “SISTEMUL” a fost creat de servicile secrete si...

Eveniment3 săptămâni inainte

Este nebunie curata in Republica Moldova/. Iz-ul de #rezist este usor sesizabil/Vasilica isi plimba coada prin Moldova

(Preluare National – Catalin Tache ): Bogdan Licu tocmai ce a ajuns ”țintă în mișcare” în războiul hibrid declanșat împotriva...

Știrile Săptămânii