Connect with us

Uncategorized

Noile Samsung Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vin cu soluții inteligente pentru bunăstarea utilizatorilor

Publicat

pe

Cele mai recente produse de tip Wearables de la Samsung le oferă oamenilor noi experiențe inteligente conectate și contribuie la îmbunătățirea stării lor sănătate și bunăstare zilnică

BUCUREȘTI – 10 iulie 2024 – Samsung Electronics anunță astăzi noile Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring, și extind astfel capacitățile Galaxy AI către un număr mai mare de utilizatori prin intermediul dispozitivelor de tip wearable create pentru a oferi tuturor utilizatorilor experiențe integrate de sănătate digitală.

Noile produse din categoria „Wearables” sunt esențiale pentru viziunea Samsung, care urmărește ca Galaxy AI să îmbunătățească sănătatea digitală prin furnizarea de informații personalizate și experiențe adaptate în domeniul sănătății, facilitând o înțelegere profundă a propriei persoane printr-o abordare holistică a bunăstării zilnice. Obținerea de informații exacte, detaliate și avansate despre sănătatea personală este un factor cheie în acest proces, iar inovarea adusă de Samsung în materie de senzori pe Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring contribuie la realizarea acestui obiectiv. Galaxy Watch7 maximizează starea de bine zilnică prin intermediul antrenamentelor personalizate și funcțiilor inteligente și preventive de monitorizare a sănătății. Galaxy Watch Ultra – cea mai nouă apariție în gama Galaxy Watch – este cel mai performant smartwatch de la Samsung până în prezent, pentru a atinge performanțe de excepție. Galaxy Ring oferă o abordare directă a stării de bine, oferind monitorizarea sănătății și informații personalizate în timp ce este purtat pe deget, inclusiv în timpul somnului.

„Produsele noi din colecția noastră de wearables integrează cele mai avansate tehnologii și inovații Samsung, pentru a-ți oferi posibilitatea de a prelua controlul asupra sănătății tale prin soluțiile noastre de asistență medicală preventivă„, a declarat TM Roh, Președinte și Șef al Diviziei de Mobile eXperience în cadrul Samsung Electronics. „Inteligența, sfaturile și informațiile furnizate de Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vor ajuta utilizatorii să transforme datele în informații semnificative și să creeze noi experiențe inteligente în ceea ce privește sănătatea.”

Galaxy Watch7: Un mod cuprinzător de a înțelege starea zilnică de sănătate

Galaxy Watch7 este conceput pentru a ajuta utilizatorii să dobândească o înțelegere holistică a propriei persoane. Prin intermediul sfaturilor legate de sănătate, Galaxy Watch7 îi motivează pe utilizatori să ducă un stil de viață mai sănătos. Aceștia dispun de peste 100 de antrenamente și pot crea rutine prin combinarea diferitelor exerciții cu Workout Routine pentru a-și atinge obiectivele. Cu Race, se pot compara performanțele curente cu cele anterioare în timp real pentru a urmări progresul și a menține motivația. În plus, aceștia primesc o imagine completă a corpului și a condiției lor fizice cu Body Composition pentru o înțelegere aprofundată a propriului corp.

Față de noul algoritm AI avansat pentru analiza somnului, Galaxy Watch7 oferă funcția de apnee în somn autorizată de FDA prin De Novo, un instrument simplu și proactiv care verifică semnele potențiale de apnee în somn. Se primesc citiri și alerte în timp real pentru ritmuri cardiace anormal de ridicate sau scăzute cu monitorizarea ritmului cardiac, se detectează ritmurile cardiace neregulate care sugerează fibrilația atrială (AFib) cu IHRN (Irregular Heart Rhythm Notification) și se obține o înțelegere mai amănunțită a sănătății inimii cu electrocardiograma (ECG) și monitorizarea tensiunii arteriale (TA).

Aceste monitorizări avansate, detaliate și informațiile personalizate sunt posibile datorită celui mai inovator hardware Samsung de pe Galaxy Watch7. Un senzor BioActive îmbunătățit oferă acuratețe sporită, care permite utilizatorilor să se cunoască mai bine prin intermediul unor citiri complete. Pentru prima dată, Galaxy Watch7 permite utilizatorilor să urmărească în mod convenabil produsele avansate de glicare (AGEs) direct de la încheietura mâinii cu ajutorul indicelui AGEs. Influențate puternic de dietă și de stilul de viață, AGEs reflectă procesul general de îmbătrânire biologică al unui utilizator și oferă indicații privind sănătatea metabolică.

Echipat cu cel mai puternic cip din gama Galaxy Watch și, pentru prima dată, cu un procesor de 3nm, Galaxy Watch7 oferă o experiență fără cusur cu un CPU de trei ori mai rapid și o eficiență energetică cu 30% mai bună a procesorului de aplicații. În plus, Galaxy Watch7 este primul smartwatch Galaxy care dispune de un sistem GPS cu frecvență dublă care poate urmări mai precis locația chiar și în medii urbane dense, permițând utilizatorilor să treacă peste orice obstacol.

Dispunând de designul emblematic Samsung în formă de cerc, Galaxy Watch7 le permite utilizatorilor să-și asorteze stilul personal cu noile curele de ceas care includ designul ondulat și detaliile colorate, alături de o mulțime de fețe de ceas. Galaxy Watch7 aduce, de asemenea, experiențe mai intuitive și fluide între dispozitivele Galaxy conectate. Utilizatorii răspund fără efort la mesaje cu răspunsurile inteligente generate de funcția Sugestii, care sugerează răspunsuri potrivite prin analiza conversațiilor anterioare cu Galaxy AI. Double Pinch Gestures permite controlul cu ușurință al un Galaxy Watch conectat cu un smartphone Galaxy chiar și atunci când mâinile sunt ocupate.

Galaxy Watch Ultra: Maximizarea performanței prin pasiune 

Bazându-se pe fundația funcțiilor avansate de monitorizare a sănătății și a hardware-ului robust al Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra – cea mai nouă și mai puternică apariție în colecția Galaxy Watch – deblochează experiențe de fitness îmbunătățite pentru performanțe peste medie, cu inteligență și capacități de ultimă oră. Similar tradiției Galaxy Watch în materie de design circular, un nou design cu pernă îmbunătățește protecția și conferă vizibilitate completă, în timp ce sistemul Dynamic Lug pentru confort sporit permite utilizatorilor să fie cea mai bună versiune a lor oriunde și oricând.

Caracteristicile premium concepute pentru durabilitate extremă, cum ar fi cadrul din Titan de gradul 4 și rezistența la apă de 10ATM, permit utilizatorilor să își depășească limitele. În plus, Galaxy Watch Ultra funcționează la o varietate mai mare de altitudini, pornind de la 500 de metri sub nivelul mării, până la 9.000 de metri înălțime. Astfel, utilizatorii se pot bucura de monitorizarea experiențelor avansate de fitness, cum ar fi înotul în ocean sau ciclismul în medii extreme.

Utilizatorii pot monitoriza antrenamente pe mai multe trasee pentru un triatlon, de la înot la ciclism și la alergare, cu noua funcție Multi-sports. În plus, noul Functional Threshold Power (FTP) pentru ciclism măsoară cu exactitate puterea maximă de ciclism în doar 4 minute cu măsurători FTP bazate pe AI pentru a debloca întregul potențial conform unor indicatori unici personalizați. Galaxy Watch Ultra oferă, de asemenea, o zonă avansată Personalized HR Zone, astfel încât utilizatorii să se poată antrena la niveluri optime de intensitate în funcție de capacitățile lor fizice.

Cu introducerea unui nou buton rapid, utilizatorii pot iniția și controla instantaneu antrenamentele și pot atribui alte funcții pentru a se potrivi nevoilor individuale. În plus, se poate activa o Sirenă de urgență pentru siguranță. După antrenament, statisticile se verifică ușor cu fețele de ceas dedicate pentru Galaxy Watch Ultra, care trec automat la Night Mode pentru o lizibilitate optimă în întuneric. Cu o luminozitate maximă de 3.000 niți, Galaxy Watch Ultra asigură lizibilitatea chiar și în lumina puternică a soarelui. Pentru siguranță în timpul aventurilor mai lungi, Galaxy Watch Ultra are cea mai lungă durată de viață a bateriei din gama Galaxy Watch, oferind până la 100 de ore în modul de economisire a energiei și 48 de ore în modul de economisire a energiei în timpul antrenamentelor .

Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra sunt primele smartwatch-uri Android echipate cu Wear OS 5 – cea mai puternică versiune de Wear OS de până acum. Oferind performanță avansată și eficiență energetică, Wear OS 5 garantează că utilizatorii se pot bucura de interacțiuni mai fluide și fără întreruperi și că pot folosi Galaxy Watch-ul mai mult timp. Utilizatorii se vor bucura de o durată de viață îmbunătățită a bateriei, întrucât consumă mai puțină energie decât înainte. În plus, aceștia au acces la o varietate de aplicații populare, cum ar fi Google și alte aplicații terțe preferate, direct de la încheietura mâinii, maximizând astfel experiența purtării.

Ca întotdeauna, puterea ecosistemului conectat Samsung Galaxy aduce beneficii și mai mari pentru a debloca un potențial și mai mare. Prin purtarea simultană a Galaxy Watch și Galaxy Ring, utilizatorii primesc o analiză mai eficientă și mai precisă a sănătății pe baza mai multor informații care îmbunătățesc precizia pe tot parcursul zilei, și în special pe timpul nopții. În plus, utilizatorii pot purta Galaxy Ring pentru și mai mult timp atunci când este asociat cu Galaxy Watch, întrucât prelungește durata de viață a bateriei cu până la 30%.

Galaxy Ring: Optimizarea stării de bine începe cu somnul 

Galaxy Ring oferă o abordare simplă a stării de bine zilnice, dispunând de înalta tehnologie demonstrată a senzorilor Samsung în cea mai discretă formă și oferind informații care te ajută să te cunoști mai bine. Conceput pentru monitorizarea sănătății 24/7, Galaxy Ring este ușor, cântărind de la 2.3 grame la 3 grame, pentru asigurarea confortului în timpul purtării prelungite. Suprafața concavă adaugă o notă de stil și menține durabilitatea în același timp. Cu o rezistență la apă de 10ATM și un finisaj Titanium Grade 5, poți purta Galaxy Ring oriunde cu încredere. Utilizatorii se pot bucura de o experiență de utilizare continuă, facilitată de durata de viață a bateriei de până la șapte zile și beneficiază de o carcasă special concepută pentru încărcare rapidă care dispune de iluminare estetică cu LED-uri pentru indicarea stării de încărcare. Cele trei opțiuni de culoare – Titanium Black, Titanium Silver și Titanium Gold lucios, oferă posibilitatea utilizatorilor de a rămâne fideli propriului stil, împreună cu un kit de dimensionare care îi ajută să găsească măsura potrivită din cele nouă opțiuni de mărime.

Cu Galaxy Ring, fiecare beneficiază în mod constant de asistență personalizată adaptată nevoilor sale individuale, îmbunătățindu-se în timp datorită tehnologiei avansate Galaxy AI. Toate datele și informațiile sunt integrate în Samsung Health pentru acces rapid într-o platformă integrată, fără necesitatea unui abonament. Începând cu odihna, care stă la baza stării de bine, Galaxy Ring dispune de cea mai bună analiză a somnului din clasa Samsung și de un algoritm puternic de inteligență artificială al acestuia. Aceste funcții pot ajuta utilizatorii să înțeleagă cu ușurință tiparele personale de somn și să își creeze obiceiuri mai bune. Împreună cu Sleep Score și analiza sforăitului, noile metode de măsurare a odihnei cum ar fi mișcarea în timpul dormitului, latența, ritmul cardiac și respirator oferă o analiză detaliată și precisă a calității somnului. Cu Cycle Trackingxiv, ciclul menstrual poate fi urmărit mai bine, prin monitorizarea temperaturii pielii pe timpul nopții.

Recomandările holistice și mesajele motivaționale oferite de Galaxy Ring contribuie la un start de zi odihnit și pe o notă pozitivă. Totul începe cu Galaxy AI, care generează un raport de sănătate detaliat ce include diverse măsurători, cum ar fi Sleep Coaching. Noul Energy Score, o funcție Galaxy AI, ajută la conștientizarea modului în care sănătatea influențează viața cotidiană, astfel încât utilizatorii să poată folosi recomandările bazate pe condiția lor fizică actuală, cu scopul de a o îmbunătăți. Acest scor este calculat prin evaluarea stării fizice și mentale în funcție de patru factori semnificativi: Somn, Activitate, Ritmul cardiac în timpul somnului și Variabilitatea ritmului cardiac în timpul somnului. În plus, starea de sănătate poate fi îmbunătățită datorită funcției Wellness Tips, care se bazează pe date cuprinzătoare și interese personale și poate trimite mesaje personalizate.

Galaxy Ring permite, de asemenea, o monitorizare extinsă a stării de bine zilnice și permite utilizatorilor să rămână informați cu privire la sănătatea inimii lor cu funcția Heart Rate Alert. Această caracteristică oferă notificări instantanee cu privire la ritmurile cardiace neobișnuit de ridicate sau scăzute în timp real prin intermediul aplicației Samsung Health. Aceștia pot obține detalii suplimentare despre ritmul cardiac, inclusiv bătăile pe minut, ora de începere și durata cu Live Heart Rate Check. Galaxy Ring ajută la menținerea unui stil de viață activ și motivat cu urmărirea automată a mersului pe jos și a alergării prin Auto Workout Detection și cu ajutorul unor memento-uri zilnice de fitness facilitate de Inactive Alert. În plus, pot fi făcute cu ușurință fotografii sau oprită alarma pe smartphone-urile Galaxy cu o dublă ciupire prin Gestures și se poate identifica locația dispozitivului Galaxy Ring prin intermediul smartphone-ului Galaxy cu Find My Ring pe Samsung Find.

Momentan, Galaxy Ring nu este disponibil în România. Pentru actualizări și informații despre disponibilitate, vă rugăm să vizitați samsung.com/ro.

Disponibilitate și ofertă de precomandă în România

Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra vor putea fi precomandate în anumite piețe începând cu 10 iulie pe samsung.com/ro și în magazinele partenerilor autorizați, iar disponibilitatea generală va începe pe 24 iulie.

Galaxy Watch7 va fi disponibil în două dimensiuni, Large (44mm) și Small (40mm), în variante LTE si Bluetooth. Galaxy Watch7 Large poate fi achiziționat în culorile Green și Silver, în timp ce Galaxy Watch7 Small este oferit în culorile Green și Cream.

Galaxy Watch Ultra va fi disponibil într-o dimensiune de 47mm în culorile Titanium Gray, Titanium White și Titanium Silver.

Cei care precomandă pe site-ul oficial Samsung România în perioada 10 iulie – 23 iulie orice Galaxy Watch7 Ultra vor primi un e-voucher de 400 lei, iar cei care precomandă un Galaxy Watch7 vor primi un e-voucher de 250 lei, ambele fiind utilizabile pentru achiziții ulterioare de produse sau accesorii Samsung. Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați samsung.com/ro.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru cele mai recente știri, vizitează Samsung Newsroom la news.samsung.com/ro.

Galaxy Watch7 Galaxy Watch Ultra
Culoare – 44mm: Verde, argintiu

– 40mm: Verde, crem

– 47mm: Titanium Sliver, Titanium Gray, Titanium White
Dimensiuni
& Greutate
– 44 mm: 44.4 x 44.4 x 9.7 mm, 33.8g

– 40 mm: 40.4 x 40.4 x 9.7 mm, 28.8g

– 47mm: 47.4 x 47.4 x 12.1mm, 60.5g
Display Cristal safir

– 44mm: 1,5 inch (37,3 mm) 480×480 Super AMOLED, ecran full color mereu activ

– 40 mm: Afișaj Super AMOLED de 1,3 inch (33,3 mm) 432×432, Full Color Always On

Cristal safir

– 47mm: 1,5 inch (37,3mm) 480×480 Super AMOLED, ecran full color Always On

Procesor Exynos W1000 (5 Core, 3nm)
Memorie
& Stocare
2GB memorie + 32GB spațiu de stocare
Baterie (tipic)  

– 44mm: 425mAh

– 40mm: 300mAh

590mAh
Încărcare Încărcare rapidă (încărcare wireless bazată pe WPC)
Sistem de operare Wear OS powered by Samsung (Wear OS 5)
UI One UI 6 Watch
Senzori Senzor Samsung BioActive (senzor optic de biosemnal + semnal electric al inimii + analiza impedanței bioelectrice), senzor de temperatură, accelerometru, barometru, senzor giroscopic, senzor geomagnetic, senzor de lumină Senzor Samsung BioActive (senzor optic de biosemnal + semnal electric al inimii + analiza impedanței bioelectrice), senzor de temperatură, accelerometru, barometru, senzor giroscopic, senzor geomagnetic, senzor de lumină
Conectivitate LTE, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2.4+5GHz, NFC, GPS(L1+L5)/Glonass/Beidou/Galileo
Durabilitate 5ATM + IP68 / MIL-STD-810H 10ATM +IP6841 / MIL-STD-810H / Înot oceanic, temperatură de funcționare / altitudine garantată
Compatibilitate Android 11 sau o versiune mai recentă și cu mai mult de 1.5.GB de memorie
Galaxy Ring
Culoare Titan negru, Titan argintiu, Titan auriu
Dimensiuni
și greutate6
7.0 mm x 2.6 mm, 2.3 g (dimensiune 5) ~ 3.0 g (dimensiune 13)
Dimensiuni11 9 (mărime 5 – 13)
MCU MCU Nordic
Memorie 8MB
Baterie9 Galaxy Ring: 18mAh (US 5) – 23.5mAh (US 13)
Carcasă de încărcare: 361 mAh
Până la 7 zile

Încărcare completă: 80min

Senzor Accelerometru
PPGO
2PD+2LED(G)+2VCSEL(R,IR)
Temperatura pielii
Conectivitate BLE 5.4
Durabilitate 10 ATM7 , IP68 / Titan8
Carcasă de încărcare10 Dimensiuni: 48.9 (W) x 48.9 (L) x 24.51 (H)
Greutate: 61.3g
Materiale: PC + SUS (balama)
Baterie: Oferă încărcare portabilă (361mAh)

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Succesul Antreprenorial în Era Digitală: Sfaturi și Strategii pentru Femei de Afaceri

Publicat

pe

De

Femeile antreprenor au oportunități vaste pentru a-și dezvolta afacerile și a-și extinde influența. La SecurMeNow, suntem dedicați succesului femeilor antreprenor, oferind soluții inovatoare și sprijin constant pentru a transforma viziunea ta în realitate. Ne angajăm să te ajutăm în dezvoltarea afaceri și să îți maximizezi potențialul în era digitală. Cu ajutorul serviciilor noastre, optimizăm prezența ta pe motoarele de căutare, folosind tehnologii moderne necesare pentru a eficientiza operațiunile și a îmbunătăți relațiile cu clienții.

Cum Te Putem Ajuta?

• Creare de Site-uri Profesionale: Oferim servicii de dezvoltare a unor site-uri web atractive și funcționale, care reflectă identitatea unică a afacerii tale. Echipa noastră de designeri și dezvoltatori colaborează strâns cu tine pentru a înțelege nevoile și obiectivele afacerii tale. Ne asigurăm că site-ul tău nu doar arată bine, ci funcționează optim și este ușor de navigat pentru utilizatori.

• Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO): Vizibilitatea online este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Implementăm strategii avansate de SEO pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului tău în motoarele de căutare, atrăgând astfel un trafic mai mare și clienți noi.

• Utilizarea Tehnologiilor Moderne: Tehnologiile de vârf, precum CRM și ERP, sunt esențiale pentru eficientizarea operațiunilor și îmbunătățirea relațiilor cu clienții. Noi te ajutăm să adopți și să implementezi aceste soluții pentru a-ți transforma afacerea și a o face mai competitivă.

• Consultanță și Sprijin Continuu: Oferim suport complet în toate etapele dezvoltării afacerii tale, de la concept și planificare până la implementare și monitorizare. Te asistăm în accesarea fondurilor europene și dezvoltarea unor strategii sustenabile de creștere.

• Portofoliu Extins de Soluții Web: Portofoliul nostru de soluții cuprinde design personalizat, optimizare pentru experiența utilizatorului și integrare de funcționalități esențiale. Implementăm soluții diverse, incluzând comerț electronic, bloguri, sisteme de gestionare a conținutului și integrări cu rețele sociale, toate adaptate specific pentru a spori eficiența și a maximiza impactul afacerii tale.

• Parteneriate de Încredere: Colaborăm cu experți de renume, precum Succes Consult, pentru a asigura cele mai bune soluții de finanțare și suport continuu. Aceste parteneriate te ajută să eviți greșelile comune și să beneficiezi de expertiză de înaltă calitate.

Prin soluțiile noastre personalizate și suportul continuu, ne angajăm să te ajutăm să atingi succesul și să îți maximizezi impactul în mediul digital. Contactează-ne astăzi pentru a începe să transformăm împreună viziunea ta în realitate.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

NAVITEL lansează aspiratorul portabil NAVITEL CL80 – soluția ideală pentru menținerea curățeniei în mașină

Publicat

pe

De

NAVITEL, jucător foarte important în dezvoltarea soluțiilor tehnologice avansate pentru navigația auto, supravegherea auto, înregistrarea video digitală, și a altor accesorii și produse pentru mașină, anunță lansarea noului aspirator portabil NAVITEL CL80. Conceput pentru a oferi o curățenie rapidă și eficientă atât în mașină, cât și acasă, NAVITEL CL80 este echipat cu tehnologie de vârf și este extrem de ușor de utilizat.

Un asistent de uz casnic practic

Cu o greutate de doar 345 g, NAVITEL CL80 redefinește conceptul de portabilitate și ușurință în utilizare. Designul său ergonomic și compact îl face ușor de manevrat și de depozitat, oferind o soluție practică pentru curățenia zilnică. Fie că este vorba de curățenia casei, biroului, atelierului sau a mașinii, acest aspirator este soluția perfectă pentru a menține un mediu curat fără efort. Dimensiunile reduse permit depozitarea simplă în portbagajul mașinii, pe o masă de lucru sau pe un raft, făcându-l ideal pentru utilizare atât în spații restrânse, cât și în zone mai extinse.

Putere și ușurință în utilizare

NAVITEL CL80 oferă o putere de aspirație impresionantă de 11 kPa, fiind capabil să absoarbă eficient diferite tipuri de murdărie, inclusiv firimituri, păr de animale, rumeguș, cenușă și nisip. Acest lucru îl face un instrument indispensabil pentru menținerea curățeniei atât în locuință, cât și în vehicul. Forma sa ergonomică și accesoriile incluse, cum ar fi duza pentru fante și atașamentul cu perie, asigură o curățenie eficientă în locurile greu accesibile și pe suprafețele delicate. Duza pentru fante permite atingerea spațiilor înguste și a zonelor greu de accesat, cum ar fi îmbinările și conductele de aer, în timp ce atașamentul cu perie este ideal pentru îndepărtarea petelor de pe covoare, preșuri și tapițerii.

Filtrarea aerului

Echipat cu un sistem de filtrare în două nivele, NAVITEL CL80 reține chiar și cele mai mici particule de praf, asigurând un aer curat și sănătos în spațiul de utilizare. Acest sistem de filtrare avansat împiedică revenirea particulelor de praf în aerul curățat, oferind astfel o eficiență maximă a curățeniei. Filtrele sunt ușor de întreținut, putând fi clătite sub apă curentă și uscate la temperatura camerei. Aceasta garantează o performanță constantă și durabilă a aspiratorului, fiind ideal pentru utilizare frecventă, inclusiv în ateliere sau alte medii cu mult praf.

Încărcare rapidă din diverse surse de energie

NAVITEL CL80 este dotat cu o baterie de 37 Wh și suportă încărcare rapidă conform standardului FC 3.0, oferind un ciclu complet de reîncărcare în aproximativ două ore. Conectorul USB-C permite alimentarea dispozitivului de la orice sursă de energie, fie că este o priză de 220V acasă, o priză de 12V în mașină, un power bank sau chiar un port USB de la laptop. Această versatilitate asigură disponibilitatea constantă a aspiratorului, indiferent de locație, făcându-l ideal pentru utilizare atât acasă, cât și în deplasare.

Despre NAVITEL

NAVITEL este o companie de renume în domeniul soluțiilor tehnologice avansate pentru vehicule, oferind produse de înaltă calitate pentru a îmbunătăți experiența de condus. Cu un accent puternic pe siguranță și confort, NAVITEL se angajează să răspundă cerințelor variate ale conducătorilor auto prin echipamente inovatoare și fiabile.

Pentru mai multe informații despre NAVITEL CL80 și alte produse NAVITEL, vizitați navitel.com/ro.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Tehnologii de Digitalizare Esențiale pentru Antreprenori în 2024: Găsește-ți Avantajul Competitiv

Publicat

pe

De

În 2024, digitalizarea nu mai este doar o opțiune, ci o necesitate pentru orice antreprenor care dorește să rămână competitiv pe piață. Transformarea digitală a afacerii tale îți permite să eficientizezi procesele, să îmbunătățești experiența clienților și să crești productivitatea. La SecurMeNow, suntem dedicați să-ți oferim soluțiile tehnologice de care ai nevoie pentru a prospera în această eră digitală.

Tehnologii de Digitalizare Esențiale

• Dezvoltare Web și Securitate: Construim site-uri web profesionale și magazine online personalizate, protejate de cele mai noi tehnologii de securitate cibernetică pentru a-ți asigura protecția datelor.

 Marketing Digital și SEO: Implementăm strategii de marketing digital și optimizare SEO pentru a-ți crește vizibilitatea online, atrăgând astfel mai mulți clienți și sporind conversiile.

 Automatizări și Software IT: Automatizăm procesele interne și integrăm softuri CRM și ERP pentru a eficientiza operațiunile și a îmbunătăți gestionarea datelor și relațiile cu clienții.

De ce să alegi SecurMeNow?

• Consultanță specializată: Îți oferim expertiză pentru a identifica și implementa cele mai eficiente tehnologii pentru afacerea ta.

• Portofoliu de succes: Proiectele noastre finalizate reflectă angajamentul nostru pentru inovație și excelență.

• Parteneriate strategice: În colaborare cu Succes Consult, te sprijinim în accesarea și implementarea fondurilor europene pentru a-ți maximiza șansele de succes.

Prin adoptarea tehnologiilor de digitalizare, îți vei crește considerabil avantajul competitiv în 2024. Contactează-ne pentru a începe transformarea digitală a afacerii tale cu soluții adaptate nevoilor tale.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Uncategorized2 zile inainte

Succesul Antreprenorial în Era Digitală: Sfaturi și Strategii pentru Femei de Afaceri

Femeile antreprenor au oportunități vaste pentru a-și dezvolta afacerile și a-și extinde influența. La SecurMeNow, suntem dedicați succesului femeilor antreprenor,...

Uncategorized3 zile inainte

NAVITEL lansează aspiratorul portabil NAVITEL CL80 – soluția ideală pentru menținerea curățeniei în mașină

NAVITEL, jucător foarte important în dezvoltarea soluțiilor tehnologice avansate pentru navigația auto, supravegherea auto, înregistrarea video digitală, și a altor...

Uncategorized4 zile inainte

Noile Samsung Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vin cu soluții inteligente pentru bunăstarea utilizatorilor

Cele mai recente produse de tip Wearables de la Samsung le oferă oamenilor noi experiențe inteligente conectate și contribuie la...

Uncategorized5 zile inainte

Tehnologii de Digitalizare Esențiale pentru Antreprenori în 2024: Găsește-ți Avantajul Competitiv

În 2024, digitalizarea nu mai este doar o opțiune, ci o necesitate pentru orice antreprenor care dorește să rămână competitiv...

Afaceri7 zile inainte

Alege cea mai buna varianta de transport

In ultimii ani, serviciile de inchirieri auto in Bucuresti au devenit o alternativa din ce in ce mai populara pentru...

reîncărcare cartela Vodafone reîncărcare cartela Vodafone
AfaceriO săptămână inainte

Re-incarcare.ro – cumpără o reîncărcare Orange ONLINE

Dacă ne uităm în jur ne este destul de dificil să identificăm afaceri care au rezistat în timp, inclusiv în...

UncategorizedO săptămână inainte

Philips lansează patru monitoare noi din seria E1 dedicată productivității

București,  3 iulie 2024 – Philips Monitors extinde seria E1 cu patru noi modele dedicate profesioniștilor din mediile de lucru dinamice....

AfaceriO săptămână inainte

Transformă Mobilierul prin Bricolaj și Recondiționare cu Piuneze Decorative

Recondiționarea Scaunelor: O Nouă Viață pentru Mobilierul Vechi Un scaun vechi poate deveni rapid o piesă centrală în casa ta...

SocialO săptămână inainte

SOLE lansează: Pop-Up Store SOLE 2024 – Discover. Shop. Shine.

România – 3 iulie 2024 – SOLE.ro , retailerul de top în produse cosmetice de înaltă calitate, are plăcerea de a...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Transformă-ți Afacerea cu Fonduri Europene: Cum Digitalizarea Îți Poate Crește Succesul în Startup Nation 2024

Transformarea afacerilor prin digitalizare nu este doar un trend, ci o necesitate. Programul Start-Up Nation 2024 oferă o oportunitate excelentă pentru...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Pregătește-te pentru sezonul de construcții 2024 cu Somfy

Odată cu venirea verii și a zilelor mai calde, începe sezonul de construcții. Cum va fi acesta și ce provocări...

Uncategorized2 săptămâni inainte

11 motive pentru care să îți instalezi un sistem de panouri fotovoltaice la tine acasă

Instalarea panourilor fotovoltaice aduce o mulțime de avantaje și este considerată o investiție importantă pe termen lung. Iată care sunt...

mini statuete personalizate mini statuete personalizate
Afaceri2 săptămâni inainte

Cum să oferi cadouri unice care îi vor face pe angajații tăi să se simtă apreciați

Un mediu de lucru vibrant nu se construiește doar pe rezultate și obiective ambițioase, ci și pe o conexiune profundă...

Uncategorized2 săptămâni inainte

11 motive pentru care să îți instalezi un sistem de climatizare și ventilație

Sănătatea ta și a familiei tale este influențată de mediul în care trăiți, iar sistemele de climatizare și ventilație pot...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Transformă-ți Afacerea cu SecureMeNow: Importanța unui Site de Prezentare

Prezența online este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Cu toate acestea, nu este suficient să ai doar un site web...

Social2 săptămâni inainte

HONOR lansează două noi funcții inovatoare: prima protecție oculară AI Defocus Eye Protection din industrie și AI Deepfake Detection

La MWC Shanghai 2024, HONOR a prezentat noile funcții revoluționare, care utilizează inteligența artificială la nivel hardware pentru a ameliora...

Știrile Săptămânii