Connect with us

Eveniment

MSI va prezenta minunățiile tehnologiei AI la COMPUTEX 2024

Publicat

pe

Descoperiți noi PC-uri cu AI, servere GPU avansate, expansiunea de memorie CXL și multe altele

Ca răspuns la tendința de creștere a inteligenței artificiale, MSI, lider mondial în PC-uri cu AI, jocuri și soluții AIoT, va prezenta în cadrul acestui eveniment de prestigiu o nouă gamă de dispozitive de ultimă generație sub tematica: AI Era of Computing care va cuprinde de la hardware bazat pe AI, până la soluții software transformative.

Standul MSI de la COMPUTEX 2024 va cuprinde o gamă largă de produse, cu noile PC-uri pregătite pentru inteligență artificială, instrumentul exclusiv de transformare a textului în imagini offline AI ARTIST, diverse servere cu platformă GPU G4101 și G4201, serverul de expansiune a memoriei S2301 CXL, recent lansat, și multe altele.

În plus, gama MSI premiată cuprinde: laptopul AI MSI Prestige 16 AI Evo, câștigător al premiului COMPUTEX Best Choice Golden Award; MSI Claw, onorat atât cu premiul COMPUTEX Best Choice Award 2024, cât și cu Red Dot Design Award, alături de Modern AM273Q AI PC, câștigător al premiului Best Choice Award.

„În era inteligenței artificiale, MSI își menține angajamentul de a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor săi din întreaga lume. Suntem încrezători că gama noastră de dispozitive hardware, software și soluțiile îmbunătățite cu AI va ajuta persoanele și companiile să creeze noi valori în cadrul domeniului AI”, a declarat Sam Chern, vicepreședinte de marketing MSI.

MSI Prestige 16 AI Evo: Câștigătorul premiului COMPUTEX Best Choice Golden Award

Distins cu premiul COMPUTEX Best Choice Golden Award în categoria computere și sisteme, Prestige 16 AI Evo este alegerea de top pentru laptopuri AI subțiri, dar puternice. Echipat cu procesorul Intel® Core™ Ultra 9 și cu un șasiu ușor din aliaj de magneziu, acesta cântărește doar 1,5 kg. În ciuda dimensiunilor sale, dispune de o baterie robustă de 99,9WHr cu încărcare PD 3.1 140W, asigurând o productivitate extinsă pentru orice sarcină AI.

MSI AI Artist, instrument off-line Text-to-Image, inspiră creativitatea la un nou nivel

MSI AI ARTIST utilizează laptopuri de înaltă performanță pentru a oferi fișiere imagine-la-imagine, imagine-la-text și fișiere PSD cu layere pentru editare în Photoshop. Acest lucru sporește productivitatea creatorilor de conținut, eliminând latența rețelei și riscurile de scurgere a datelor. Generați imagini direct pe dispozitivele MSI echipate cu MSI AI Artist, creând imagini spectaculoase și încorporând text fără probleme. Creați și inspirați la un nivel cu totul nou!

MSI Claw: Distins cu premiul 2024 COMPUTEX Best Choice Award și câștigător al premiului Red Dot Design Award

MSI Claw este primul dispozitiv portabil de gaming din lume echipat cu procesoare Intel® Core™ Ultra. Designul său ergonomic și performanțele sale fluide i-au adus premiul 2024 COMPUTEX Best Choice Award și Red Dot Design Award. Echipat cu tehnologia Intel® Xess și cea mai recentă grafică ARC™, MSI Claw asigură sesiuni de joc fără întreruperi în diverse titluri AAA.

În cele mai recente actualizări, MSI Claw a îmbunătățit performanța cu aproximativ 150% și a permis un joc fluid pentru primele 100 de jocuri populare de pe platforma Steam. MSI Claw este echipat cu o baterie de 53Whr, care oferă o autonomie impresionantă de două ore în condiții de sarcini de lucru excesive, prezentând o experiență de joc fluentă. Noua interfață MSI Center M UI oferă acces ușor la funcțiile esențiale, inclusiv un lansator rapid de jocuri și acces instantaneu la platformă. În plus, tehnologia cu senzori cu efect Hall dublează durabilitatea joystick-ului în comparație cu modelele standard.

MSI dezvăluie diverse platforme GPU pentru piețele AI: G4101, G4201 AI Server Platform

Destinată pieței AI, MSI oferă o gamă de platforme GPU care variază de la patru la opt GPU. Modelul 4U 4-GPU G4101, optimizat pentru instruirea AI, dispune de un singur procesor AMD EPYC™ Series răcit cu lichid, douăsprezece sloturi DDR5 RDIMM și patru sloturi PCIe 5.0 x16 pentru a găzdui plăci grafice cu slot triplu. Se mândrește cu douăsprezece sloturi frontale pentru unități U.2 NVMe/SATA de 2,5 inchi pentru stocare de mare viteză, ideale pentru diverse aplicații AI. Cu spațierea combinată a fluxului de aer și răcirea cu lichid în buclă închisă, G4101 garantează un management termic excelent, menținând performanța maximă în sarcini solicitante.

G4201 este un supercomputer 4U echipat cu opt sloturi PCIe 5.0 x16 cu lățime dublă și unul cu lățime unică pentru GPU de înaltă performanță. Acesta funcționează cu două procesoare scalabile Intel® Xeon® din generația a 5-a și include 32 de DIMM-uri DDR5, asigurând un calcul eterogen excepțional pentru calcul științific, inteligență artificială generativă și aplicații de inferență. În plus, dispune de douăsprezece sloturi pentru unități de 3,5 inchi pentru funcționalitate extinsă.

Deblocarea HPC cu ajutorul noului server de expansiune a memoriei S2301 CXL

Colaborând cu principalii jucători din domeniul tehnologiei CXL (Compute Express Link), precum AMD® , Samsung și Micron, MSI și partenerii săi avansează soluții CXL pentru aplicații extinse de instruire AI și de calcul de înaltă performanță (HPC).

Pregătit să debuteze cu noul său server de expansiune a memoriei S2301 CXL, MSI a proiectat sistemul pentru sarcini de lucru cu volum mare de date și baze de date în memorie. Alimentat de procesoarele dual-socket din seria AMD EPYC™ din generația a 4-a și pregătit pentru anumite procesoare AMD EPYC™ de generație următoare, acest server 2U dispune de 24 de sloturi DDR5 DIMM și două sloturi PCIe 5.0 x16. Sistemul include opt bay-uri E3.S 2T pentru memorie CXL și opt bay-uri ES.3 1T pentru stocare NVMe, permițând extinderea memoriei până la 8TB!

Viitoarele desktopuri de gaming cu inteligență artificială de la MSI oferă gamerilor o experiență de joc fără precedent.

Dotat cu tehnologie AI avansată, MEG VISION X AI integrează motorul MSI AI ENGINE în ecranul său tactil AI HMI. Utilizând detectarea inteligentă pentru a optimiza automat setările hardware pe baza activității gamerului, MEG VISION X AI dispune, de asemenea, de funcții de asistent AI în cloud și privat. Prin intermediul MSI Artist x MSI Chat, acesta poate executa AI generativ la nivel local pentru a produce imagini de înaltă calitate.

În plus, fără a avea nevoie de o conexiune la internet, poate genera automat text, poate formula întrebări și răspunsuri și poate crea rezumate din documentele aflate în dosarele locale, asigurând astfel că datele sensibile rămân în siguranță. Funcția de control vocal Microsoft Copilot permite utilizatorilor să îl pornească și să emită comenzi de căutare prin simpla rostire a cuvântului „Hei, Copilot!”. Copilot poate răspunde apoi direct prin intermediul difuzorului încorporat, estompând și mai mult linia de demarcație dintre inteligența artificială și oameni.

În plus, în lumina reflectoarelor de la COMPUTEX din acest an se află și, noul desktop de gaming din seria MAG, MAG INFINITE E1, care oferă jucătorilor o experiență de gaming de primă clasă.

MSI Modern AM273Q AI Win – COMPUTEX 2024 Best Choice

Seria Modern AM273Q AI a obținut premiul pentru cea mai bună alegere în categoria „Best Choice”. PC-ul AIO comercial este fabricat din materiale plastice reciclate post-consum și este livrat în ambalaje din celuloză. Dispune de software-ul MSI Power Meter cu economisire de energie cu un singur click, calcularea emisiilor de carbon și estimarea costului energiei electrice, îmbunătățind în același timp eficiența și confidențialitatea pentru utilizatorii de business prin intermediul Intel® AI Boost NPU și al camerei web retractabile.

Plăci de bază și PC-uri de pionierat: Gata pentru viitor

Fiind un producător renumit de plăci de bază de top la nivel mondial, MSI prezintă la Computex 2024 o gamă impresionantă de sisteme PC și plăci de bază noi, cu designuri prietenoase și soluții inovatoare. De la o estetică elegantă, la caracteristici revoluționare, aceste modele depășesc limitele comunității DIY.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere, de asemenea, și cele mai recente modele DIY-friendly, să experimenteze puterea absolută a ecosistemului ThunderboltTM care revoluționează conectivitatea și să pășească pe tărâmul virtual cu ajutorul aplicației inovatoare DigiME.

Inovațiile MSI în materie de hardware pentru PC: Redefinirea designului de gaming

MSI înțelege dificultățile de asamblare a componentelor complexe ale PC-urilor. De aceea, procesil de instalare a noilor coolere cu lichid a fost simplificat și nu mai există proceduri de instalare plictisitoare sau configurații complexe – doar o asamblare simplă și fără probleme pentru fiecare pasionat de tehnologie.

Noua serie de monitoare QD-OLED stabilește noi standarde în experiențele de joc imersive

Monitorul de gaming MSI MPG 341CQPX QD-OLED QD-OLED are un display ultra-wide 3440×1440 (UWQHD) de 34 inchi, rată de refresh de 240 Hz și curbură 1800R pentru o imersiune și claritate maxime. Utilizând tehnologia avansată QD-OLED, acesta oferă imagini precise și vii, cu un timp de răspuns de 0,03ms. Proiectat pentru jocuri de top, monitorul de gaming este dotat cu software-ul exclusiv Gaming Intelligence de la MSI, inclusiv KVM, conectivitate HDMITM 2.1 și VESA ClearMRTM 13000, oferind tehnologie de top și performanță supremă.

MAG 271QPX QD-OLED E2 este un monitor plat QD-OLED de 27 de inchi, cu un timp de răspuns de 0,03ms, rezoluție 2560×1440 (WQHD), rată de refresh de 240Hz și conectivitate HDMITM 2.1. Acest monitor de gaming este adaptat pentru jucătorii FPS și de console, furnizând o valoare excelentă, fără a face compromisuri în privința caracteristicilor.

Ambele monitoare evidențiază MSI Console Mode și MSI OLED Care 2.0, care integrează un design fără ventilator pentru a prelungi durata de viață și o protecție îmbunătățită a ecranului cu detalii precum Pixel Shift, Panel Protection și Static Screen Detection. Integrate cu funcții de prevenire a arderii, precum Multi-Logo Detection, Taskbar Detection și Boundary Detection, acestea includ și o garanție de 3 ani.

Noua generație MSI Gear

MSI Gear, cunoscut anterior sub numele de MSI Gaming Gear, va oferi o gamă versatilă de periferice adaptate nu numai pentru pasionații de jocuri, ci și pentru profesioniști și creativi. Cea mai recentă gamă se bazează pe succesul perifericelor de gaming MSI cu design ușor, latență ultra-redusă și conectivitate cross-platform, oferind jucătorilor un avantaj esențial pentru a câștiga mai mult confort în timpul sesiunilor de gaming dificile și lungi. Tastatura wireless STRIKE se mândrește cu un design hot-swappable și cu comutatoarele exclusive MSI SONIC pentru o experiență de tastare de neegalat.

Moușii wireless VERSA dispun de butoane suplimentare sau de un design simetric cu până la 26.000 DPI, pentru un control versatil și precis.

Controlerele wireless FORCE includ senzori cu efect Hall, joystick-uri sensibile calibrate automat și butoane spate personalizabile, pentru reacții ultra-rapide.

Căștile MAESTRO dau viață unei comunicări clare pentru munca în echipă, împreună cu driverele audio de înaltă rezoluție dezvoltate de MSI pentru a spori conștientizarea spațială. Bucurați-vă de o experiență de joc continuă și neîntreruptă cu noua generație MSI Gear!

MSI Storage extinde portabilitatea și eficiența: SSD magnetic portabil, carcasă SSD localizabilă, SSD PCIe 5.0 de 7nm și soluție termică VC nemetalică

Conectați SSD-ul magnetic portabil DATAMAG 40Gbps/20Gbps la iPhone pentru înregistrări video de înaltă calitate sau la orice alt dispozitiv pentru a extinde capacitatea de stocare cu rate de transfer de până la 40Gbps, adăpostite într-o carcasă elegantă din aliaj de aluminiu, alimentată de controlerul PHISON U21 USB 4.0. Folosiți carcasa DATAVAULT 20Gbps SSD, care poate fi localizată cu aplicația Apple Find My, asigurându-vă că datele sau capturile nu sunt niciodată pierdute.

SSD-ul SPATIUM M560 PCIe 5.0 NVMe M.2, cu controlerul fără DRAM pe 7nm PHISON E31T, oferă eficiență energetică și rate de transfer de până la 10GB/s în capacități de 1TB și 2TB. Tehnologia de răcire revoluționară, prima soluție termică cu cameră de vapori nemetalică din lume pentru SSD-uri, disipează căldura printr-o tranziție de flux în două faze de gaz și lichid cu interferențe minime de semnal, asigurând un schimb de căldură rapid și silențios pentru transferuri de date eficiente într-un design ușor.

MSI Roamii WiFi 7 Mesh Series, adaptor USB BE6500 WiFi 7

Seria Roamii, cel mai recent sistem WiFi 7 mesh de la MSI, este proiectat pentru activități cu lățime de bandă mare, cum ar fi streaming 4K/8K, jocuri online și experiențe AR/VR imersive. Dispunând de tehnologia de pionierat WiFi 7 cu benzi de frecvență de 320 MHz, 4K-QAM, Multi-RU și MLO (Multi-Link Operation), sistemul mesh oferă viteze mai rapide și latență minimă. Cu o comunicare backhaul MLO și o conectivitate prin cablu de până la 10 Gbps, seria Roamii poate acoperi până la 6.200 de metri pătrați cu viteze de până la 21 Gbps. Ca să nu mai vorbim de faptul că MSI FortiSecu protejează toate dispozitivele conectate prin detectarea și blocarea automată a amenințărilor de rețea. Eliberați noile beneficii ale WiFi 7 cu adaptorul USB BE6500 de la MSI – instalarea plug-and-play și driverele încorporate oferă o actualizare instantanee a conectivității PC-ului sau laptopului.

MSI: https://www.msi.com

MSI YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram: https://www.instagram.com/MSIGaming

MSI Twitter: https://twitter.com/MSITweets

Abonați-vă la MSI RSS Feeds prin https://www.msi.com/rss pentru știri în timp real și mai multe informații despre produse.

Despre MSI

MSI este lider mondial în domeniul PC-urilor cu inteligență artificială, al dispozitivelor de gaming, al creației de conținut, al afacerilor și productivității și al soluțiilor AIoT. Susținută de capacitățile sale de cercetare și dezvoltare de ultimă generație și de inovația orientată către clienți, MSI are o prezență globală extinsă care se întinde în peste 120 de țări. Gama sa cuprinzătoare de laptopuri, plăci grafice, monitoare, plăci de bază, desktop-uri, periferice, servere, IPC-uri, roboți mobili autonomi, sisteme de infotainment și telematică pentru vehicule și încărcătoare EV sunt apreciate la nivel mondial. Angajat să avanseze experiențele utilizatorilor prin cea mai bună calitate a produselor, interfața intuitivă cu utilizatorul și estetica designului, MSI este un brand de top care modelează viitorul tehnologiei. Pentru mai multe informații despre produse, vă rugăm să accesați https://www.msi.com

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

SSD-ul extern Kingston XS1000 câștigă premiul Red Dot în 2024

Publicat

pe

De

Câștigătorul premiului Red Dot: Cel mai bun design 

București, România – 18 iunie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul memoriilor flash afiliată la Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de stocare și al soluțiilor tehnologice, a anunțat astăzi că SSD-ul extern Kingston XS1000 a fost desemnat câștigătorul premiului Red Dot în 2024 la categoria design. Concursul de design Red Dot, înființat în 1955, este unul dintre cele mai mari și mai prestigioase concursuri de design din lume, primind anual peste 20 000 de proiecte din aproximativ 60 de țări din întreaga lume.

SSD-ul extern Kingston XS1000 este o soluție convenabilă de backup pentru a păstra mereu accesibile documentele importante, amintirile prețioase și fișierele media. Unitatea este extrem de compactă, cântărind mai puțin de 29 de grame, și este proiectată astfel încât să încapă în palmă, fiind perfectă pentru orice stil de viață. XS1000 oferă viteze de citire de până la 1.050 MB/s1 și capacități mari, de până la 2 TB2 asigurând astfel un spațiu amplu pentru stocarea fișierelor.

„Ne mândrim că am câștigat premiul Red Dot Design Award, deoarece acest lucru subliniază angajamentul nostru pentru soluții de stocare elegante și portabile”, a declarat Liny Cheliyan, Product Manager responsabilă cu unitățile flash și SSD pentru prosumatori. „Am proiectat XS1000 cu gândul la utilizator, oferindu-le o portabilitate de neegalat celor care apreciază atât confortul, cât și performanța.”

Pentru mai multe informații, accesați kingston.com.

1 Pe baza testelor interne. Viteza poate varia în funcție de hardware-ul, software-ul și utilizarea gazdei. Pentru viteze optime este necesar un dispozitiv gazdă USB 3.2 Gen 2.

2 O parte din capacitatea menționată pe un dispozitiv de stocare flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă pentru stocarea datelor. Prin urmare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea menționată pe produse. Pentru mai multe informații, a se vedea Ghidul de memorie flash Kingston.

Kingston este prezent pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LLP și Kingston Technology Company, Inc. fac parte din același grup corporativ („Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din lume. De la big data, laptopuri și PC-uri la dispozitive bazate pe internetul obiectelor, cum ar fi tehnologia inteligentă și cea purtabilă, și la procesele de proiectare și producție pe bază de contract, Kingston contribuie la furnizarea de soluții utilizate pentru viață, muncă și distracție. Cei mai mari producători de PC-uri și cele mai mari companii de cloud-hosting din lume se bazează pe Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită de întreaga lume zi de zi. Ne străduim să privim dincolo de produsele noastre pentru a vedea imaginea de ansamblu, a satisface nevoile clienților noștri și a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre modul în care Kingston îți este alături, accesează Kingston.com.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Philips Evnia lansează monitorul de gaming curbat QD OLED cu rezoluție WQHD

Publicat

pe

De

București, 13 iunie 2024 –  Philips lansează noul monitor Evnia 34M2C6500 dedicat gaming-ului. Cu un ecran curbat QD OLED de 34 inchi și o rezoluție WQHD (3440 x 1440), noul model Evnia 34M2C6500 a fost dezvoltat pentru a oferi o experiență vizuală deosebită, cu imagini realiste și culori vii și precise.

O experiență de gaming elevată

Philips Evnia 34M2C6500 este alegerea perfectă pentru jocurile care pun accent pe partea vizuală și va accentua culorile în momentele importante. Panoul QD OLED oferă o luminozitate uimitoare și un contrast infinit datorită certificării DisplayHDR TrueBlack 400.

O altă caracteristică menită să  sporească experiența de gaming a monitorului Evnia 34M2C6500 este certificarea VESA ClearMR 9000, care înlătură într-un mod eficient efectul de blur al imaginilor în mișcare. De asemenea, acest monitor afișează culori mai uniforme cu ajutorul ecranului său pe 10 biți, menit să exceleze în gaming.

Mai mult, funcția Smart Crosshair afișează pe mijlocul ecranului un reticul dinamic ce are abilitatea de a-și schimba culoarea în funcție de fundal, îmbunătățind astfel capabilitatea de țintire a inamicilor.

Gaming rapid și captivant

Ecranul monitorului dispune de o rată de reîmprospătare de 175 Hz care asigură o performanță ridicată și jocuri fluide, fără întreruperi.

Pentru a oferi jucătorilor cea mai captivantă experiență de utilizare, monitorul este echipat în plus și cu funcția Ambiglow, o modalitate de a proiecta o perdea de lumină cu ajutorul unor leduri poziționate pe spatele carcasei. Culorile acestor leduri pot fi personalizate manual, sau pot urmări conținutul audio și video în timp real.

Caracteristici suplimentare pentru Philips Evnia 34M2C6500

Philips Evnia 34M2C6500 oferă opțiuni  pentru o utilizare comfortabilă precum un stand ergonomic cu înălțime reglabilă, care permite jucătorilor să își fixeze monitorul într-o poziție optimă. Nu în ultimul rând, noul model este prevăzut cu modul de joc SmartImage optimizat special pentru a îmbunătăți performanța monitorului în timpul jocului.

Preț și disponibilitate

Philips Evnia 34M2C6500 va fi disponibil începând cu jumătatea lunii iunie la prețul recomandat de 3979 lei.

Despre MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie deținută în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai mari producători de monitoare și TV-uri LCD din lume.

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”) comercializează și vinde exclusiv ecrane LCD marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV.  Cu ajutorul puterii brandului Philips și a experienței TPV în producția de ecrane, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea de produse inovatoare pe piață.

https://mmdmonitors.com/

EVNIA, sub-brandul MMD, este cel mai primitor brand de jocuri, oferind un design elegant și o nouă perspectivă care permite tuturor să își însușească experiența de joc. EVNIA se adresează tuturor celor care caută să își găsească locul în lumea jocurilor și își propune să reînvie și să reinventeze regula jocurilor. Din 2022, oricine poate fi un gamer cu EVNIA.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Primul Galaxy Watch FE facilitează accesul și mai multor utilizatori la tehnologia avansată de monitorizare a sănătății de la Samsung

Publicat

pe

De

Galaxy Watch FE oferă informații detaliate asupra sănătății și experiențe conectate Samsung Galaxy într-un design elegant

13 iunie 2024 – Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea noului Galaxy Watch FE, o nouă adiție la gama de smartwatch-uri Samsung, concepută pentru a extinde experiența avansată și holistică de wellness a Samsung către și mai mulți utilizatori. Încorporând performanța hardware revoluționară și funcțiile avansate de monitorizare a sănătății și fitness-ului ale Galaxy Watch, Galaxy Watch FE se remarcă printr-un design elegant și rezistent. Acest nou smartwatch este ideal pentru cei care doresc să își înceapă călătoria către îmbunătățirea stării generale de bine, oferind informații cuprinzătoare.

 „La Samsung, ne străduim să oferim capacități de monitorizare a sănătății și fitness-ului cât mai multor oameni din întreaga lume, ajutându-i să facă schimbările necesare pentru a-și îmbunătăți starea de bine zilnic și să își atingă obiectivele. De asemenea, suntem entuziasmați să adăugăm noul Galaxy Watch FE la portofoliul nostru de dispozitive purtabile, oferind cât mai multor oameni acces la sugestii și observații personalizate asupra sănătății, dându-le motivația necesară de a rămâne într-o formă fizică cât mai bună zi de zi”, a declarat Junho Park, VP and Head of the Galaxy Ecosystem Product Planning Team, Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

Eleganță și durabilitate motivante pentru o stare de bine zilnică

Galaxy Watch FE, disponibil într-o dimensiune de 40mm, oferă o estetică îmbunătățită bazată pe designul iconic al seriei Galaxy Watch. Este disponibil în trei culori – Black, Pink Gold și Silver – cu noi curele de ceas ce prezintă cusături albastre și portocalii distincte, înfrumusețând designul și oferind un dispozitiv elegant care completează orice ținută. În plus, Galaxy Watch FE oferă o varietate de noi interfațe de ceas care permit utilizatorilor să-și personalizeze ceasul, în timp ce one-click band facilitează schimbarea curelii pentru a se potrivi cât mai bine cu stilul fiecăruia. Galaxy Watch FE dispune de Sapphire Crystal glass, oferind o rezistență superioară în timp și protecție împotriva zgârieturilor pe durata utilizării zilnice.

Fiecare zi mai sănătoasă și mai motivantă

Echipat cu avansatul senzor BioActive de la Samsung, Galaxy Watch FE oferă o serie de funcții puternice de fitness și wellness care furnizează sfaturi personalizate și practice pe tot parcursul zilei. Pentru a susține un somn cât mai bun, Galaxy Watch FE oferă o varietate de funcții avansate de somn, de la monitorizarea tiparelor de somn la coaching, și ajută la crearea unui mediu propice de somn. În plus, utilizatorii pot monitoriza sănătatea completă a inimii cu un set special de funcții de monitorizare a sănătății inimii. Galaxy Watch FE transmite o alertă HR atunci când detectează ritmuri cardiace anormal de ridicate sau scăzute și pune la dispoziție funcția de Notificare a Ritmului Cardiac Neregulat (IHRN) pentru a monitoriza proactiv ritmurile cardiace specifice pentru fibrilația atrială (Afib). În plus, utilizatorii pot obține o înțelegere mai profundă a sănătății inimii lor prin monitorizarea tensiunii arteriale și ECG.

Utilizatorii pot urmări mai mult de 100 de antrenamente diferite odată cu progresul lor direct de la încheietura mâinii. Pentru pasionații de alergare, analiza avansată a alergării îi ajută pe utilizatori nu doar să își monitorizeze performanța generală pentru a-și maximiza eficiența, ci poate oferi și sugestii și îndrumări necesare pentru a preveni leziunile, astfel încât să poată avansa în obiectivele stabilite. Pentru o experiență de alergare cât mai optimă, Personalized Heart Rate Zone ajută utilizatorii să își stabilească propriile obiective bazate pe capacitățile lor fizice.

Galaxy Watch FE ajută utilizatorii să-și atingă obiectivele de sănătate și să rămână motivați. Body composition oferă date complete despre corp și fitness prin intermediul unor indicatori speciali pentru a urmări progresul. În plus, utilizatorii pot primi mesaje motivaționale pe parcursul călătoriei lor de wellness pentru a continua să-și îmbunătățească progresul.

Experiențe susținute de ecosistemul Galaxy

La fel ca în cazul fiecărei serii Galaxy Watch, FE oferă experiențe conectate fără probleme între dispozitivele Samsung Galaxy. Utilizatorii pot localiza rapid și ușor telefonul când acesta este deconectat de ceas cu funcția Find My Phone. De asemenea, utilizatorii pot controla de la distanță camera smartphone-ului Samsung cu funcția Camera Controller pentru a schimba modul, unghiul sau pentru a da zoom direct de la încheietura mâinii. Galaxy Watch FE permite Samsung Wallet, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot plăti achizițiile direct cu ceasul, având acces chiar și la alte documente de identificare, precum permisul de conducere sau cardul de student, totul pe ceasul lor inteligent pentru un portofel digital cu adevărat complet.

Disponibilitate

Galaxy Watch FE va fi disponibil la nivel global începând cu vara aceasta.

Pentru a afla mai multe despre Galaxy Watch FE, vă rugăm să vizitați: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/global sau www.samsung.com/galaxy-watch.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

  Galaxy Watch FE
Material &

Culoare

Carcasă de aluminiu

Negru, Auriu Roz, Argintiu

Dimensiuni 
& Greutate
39.3 x 40.4 x 9.8mm / 26.6g
Display 1.2-inch, 396×396, Super AMOLED, Full Color Always On Display
Procesor Exynos W920 Dual Core 1.18GHz
Memorie & Stocare 1.5GB memorie + 16GB capacitate stocare
Baterie (standard) 247mAh

Încărcare wireless bazată pe WPC

OS Wear OS Powered by Samsung
UI One UI 5 Watch
Senzori Samsung BioActive Sensor (Senzor optic de ritm cardiac + Senzor electric de ritm cardiac + Analiză a impedanței bioelectrice), Accelerometru, Barometru, Senzor giroscopic, Senzor geomagnetic, Senzor de lumina
Conectivitate LTE, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo
Rezistență 5ATM + IP68 / MIL-STD-810H
Compatibilitate Android 11.0 sau o versiune mai recentă și cu mai mult de 1,5 GB de memorie

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Cât timp durează efectul de volum după aplicarea pudrei? Cât timp durează efectul de volum după aplicarea pudrei?
Uncategorized16 ore inainte

Cât timp durează efectul de volum după aplicarea pudrei?

Când vine vorba de obținerea unui păr voluminos și plin de viață, pudra pentru volum este una dintre cele mai...

Afaceri17 ore inainte

Inchirieri de masini in Bucuresti Otopeni aeroport

Romania este vizitata zilnic de sute de turisti si oameni de afaceri atrasi de frumusetea si diversitatea acestei tari. De...

Afaceri20 de ore inainte

Fundatie fara beton gata intr-o zi si gata refolosibila

Întreaga lume e în mişcare. Bineînţeles că ştiam asta încă de la faimosul “Eppur şi muove”, dar totuşi parcă ritmul...

Social23 de ore inainte

TikTok extinde experiența Taylor Swift în aplicație pentru a sărbători turneul Taylor Swift | The Eras Tour 2024

Experiența extinsă de pe platformă oferă fanilor Swifties mai multe modalități de a interacționa cu ceilalți membri din comunitatea artistei,...

marketing digital pentru afaceri publicitate pe rețelele sociale optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) vizibilitate online imagine de marcă online monitorizare performanță afacere marketing digital pentru afaceri publicitate pe rețelele sociale optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) vizibilitate online imagine de marcă online monitorizare performanță afacere
Afaceri23 de ore inainte

SecureMeNow: Cum Un Magazin Online Personalizat Îți Poate Revoluționa Afacerea

Suntem aici să ajutăm afacerile să reușească în lumea digitală. Un magazin online personalizat poate schimba complet felul în care îți...

Social24 de ore inainte

realme a lansat oficial flaghsip killer-ul GT 6

Realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, anunță lansarea globală a seriei realme GT 6, care...

Social3 zile inainte

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD Lexar

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același...

Uncategorized3 zile inainte

Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris, în 2024

În colaborare cu CIO și OBS, tehnologia Samsung Galaxy va oferi fanilor din întreaga lume o perspectivă nouă asupra celor...

Social3 zile inainte

Sheba anunță o nouă identitate de brand, un nou portofoliu și noi pisici rafinate pe ambalaj

București, 18 iunie 2024 – Sheba, brandul de hrană umedă pentru pisici din portfoliul Mars, anunță astăzi o nouă identitate...

Uncategorized3 zile inainte

Optimizarea site-urilor pentru voice search în 2024

Căutarea vocală transformă modul în care utilizatorii interacționează cu internetul. Optimizarea site-ului pentru voice search este esențială pentru a oferi...

Social3 zile inainte

Dreame intră oficial pe piața din România și lansează 7 produse inteligente pentru casă

Dreame Technology (sau pe scurt “Dreame”), companie globală de tehnologie care oferă produse premium de larg consum, axată pe dezvoltarea...

Eveniment4 zile inainte

SSD-ul extern Kingston XS1000 câștigă premiul Red Dot în 2024

Câștigătorul premiului Red Dot: Cel mai bun design  București, România – 18 iunie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul...

Uncategorized5 zile inainte

realme GT 6 va fi oferit cu cel mai nou procesor Snapdragon

realme anunță și noile căști Buds Air 6 Pro și funcții AI București, România, 17 iunie 2024 – realme, brandul de...

AfaceriO săptămână inainte

Viva Travel: Ghidul Ideal pentru Vacanțe Lunare

Vacanțele creează cele mai frumoase amintiri, iar vremea contribuie mult la acest aspect. În funcție de vreme îți propun cele...

UncategorizedO săptămână inainte

Quickmobile.ro aduce toate variantele de iPhone 15 în România

Smartphone-urile Apple reprezintă una dintre primele opțiuni pentru cei care doresc să achiziționeze un telefon performant și de ultimă generație....

UncategorizedO săptămână inainte

SOLE.ro aduce cele mai bune produse solare pentru protecția și îngrijirea pielii

București, 12 Iunie 2024 — SOLE.ro, liderul de încredere în produse de îngrijire personală și frumusețe, este încântat să anunțe...

Știrile Săptămânii