Connect with us

Exclusiv

Cele mai răspândite mituri despre videochat!

Publicat

pe

Odată cu apariția mai multor firme și studiouri de videochat pe piața românească, au început să apară și o mulțime de zvonuri și mituri despre ce implică mai exact această meserie și despre cadrul legal în care aceste studiouri își desfășoară activitatea.

De cele mai multe ori, toate aceste zvonuri care apar în legătură cu videochatul, sperie multe tinere care și-ar dori poate să lucreze în domeniu. Opiniile persoanelor dezinformate au determinat ca activitatea de videochat să fie privită cu mult scepticism, lucru care le influențează pe majoritatea femeilor ce exprimă din ce în ce mai multe rețineri în ceea ce privește acest job.

În realitate, videochatul este un job ca oricare altul, iar noi am ales ca împreună cu www.livestudio.ro să distrugem majoritatea miturilor care apar când e vorba de acest domeniu!

Dacă te angajezi acolo, reputația ta va avea de suferit!

Multe persoane consideră că videochatul le pune în pericol intimitatea doar datorită faptului că munca se desfășoară doar în spațiul virtual, unde se presupune că oamenii au foarte ușor acces la informații. Astfel, foarte multe femei consideră că pot fi descoperite foarte ușor, chiar și de către persoane care nu și-ar dori să afle acest lucru. Total fals!

Live Studio asigură în totalitate confidențialitatea modelelor, iar programele cu ajutorul cărora are loc transmisia online sunt securizate și doar clienții pot avea acces la ele. În plus, modelele de videochat românce lucrează doar cu SUA sau alte țări europene, deci riscul de a „fi descoperite” este absolut inexistent.

Este o meserie ilegală!

Din nou, nici acest mit nu are un fundament real. Modelele de videochat din cadrul Live Studio au contract de muncă și toate drepturile oferite și de un alt loc de muncă. Cu cât au mai multă vechime, cu atât beneficiază de pachete salariale mai motivante incluzând asigurări de sănătate și pensie. Live Studio asigură și aici confidențialitate iar în cartea de muncă nu va fi menționat exact specificul muncii.

Vei avea un program de muncă dificil!

Live Studio oferă angajatelor posibilitatea de a avea un program flexibil, iar managera este mereu înțelegătoare, mai ales cu studentele care nu pot lucra cu normă întreagă. Din nou, se asigură o confidențialitate completă iar instituțiile de învățământ nu vor afla nimic despre tinerele ce aleg să se angajeze aici.

Nu îți trebuie studii superioare pentru a lucra într-un astfel de domeniu!

Această idee potrivit căreia tinerele care aleg să lucreze în videochat ar avea o inteligență sub medie este complet eronată. Din contra, Live Studio pune foarte mare accent pe aceste detalii și angajează doar fete ce cunosc cel puțin o limbă străină și au cunoștințe minime de utilizare a calculatorului.

Salariul nu este chiar atât de mare pe cât se spune!

Live Studio oferă foarte multe bonusuri și beneficii. Începând cu bonusul de angajare și până la bonusuri și încasări mai mari dacă modelele ascultă sfaturile trainerilor și se dedică cu adevărat meseriei. În plus, pentru studente, aceasta este o sursă de venit destul de mare dacă e să comparăm cu majoritatea salariilor part time din ziua de azi.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Beneficii și modalități de iluminare a exteriorului casei

Publicat

pe

De

Logic Light

Iluminarea exteriorului casei este o modalitate importantă de a o face mai atractivă și mai primitoare, în special seara. Siguranța de asemenea este îmbunătățită deoarece oamenii pot vedea pe unde merg și pericolele potențiale sunt mai vizibile. Acest lucru este deosebit de important pe întuneric sau în condiții meteorologice nefavorabile.

Iluminatul exterior al casei oferă multe beneficii, inclusiv siguranță, securitate și atractivitate

Iluminatul exterior poate, de asemenea, descuraja infracțiunile, făcând mai dificilă ascunderea infractorilor și oferind o vedere clară asupra proprietății. Camerele de securitate se bazează pe o iluminare bună pentru a funcționa corect și pentru a oferi imagini de înaltă calitate.

Dacă o zonă este prea întunecată, filmarea poate fi granulată sau prea greu de deslușit detaliile. Având un iluminat exterior adecvat, vă puteți asigura că sistemul de securitate funcționează așa cum ar trebui.

Pe lângă beneficiile de siguranță și securitate, iluminatul exterior poate spori și atractivitatea casei voastre. Iluminatul bine proiectat poate evidenția caracteristicile arhitecturale, poate accentua peisajul și poate crea o atmosferă caldă și primitoare.

Cele mai bune modalități de a ilumina exteriorul casei: lumini solare, lumini și proiectoare LED și spoturi

Una dintre cele mai bune moduri de a vă ilumina exteriorul casei este cu lumini solare. Luminile solare sunt foarte eficiente și pot dura mulți ani cu o întreținere mică sau chiar deloc.

O altă opțiune excelentă pentru a ilumina exteriorul casei este cu lumini LED. Luminile LED sunt, de asemenea, foarte eficiente și au o durată de viață lungă. De asemenea, sunt disponibile într-o varietate de culori pentru a se potrivi nevoilor fiecăruia.

În ultimii ani, proiectoarele LED au devenit din ce în ce mai populare pentru utilizarea în exteriorul casei. Există multe avantaje în utilizarea de proiectoare LED pentru exteriorul casei. Un avantaj este că sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic.

De asemenea, au o durată de viață lungă, așa că nu va trebui să le înlocuiți la fel de des ca pe alte tipuri de becuri. În plus, oferă o iluminare puternică, vă poate spori securitatea casei și poate ajuta la descurajarea hoților.

Spoturile sunt o altă opțiune excelentă pentru a ilumina exteriorul casei. Pot fi folosite pentru a evidenția anumite zone sau obiecte pe care doriți să le accentuați.

Cum să instalați luminile: unde să le plasați, cum să le conectați și cum să le păstrați în siguranță.

Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când instalați lumini în exteriorul casei voastre. Mai întâi, va trebui să decideți unde doriți să amplasați luminile. În al doilea rând, va trebui să conectați luminile la o sursă electrică. Și, în sfârșit, va trebui să iei câteva măsuri de siguranță.

Pentru a începe, hotărâți unde doriți să fie plasate luminile. Ar trebui să luați în considerare lucruri precum traficul pietonal și amenajarea locului atunci când luați decizia. Odată ce v-ați hotărât asupra locației, este timpul să instalați corpurile de iluminat.

Apoi, conectați corpurile de iluminat la o sursă electrică. Acest lucru se poate face prin rularea unui prelungitor de la o priză sau prin conectarea corpurilor direct la sistemul electric al casei. Dacă nu vă simțiți confortabil să lucrați cu electricitate, angajați un electrician profesionist care să facă treaba pentru voi.

Alte lucruri de reținut includ tipul de becuri pe care doriți să le utilizați și estetica generală pe care o urmăriți. Există multe tipuri diferite de becuri disponibile în zilele noastre, așa că asigurați-vă că cercetați pentru a găsi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre. În ceea ce privește estetica, gândiți-vă dacă vreți ceva elegant și modern sau ceva mai tradițional.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cum să-ți dai seama dacă ai găsit o rochie de mireasă | edenbride.ro

Publicat

pe

Nu toată lumea va primi acea emoție specială atunci când îți vei îmbrăcă rochia de mireasă futuristă. Mireasa care și-a găsit rochia perfectă va trece printr-o serie de emoții pozitive. Nu este nevoie de o listă pentru a determina dacă este rochia pe care ar trebui să o cumperi. În schimb, te poți folosi de câteva îndrumări pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită.

– Trebuie să ignori criticile lor decât să le îndepărtezi pentru că cuiva dintre prietenele tale nu îi place. Important este ca tu să te simți bine în rochia probată.

– Arată și se simte grozav. Evident, rochia ta de mireasă ar trebui să te facă să te simți frumoasă și încrezătoare, dar ar trebui să fie și confortabilă. În timp ce rochia ta de mireasă este puțin probabil să fie la fel de confortabilă ca hainele tale de zi cu zi. Această ar trebui să fie suficient de confortabilă pentru a sta și dansa fără a vă strânge sau irita pielea.

– Este în buget. Poate că ținuta ta de vis este încă acolo, dar dacă este cu mult în afara intervalului tău de preț, va trebui să te orientezi spre rochii de mireasă mai ieftine. Nu este nimic greșit în a alege cea mai scumpă rochie pe care ți-o poți permite, există rochii uimitoare la fiecare preț.

– Se potrivește evenimentului. Vă puteți schimba decorul pentru a ajuta o anumită rochie să complimenteze locul sau sezonul, dar unele modele sunt pur și simplu mai potrivite pentru anumite regiuni și dispoziții.

– Nu ai găsit nimic mai bun. Dacă nu ai acel simț atunci când încerci rochiile de miresă, este cazul să accepți faptul că nu ești una dintre miresele norocoase care știe momentul în care vede rochia.

Potrivirea perfectă dintre rochia de mireasă și localul ales

 Atunci când îți alegi rochia de mireasă, locația este la fel de importantă ca și timpul și locul. Iată cum să potriviți rochia cu mediul ales,  ținând în același timp pasul cu moda de rochii de mireasă 2022. Pe măsură ce mai multe cupluri iau în considerare locația nunții lor, este posibil să doriți să vă alegeți și rochia, ținuta este cel mai important articol din nuntă.

Nunțile pe plajă. Nunțile pe plajă vor fi întotdeauna unul dintre cei mai căutate și inspirate de designerii din lume. Nunțile pe plajă se pretează la un stil mai romantic și mai lipsit de griji, oferind mireselor opțiunea unui costum casual din două piese sau a unui costum dintr-o singură piesă, și modele ciudate de voaluri. Fustele mini, tivurile înalte și joase, pantalonii scurți, decupaje laterale, decolteuri în V adânci și pantaloni cu crapatură înaltă sunt toate în tendințe în cea mai recentă colecție, în timp ce liniile simple și curate surprind subtil simplitatea anilor  1990. Pentru o nuntă rustică elegantă, inspirați-vă din acele rochii de mireasă cu flori sau plante tropicale și o estetică rustică subestimată. Jachetele și mânecile neatașate, sunt două accesorii obligatorii.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

DE CE ESTE SINGUR CUC(U). TRANSFER ILEGAL DE IMAGINE ÎN CAZUL ELENEI CHIRIAC

Publicat

pe

Conform legislației romane, dar și normelor Uniunii Europene, publicarea neautorizată a unei fotografii sau asocierea cu numele unei vedete constituie o încălcare a prevederilor legii privind dreptul de autor, informează Pagina de Instagram Viperele Vesele.
Elena Chiriac a devenit celebră mai întâi la reality show-ul Ferma Vedetelor de la Pro TV, unde a ocupat locul 2, după Augustin Viziru, învingând în probele fizice campioni mondiali printre care Andrei Stoica (MMA).
Ulterior a ocupat tot locul 2 la Survivor în Republica Dominicană, la reality-show-ul difuzat de Pro TV, după Alex Delea, învingând sportivi mari precum Ionuț Popa sau Alex Nedelcu.
Procedeul prin care unele persoane sau branduri se folosesc ilegal de imaginea unei vedete se numeşte transfer de imagine.
Iar Cucu (pe numele său Adrian Horațiu Cuc), un fost concurent de la Survivor, a folosit, deja, această metodă, cu Elena Chiriac.
Acesta a utilizat o poză realizată în prezența Elenei Chiriac la Untold și un mesaj ce se dorea a fi amuzant, transmițând mesajul fals că este iubitul ei.
Ce este grav și rușinos este faptul că a făcut acest lucru în absența Elenei, care se afla în Republica Dominicană, fără acces la tehnologia digitală și fără posibilitate de drept la replică.
O procedură ilegală, de altfel. Iar folosire abuzivă a imaginii Elenei în scopuri de imagine personală sau comercială poate fi considerată a fi delict, care se poate sancționa cu închisoarea (minimum două luni – maximum șapte ani) și cu amendă de la 200.000 de lei la 10 milioane de lei, dacă fapta nu constituie o infracțiune mai gravă.
Întoarsă în țară, Elena dezminte în emisiunea La Măruță această minciună a lui Cucu.
Acesta pedalează în continuare pe gafă și mai încearcă, încă o dată și în mod jalnic, să transmită presei că, de fapt, s-a despărțit de Elena…”din cauza distanței”.
Ne întrebăm ce „iubită” o să-și aleagă, pe viitor, Cucu, eventual tot de la vreun reality-show filmat în străinătate, pentru a nu putea domnișoara să dezmintă frumusețe de „relație”.
Dacă o ține tot așa, cu astfel de iubite inventate, Cucu poate să țintească poziția de lider… în topul onaniștilor.

@viperele__vesele

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Haine sport Haine sport
Social18 minute inainte

Haine sport pentru sezonul rece

Îți place la nebunie să faci sport, și mai ales, să faci sport în natură? Nu ştii ce haine sport...

Ferestre termopan Ferestre termopan
Socialo oră inainte

Ferestre termopan, piesa cheie în amenajarea băii

Ferestre termopan sunt o alegere inspirată pentru a fi montate în baie atât din punct de vedere al funcționalității, cât...

Eveniment5 ore inainte

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Uncategorized7 ore inainte

De ce sa alegi jaluzele pentru locuinta ta

Confectionate din materiale de calitate, ne ofera protectia optima impotriva soarelui. Fie ca preferi jaluzele verticale, fie ca preferi jaluzele orizontale,...

Motofierăstrău Motofierăstrău
Social24 de ore inainte

Motofierăstrău electric sau pe benzină: pro şi contra

Alegerea unui motofierăstrău nu este întotdeauna un lucru uşor de făcut. Mai ales când există atât de multe modele pe...

Brasov Brasov
TurismO zi inainte

Ce sa vizitezi intr-o vacanta in Brasov

Daca inca nu ai vizitat Brasov, atunci trebuie sa iti faci o lista cu cele mai interesante locatii existente pe...

EvenimentO zi inainte

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

calorifer calorifer
Social2 zile inainte

9 paşi să aerisești corect un calorifer

A venit momentul acela din an în care pornim centrala termică din casă pentru asigurarea confortului termic. Nu de multe...

călătorie călătorie
Turism2 zile inainte

Ce să nu lipsească din bagajul de călătorie

Înainte să plecăm într-o călătorie, cea mai mare frică a noastră, a tuturor, este să nu cumva să omitem ceva...

Uncategorized2 zile inainte

TCL atinge cea mai mare cotă de piață la nivel global pe segmentul televizoarelor de 98 inch

București, 24 noiembrie 2022 – TCL, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața mondială de televizoare și lider...

Eveniment3 zile inainte

Penitenciarul Ploiesti a simulat un atac cu drona de parca era forta combatanta de asalt…Sau, o fi avand legatura cu „Bomba ecologica de la Pleasa” unde erau trimisi detinutii?

Pe rolul DNA Strctura Centrala a fost deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, pe numele primarului Andrei Volosevici, Albu Simona...

Eveniment4 zile inainte

Cine sapa groapa altuia cade el in ea/ Cu ce se ocupa Simona Albu și primarul “Nino – Nino”

Pe rolul DNA Strctura Centrala a fost deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, pe numele primarului Andrei Volosevici, Albu Simona...

Eveniment5 zile inainte

Primarul municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, un primar sub influenta bauturilor alcoolice/ Invitat la Ploiesti TV

Pruna l-a pus adjunct la ANP pe Dan Halchin, “doctor in Informatii”. Il vrea sef plin?, se intrebau cei de...

Eveniment6 zile inainte

AFACEREA BCR – Andrei Volosevici, Ioana Otilia Pelin si Albu Simona – s-a lasat cu dosar penal la DNA Structura Centrala

Infractiuni grave savarsite de un primar in exercitiu, Andrei Volosevici, alaturi de semnatarii din Primaria Ploiesti a actului aditional cu...

Uncategorized7 zile inainte

Alegerea scaunelor perfecte pentru masa de dining

Una din intrebuintarile mesei este aceea de a lua pranzul sau cina cu cei dragi, iar pentru acest lucru trebuie...

EvenimentO săptămână inainte

Din zona Justitiei la varf vine un miros pestilential/ Dan Halchin, doctor in Informatii, si insigna cu sistemul pe “invers”

Pruna l-a pus adjunct la ANP pe Dan Halchin, “doctor in Informatii”. Il vrea sef plin?, se intrebau cei de...

Știrile Săptămânii