Connect with us

Exclusiv

Cele mai răspândite mituri despre videochat!

Publicat

pe

Odată cu apariția mai multor firme și studiouri de videochat pe piața românească, au început să apară și o mulțime de zvonuri și mituri despre ce implică mai exact această meserie și despre cadrul legal în care aceste studiouri își desfășoară activitatea.

De cele mai multe ori, toate aceste zvonuri care apar în legătură cu videochatul, sperie multe tinere care și-ar dori poate să lucreze în domeniu. Opiniile persoanelor dezinformate au determinat ca activitatea de videochat să fie privită cu mult scepticism, lucru care le influențează pe majoritatea femeilor ce exprimă din ce în ce mai multe rețineri în ceea ce privește acest job.

În realitate, videochatul este un job ca oricare altul, iar noi am ales ca împreună cu www.livestudio.ro să distrugem majoritatea miturilor care apar când e vorba de acest domeniu!

Dacă te angajezi acolo, reputația ta va avea de suferit!

Multe persoane consideră că videochatul le pune în pericol intimitatea doar datorită faptului că munca se desfășoară doar în spațiul virtual, unde se presupune că oamenii au foarte ușor acces la informații. Astfel, foarte multe femei consideră că pot fi descoperite foarte ușor, chiar și de către persoane care nu și-ar dori să afle acest lucru. Total fals!

Live Studio asigură în totalitate confidențialitatea modelelor, iar programele cu ajutorul cărora are loc transmisia online sunt securizate și doar clienții pot avea acces la ele. În plus, modelele de videochat românce lucrează doar cu SUA sau alte țări europene, deci riscul de a „fi descoperite” este absolut inexistent.

Este o meserie ilegală!

Din nou, nici acest mit nu are un fundament real. Modelele de videochat din cadrul Live Studio au contract de muncă și toate drepturile oferite și de un alt loc de muncă. Cu cât au mai multă vechime, cu atât beneficiază de pachete salariale mai motivante incluzând asigurări de sănătate și pensie. Live Studio asigură și aici confidențialitate iar în cartea de muncă nu va fi menționat exact specificul muncii.

Vei avea un program de muncă dificil!

Live Studio oferă angajatelor posibilitatea de a avea un program flexibil, iar managera este mereu înțelegătoare, mai ales cu studentele care nu pot lucra cu normă întreagă. Din nou, se asigură o confidențialitate completă iar instituțiile de învățământ nu vor afla nimic despre tinerele ce aleg să se angajeze aici.

Nu îți trebuie studii superioare pentru a lucra într-un astfel de domeniu!

Această idee potrivit căreia tinerele care aleg să lucreze în videochat ar avea o inteligență sub medie este complet eronată. Din contra, Live Studio pune foarte mare accent pe aceste detalii și angajează doar fete ce cunosc cel puțin o limbă străină și au cunoștințe minime de utilizare a calculatorului.

Salariul nu este chiar atât de mare pe cât se spune!

Live Studio oferă foarte multe bonusuri și beneficii. Începând cu bonusul de angajare și până la bonusuri și încasări mai mari dacă modelele ascultă sfaturile trainerilor și se dedică cu adevărat meseriei. În plus, pentru studente, aceasta este o sursă de venit destul de mare dacă e să comparăm cu majoritatea salariilor part time din ziua de azi.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Ce tip de SSD e mai bun intr-un laptop?

Publicat

pe

Ce tip de SSD e mai bun intr-un laptop?

 

SSD-ul sau Solid State Drive-ul este un fel de Hard-Disk care ofera viteze mult mai mari de scriere/citire, este mai fiabil si consuma mai putin curent. Desi in prezent nu mai reprezinta o adevarata inovatie, in continuare un astfel de SSD poate sa faca un laptop sau un calculator sa functioneze de pana la 10 ori mai rapid.

Daca acum cativa ani preturile erau enorme si prea putine persoane isi permiteau un SSD, in anul 2019 un SSD de 128Gb il putem gasi chiar si sub 80 de lei. Din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa mai exista laptop-uri sau calculatoare care sa nu dispune de aceasta unitate de stoare. Avantajele pe care le ofera sunt enorme iar dezavantajele aproape ca nu exista. Singurul inconvenient in legatura cu SSD-urile sunt faptul ca in momentul de fata nu exsita modalitati de recuperare a datelor in caz ca se defecteaza.

Desi SSD-urile se folosesc si pentru desktop-uri, in articolul de astazi am sa ma rezum la laptop-uri. In primul rand, trebuie sa va ganditi de cata memorie aveti nevoie si daca se pot instala un SSD si un HDD simultan. Daca aveti aceasta posibilitate, va recomand sa optati pentru modele de 128Gb sau 256Gb in care sa va instalati sistemul de operare si programele de baza, iar pe HDD sa stocati fisierele mai mari. Daca placa de baza suporta doar o unitate de stocare, va recomand sa va orientati catre SSD-uri de cel putin 480GB.

Acum ca v-am explicat in mare parte ce inseamna un SSD si care sunt recomandarile mele, va raspund la intrebarea din titlu. Cel mai bun SSD pe care-l puteti cumpara in momentul de fata pentru un laptop gaming sunt cele de tip NVME M.2. Acestea ofera niste viteze absolut incredibile: pana la 3500mb (3,5gb) pe secunda la citire si pana la 2100mb (2,1Gb) la scriere. Trebuie sa luati in considerare ca acest tip de SSD sunt mai putin fiabile si se incalzesc destul de tare. Chiar daca toate SSD-urile sunt bune si rapide in general, cele NVME M.2 sunt pur si simplu la un alt nivel si lasa cu mult in spate SSD-urile traditionale. Mentionez faptul ca au un pret foarte ridicat si se merita doar pentru persoanele care au nevoie neaparat de cele mai bune performante.

In concluzie, SSD-urile sunt niste Hard-Disk-uri moderne care ofera viteze mult mai mari si consuma mai putin curent. Cel mai bun tip de SSD pentru un laptop sunt cele NVME M.2 care ofera performante incredibile dar costa foarte mult.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Rezolutia unor camere supraveghere ofera detalii surprinzatoare

Publicat

pe

De

Tot mai multi utilizatori cauta solutii de supraveghere care sa le ofere beneficii cat mai numeroase. Printre caracteristicile solicitate se numara rezolutia. Oricine isi doreste camere supraveghere care sa identifice usor si rapid fata unei persoane sau numarul de inmatriculare al masinii care trece prin fata casei. Cu toate acestea, nu toate asa-zisele camere supraveghere de inalta definitie transmit imagini la rezolutia ideala, nici macar la cea mentionata in specificatii. Imaginea redata devine de cele mai multe ori blurata atunci cand folositi optiunea de zoom. Pentru a evita astfel de sisteme de supraveghere nesigure, incerte, este indicat sa cunoasteti cateva amanunte care sa va faciliteze alegerea produselor potrivite.

In ziua de azi, o rezolutie de peste 2MP a devenit o cerinta standard in randul consumatorilor. Insa cum constatati care este cea mai buna rezolutie de care aveti nevoie? Sa pornim cu inceputul. Rezolutia unei camere supraveghere IP consta in numarul total de pixeli care alcatuiesc o imagine. Imaginea la randul ei este masurata in lungime si latime. De pilda, o camera supraveghere de 2MP va avea o imagine de dimensiunile 1920 x 1080. Prin inmultirea celor doua laturi veti obtine un total de 2,73 milioane, reprezentand numarul total de pixeli din acea imagine. In acelasi timp, latimea este utilizata pentru a defini rezolutia. Din acest motiv, cand ne referim la rezolutie 1080P, avem in vedere o imagine de aprox. 2 milioane de pixeli.

Cele mai intalnite si solicitate rezolutii pe piata sistemelor de supraveghere sunt cele de 2MP, 4MP sau 8MP. Mai mult decat atat, acestea sunt rezolutiile optime pentru un sistem de supraveghere video pentru orice locuinta. Aceste camere supraveghere asigura o calitate a imaginii foarte buna si stabila atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. In plus, o data cu evolutia continua a tehnologiei, exista variante adecvate oricarui buget si proiect.

Care sunt diferentele reale intre o camera supraveghere de 2MP (1080p), una de 4MP (1440p) si o alta de 5MP (1920p)?

In primul rand trebuie sa ne orientam catre calitatea imaginii. Din punct de vedere tehnic, o camera de supraveghere cu o rezolutie 1440P capteaza imagini si fluxuri video extrem de clare, fiind de doua ori mai bune decat o camera IP 1080P. In ceea ce priveste rezolutia 1920P, pixelii pe orizontala sunt similari cu cei ai unei camere HD 1440P, insa prima beneficiaza de mai multi pixeli pe verticala, prin urmare o camera supraveghere IP de 5MP va produce o imagine mult mai buna decat una de 4MP. Principala diferenta este sesizata in special in imaginile ce surprind obiecte la distanta.

Campul de vizualizare este un aspect distinctiv, fara a constitui insa o diferenta realmente notabila. Camerele IP de inalta rezolutie sunt echipate cu lentile angulare. Prin comparatie, camerele de 4MP si 5MP ar beneficia de un unghi mai mare de vizualizare, spre deosebire de camerele 1080P, ceea ce le ajuta sa acopere zone mai extinse.

Latimea de banda si capacitatea de stocare a datelor traseaza deosebiri clare intre cele trei tipuri de camere supraveghere cu rezolutii diferite. Indiferent de compresia video utilizata, fie ca discutam despre H.264 sau noile variante imbunatatite de compresie H.265/H.265+, camerele de 5MP vor necesita o mai mare latime de banda si un spatiu de stocare mai mare decat cele de 2MP.

Mai multe informatii despre tipurile de camere de supraveghere, precum si despre performantele tehnice ale acestora puteti regasi accesand magazinul online www.1CCTV.ro. Tot aici sunt disponibile cele mai noi sisteme de supraveghere video, dar si alte categorii de produse ce pot completa sistemul de securitate al casei, precum alarme wireless, videointerfoane, UPS-uri pentru centrale termice.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Iridex Group Plastic anunta receptia la finalizarea lucrarilor de canalizare in judetul Giurgiu, localitatea Toporu

Publicat

pe

  • Comuna Toporu din judetul Giurgiu, mai aproape de Europa, prin implementarea acestui proiect de canalizare cu bani europeni

Iridex Group Plastic a anuntat astazi receptia la finalizarea lucrarilor pentru proiectul Sistem centralizat de canalizare menajera in localitatea Toporu, judeţul Giurgiu. Sistemul centralizat de canalizare se compune din reţelele de canalizare, statiile de pompare, conductele de refulare si statia de epurare. Aceasta implementare s-a realizat cu finantare europeană prin “Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 – Submasura 7.2 – Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica”. Ordonatorul principal de credite pentru aceste lucrari este comuna Toporu, prin Autoritatea contractanta la nivel local, valoarea totala a lucrarii fiind de  5,57 milioane de lei, inclusiv TVA, rezultand o lungime a retelei de 7175 de metri.

Multumesc partenerilor nostri: Iridex Group Plastic – pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o! Și în următorii doi ani de garantie asupra lucrării sper să continuam aceasta colaborare la acelasi nivel”, a declarat dl. Constantin Ionescu, primarul comunei Toporu din judetul Giurgiu.

Anterior implementarii acestui proiect, in comuna Toporu din judetul Giurgiu exista un sistrem centralizat de distributie a apei potabile care deservea locuitorii din satele Toporu si Tomulesti, dar nu exista sistemul de canalizare a apei menajere. Deversarea apelor uzate menajere se facea prin puturi absorbante care puteau infesta solul si panza de apa freatica sau, pentru un numar mic de locuinte prin bazine vidanjabile. Dispunerea construcţiilor de colectare a apelor reziduale in incinta proprietaţilor, respectiv in spatele imobilelor facea dificil accesul utilajelor de vidanjare, ceea ce deseori conducea la deversarea pe proprietati a dejecţiilor care polueaza solul, aerul si apa, ca reale focare de infectie.

Conform Directivei Cadru Apa, transpusa in legislaţia romana prin Legea Apelor nr. 107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, se impune atat existenta retelei de alimentare cu apa, precum si deversarea apelor uzate menajere prin realizarea colectarii centralizate a apelor uzate si epurarea lor corespunzatoare.

Rezultatul lucrarilor efectuate de Iridex Group Plastic este o retea de 7175 de metri, cu deservirea unei populatii de circa 1000 de locuitori. In acelasi timp, retelele proiectate au posibilitatea de a fi extinse in viitor pe toate strazile localitatii Toporu.

“Pentru Iridex Grup Plastic finalizarea acestui contract a reprezentat unul dintre obiectivele importante ale anului 2019. Cu atat mai mult cu cat prin aceasta investitie locuitorii comunei Toporu vor avea acces la conditii de viata mai bune, cu un grad de confort sporit in interiorul locuintelor, ceea ce va pune bazele nu numai pentru o viata mai sanatoasa, dar si pentru o viata mai buna cu posibilitatea dezvoltarii economice a localitatii”, a declarat Cornel Naic, Director General Adjunct in Departamentul de Constructii al Iridex Group Plastic.

Compania Iridex Group Plastic anunta astfel finalizarea unui nou proiect de protectie a mediului pentru tratarea apelor menajere in judetul Giurgiu, localitatea Toporu, reafirmand astfel responsabilitatea pentru implementarea cu profesionalism a proiectelor din acest domeniu atat de sensibil, cu impact major pe termen lung pentru tara noastra.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Eveniment7 ore inainte

Incompetenta conducerii Politiei Locale Ploiesti taxata de instanta

De la intrarea României în UE în 2007, PIB-ul țării a crescut constant de la 123,7 miliarde de euro la...

Eveniment2 zile inainte

Fostul şef al IPJ Prahova Viorel Dosaru si-a „cumparat de la bec” o banda dintr-o strada in Parcul Industrial Ploiesti/Fostii subalterni de la Politia Rutiera se fac ca au „orbul gainilor”

Un articol tipic ” Observ….”, lipsit de realitate, dar cu un continut rautacios, rau intentionat, mizerabil, si nu cu tinta...

Afaceri2 zile inainte

Cum sa imbunatatesti campania de Facebook Ads

Vrei sa cresti veniturile magazinului tau online? Daca si tu te plangi de reach-ul organic din Facebook, atunci promovarea platita...

Eveniment3 zile inainte

IPJ Prahova sta pe butoi de pulbere/De la culoarea „rosie” (grena) la portocaliu – galben, cu „sageata”

Un articol tipic ” Observ….”, lipsit de realitate, dar cu un continut rautacios, rau intentionat, mizerabil, si nu cu tinta...

Eveniment4 zile inainte

Biroul şi Directoratul de Informaţii al Comunităţii de Informaţii al Consiliului Naţional de Securitate al SUA, alertate de mai multe ori în cazul ambasadorului SUA la UE, Gordon Sondland, şi mai mulţi oficiali români

Articolul care urmează nu este despre România stat de drept, acest articol este despre cum a evoluat învățământul din România,...

Eveniment5 zile inainte

Doamna ministru al educatiei este REALA?

Procedura asumării răspunderii prin Parlament se aplică în mod excepțional. Este prevăzută prin Constituție, pentru că părinții Legii Fundamentale au...

Eveniment6 zile inainte

Jocul politic în jurul valorii de 4,8 lei pentru un Euro a imputinat rezervele valutare cu peste un miliard de Euro

(Preluare Inpolitics): Ziua de 1 decembrie a fost, anul acesta, una mai specială: pe lîngă aniversarea Marii Uniri, a fost...

EvenimentO săptămână inainte

„Nu se poate spera ca cetățeni fără drepturi și ținuți în întunerec sufletesc și în mizerie socială să devie stâlpii siguri ai unui Stat modern”

Iuliu Maniu, 1 decembrie 1918: ”De aceea libertățile interne ale cetățenilor trebuie să crească în raport cu sforțările externe ale...

EvenimentO săptămână inainte

Vom sărbători, așadar, în curând, 30 de ani de la Lovitura de Stat și probabil morții Revoluției vor fi doar ”victime colaterale”

Reprezentanții Guvernului, lamentându-se pe marginea găurilor negre lăsate de PSD, noua administrație a tăiat în carne vie discret, dar temeinic,...

EvenimentO săptămână inainte

Ultimele pregătiri la „Orășelul Copiilor” din Parcul Municipal Vest

Deci, acest deficit este personal și reprezintă primul eșec al noului ministru al finanțelor: în numai trei zile și-a ratat...

Eveniment2 săptămâni inainte

Bine ati venit la 4,8 lei pentru un Euro! Spre 5 lei, in primul trimestru al lui 2020

(Preluare FLUX 24): “Am început să lucrez Consilier ministru” la Ministerul Educației, a anunțat în urmă cu două zile Daniela...

Eveniment2 săptămâni inainte

Situația Mării Negre e „albastră“

În mai multe rânduri până acum, Parlamentul European a avertizat țările riverane Mării Negre, printre care și România, în legătură...

Eveniment2 săptămâni inainte

Nu cumva am emigrat din Romania in Romania?/”CANADIAN AND ROMANIAN CORRUPTION HELP THE RUSSIANS”

Numele meu este Gheorghe Barbu (nascut in comuna Cornu Judetul Prahova, cea cu « girofar ») si in anul 2004...

Eveniment2 săptămâni inainte

Exxon a scos la vânzare participația în Marea Neagră

(Preluare FLUX 24): În timp ce la București președintele Klaus Iohannis speră ca Exxon să se răzgândească și să nu...

Eveniment2 săptămâni inainte

Primul care calcă ”pe becul” președintelui este chiar ministrul de Interne!/Vela, retras de la MAI!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că, în ciuda avertismentelor fără echivoc ale lui Klaus Iohannis, cel care de altfel...

Eveniment2 săptămâni inainte

Despre Euro-Leu si scenariile pentru perioada urmatoare

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că, în ciuda avertismentelor fără echivoc ale lui Klaus Iohannis, cel care de altfel...

Știrile Săptămânii