Connect with us

Viața în Mureș

Comunicat de presă – Caravana D.E.I.T.A.S. la Târgu Mureș

Publicat

pe

În data de 24 noiembrie va avea loc la Târgu Mureș, ora 17:00, masa rotundă cu titlul ”Surse de finanțare- 2023 – 2027”, organizată în cadrul Caravanei de stakeholder engagement, DEITAS.

Dintre temele abordate amintim: Modele antreprenoriale de bune practici din regiunea Centru, Soluții la provocările antreprenoriale ale participanților la masa rotundă – Discuții libere, Surse de finanțare 2023- 2027. Evenimentul se va încheia cu un networking dinner în care participanții vor avea ocazia să povestească experiențele lor antreprenoriale și să încheie parteneriate cu ceilalți participanți.

 

Formular de înscriere: https://forms.gle/qR8HC4u92msPmSEN9

 

Rețeaua DEITAS este un cadru care permite membrilor să fie mai bine conectați și informați, dar și să se  sprijine reciproc în diferite inițiative menite să dezvolte și să consolideze mediul antreprenorial local pentru a trece către o economie a cunoașterii, a specializării inteligente și a creșterii coeziunii prin glocalizare. Această rețea utilizează 2 instrumente principale: Ingenius NET, identificată de către echipa Amphion ca fiind o platformă utilă pentru demersul rețelei DEITAS (Dezvoltăm Ecosisteme Inovative pentru Tineri Antreprenori de Succes) și CAPA, centrul de sprijin și promovare a afacerilor în Regiunea Centru, care funcționează ca infrastructura permanentă de suport pentru antreprenorii din regiune.

Aceste mese rotunde sunt organizate în cadrul programului național finanțat din fonduri europene, ”Innotech Student”, în cadrul căruia a fost implementat cel de-al cincilea proiect al  Asociației Culturale Amphion, “Student start-up 1.0”.

Locația va fi anunțată pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/StudentStartUp1.0

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viața în Mureș

Secretele unei Grădini de Vis: Sfaturi Pentru Îngrijirea Plantelor și Spații Verzi

Publicat

pe

Secretele unei Grădini de Vis: Sfaturi Pentru Îngrijirea Plantelor și Spații VerziGrădina ta poate fi un loc de relaxare, bucurie și frumusețe, dar pentru a o menține într-o stare perfectă, este nevoie de o îngrijire corespunzătoare. O grădină de vis nu se realizează doar prin aranjarea plantelor într-un mod frumos, ci și prin acordarea de atenție detaliilor și nevoilor individuale ale plantelor și spațiilor verzi.

Planificarea Grădinii de Vis

Pentru a avea o grădină de vis, primul pas esențial este planificarea atentă. Iată câteva aspecte de luat în considerare în timpul planificării:

 1. Stabilirea obiectivelor

Începeți prin a vă întreba ce vreți să obțineți de la grădina voastră. Doriți un spațiu de relaxare, o grădină de legume, un loc pentru plantele native sau o combinație a acestora? Stabilirea obiectivelor vă va ajuta să decideți ce tipuri de plante și spații verzi să includeți.

 1. Alegerea locației potrivite

Identificați locația potrivită pentru grădină. Luați în considerare lumina solară, umiditatea solului și zonele cu umbră. Dacă doriți o grădină de flori, asigurați-vă că locul ales primește suficientă lumină solară.

 1. Crearea unui plan de design

Planificați designul grădinii, luând în considerare elemente precum traseele, patul de flori, zonele de relaxare și spațiile pentru copii sau animale de companie. O grădină bine gândită ar trebui să aibă un flux natural și să fie plăcută din punct de vedere estetic.

 1. Selectarea plantelor potrivite

Alegeți plante care să se potrivească cu mediul și cu obiectivele voastre. Luați în considerare cerințele de apă, lumina solară și tipurile de sol adecvate pentru fiecare plantă. Combinați plante cu flori perene și anuale pentru a adăuga culoare pe tot parcursul anului.

 1. Amenajarea unei zone pentru relaxare

Nu uitați să includeți o zonă de relaxare în grădină, cu mobilier confortabil și umbrele sau pergole pentru a vă proteja de soare. O zonă de relaxare este esențială pentru a vă bucura de frumusețea grădinii în liniște și confort.

 1. Aplicarea principiilor ecologice

Dacă sunteți interesat de protejarea mediului înconjurător, luați în considerare aplicarea principiilor ecologice în grădinărit. Folosiți plante native, evitați pesticidele chimice și lăsați o parte din grădină într-o stare naturală pentru a susține biodiversitatea locală.

Îngrijirea Plantelor și Spațiilor Verzi

După ce ați planificat și amenajat grădina de vis, este timpul să vă concentrați pe îngrijirea plantelor și spațiilor verzi. Iată câteva sfaturi pentru a vă menține grădina în cea mai bună formă:

 1. Udarea corespunzătoare

Una dintre cele mai importante aspecte ale îngrijirii plantelor este udarea corespunzătoare. Asigurați-vă că fiecare plantă primește cantitatea potrivită de apă. Plantele cu rădăcini adânci pot avea nevoie de udări mai rare, în timp ce cele cu rădăcini superficiale pot necesita udări mai frecvente.

 1. Mulcirea

Aplicarea unui strat de mulci în jurul plantelor ajută la menținerea nivelului de umiditate al solului, reduce creșterea buruienilor și previne eroziunea solului. Folosiți mulci organici, cum ar fi paiele sau rumegușul, pentru a îmbunătăți calitatea solului.

 1. Îngrășăminte

Plantele au nevoie de nutrienți pentru a crește și a se dezvolta. Utilizați îngrășăminte naturale sau organice pentru a hrăni plantele și a le ajuta să fie sănătoase și viguroase. Fiți atenți la cerințele specifice de îngrășăminte ale fiecărei plante.

 1. Pruning și tăiere

Tăierea regulată a plantelor poate ajuta la promovarea creșterii sănătoase și la menținerea formei și dimensiunii dorite. Eliminați ramurile uscate sau deteriorate și tăiați florile ofilite pentru a stimula înflorirea continuă.

 1. Combaterea dăunătorilor și a bolilor

Supravegheați grădina pentru semne de dăunători și boli. Luați măsuri preventive, cum ar fi aplicarea de insecticide naturale sau curățarea regulată a plantelor pentru a evita problemele. Dacă apare o infestare sau o boală, tratați-o prompt.

 1. Reciclarea și gestionarea deșeurilor

Fiți responsabili cu gestionarea deșeurilor din grădină, cum ar fi frunzele căzute și resturile de plante. Puteți să le compostati pentru a obține îngrășământ organic sau să le reciclați corespunzător.

Grădina ca Spațiu de Relaxare

O grădină de vis nu este doar o colecție de plante și spații verzi, ci și un loc de relaxare și reflecție. Iată cum să transformați grădina într-un spațiu confortabil și relaxant:

 1. Mobilier de exterior

Alegeți mobilier de exterior confortabil și durabil, cum ar fi scaune, mese, șezlonguri și hamace. Asigurați-vă că mobilierul este potrivit pentru condițiile meteo locale și că este ușor de întreținut.

 1. Umbrele și pergole

Pentru a vă proteja de soarele puternic, instalați umbrele de grădină sau pergole. Acestea oferă un adăpost plăcut în zilele fierbinți și creează un mediu umbrit pentru relaxare.

 1. Iluminare

Adăugați iluminare în grădină pentru a vă bucura de serile târzii și pentru a crea o atmosferă magică. Lămpi solare, felinare sau luminițe cu LED pot adăuga un efect vizual plăcut.

 1. Ape de grădină

Un element de apă, cum ar fi o fântână sau un iaz mic, poate adăuga un aspect relaxant și liniștitor grădinii voastre. Sunetul apei poate crea o atmosferă calmă și plăcută.

 1. Plante cu parfum

Includeți plante cu flori parfumate în grădina voastră pentru a adăuga un element olfactiv plăcut. Lavanda, trandafirii și iasomia sunt exemple de plante cu arome minunate.

Sfaturi pentru Îngrijirea Plantelor și Spațiilor Verzi Specifice

În funcție de tipul de plante și spații verzi din grădina voastră, există sfaturi specifice de îngrijire pe care ar trebui să le urmați. Iată câteva exemple:

Plantele cu flori:

 • Înlocuiți regulat florile ofilite pentru a stimula înflorirea continuă.
 • Mențineți un program regulat de udare pentru a evita uscarea excesivă a solului.
 • Aplicați îngrășăminte cu eliberare lentă pentru a susține dezvoltarea plantelor pe termen lung.

Gazonul:

 • Tăiați gazonul la înălțimea potrivită pentru tipul de iarbă din grădina voastră.
 • Aerisiți gazonul pentru a permite aerului și apei să pătrundă în rădăcinile ierbii.
 • Aplicați îngrășăminte pentru a menține gazonul sănătos și verde.

Arborii și arbuștii:

 • Tăiați ramurile uscate sau deteriorate pentru a promova creșterea sănătoasă.
 • Aplicați mulci în jurul rădăcinilor pentru a menține nivelul de umiditate și a preveni creșterea buruienilor.
 • Asigurați-vă că solul din jurul rădăcinilor primește suficientă apă și nutrienți.

Plantele perene:

 • Tăiați tulpinile uscate sau deteriorate înainte de începerea sezonului de creștere.
 • Divizați plantele perene supraaglomerate pentru a le menține sănătoase și pentru a evita concurența pentru resurse.
 • Aplicați îngrășăminte cu eliberare lentă în primăvară pentru a susține creșterea plantelor.

 

 

Combaterea Dăunătorilor și a Bolilor

Una dintre provocările majore ale îngrijirii plantelor este combaterea dăunătorilor și a bolilor. Iată câteva sfaturi pentru a vă proteja plantele:

 1. Monitorizarea regulată

Supravegheați plantele în mod regulat pentru a detecta semnele timpurii ale dăunătorilor sau ale bolilor. Cu cât le identificați mai devreme, cu atât este mai ușor să le controlați.

 1. Izolarea plantelor afectate

Dacă identificați plante afectate, izolați-le imediat pentru a preveni răspândirea problemei la alte plante.

 1. Tratamente naturale

Înainte de a recurge la pesticide chimice, încercați tratamente naturale, cum ar fi săpunul insecticid sau uleiurile esențiale. Acestea pot fi eficiente în combaterea dăunătorilor fără a afecta mediul înconjurător.

 1. Îngrășăminte echilibrate

Aplicarea îngrășămintelor echilibrate poate ajuta plantele să fie mai rezistente la boli și dăunători. Asigurați-vă că plantele primesc nutrienții de care au nevoie pentru a fi sănătoase.

 1. Îndepărtarea plantelor afectate

Dacă o plantă este grav afectată de boală sau de dăunători și nu poate fi salvată, îndepărtați-o din grădină pentru a preveni răspândirea problemei.

O grădină de vis poate fi o sursă de bucurie și relaxare pentru toată familia. Cu o planificare atentă și o îngrijire corespunzătoare, puteți crea un spațiu verde frumos și plin de viață. Urmați sfaturile și secretele prezentate în acest articol și bucurați-vă de frumusețea grădinii voastre pentru mulți ani de acum înainte. Îngrijirea plantelor și spațiilor verzi poate fi o activitate plăcută și satisfăcătoare, iar rezultatele vor fi cu adevărat remarcabile.

Sursa:

https://altfeldestiri.ro/
https://funonline.ro/
https://expresuldesinaia.ro/
https://depindedenoi.ro/

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Viața în Mureș

Destinații de Nuntă de Vis: Idei Pentru o Ceremonie Unică și Memorabilă

Publicat

pe

Când vine vorba de organizarea unei nunți, cuplurile au tot mai multe opțiuni pentru a-și transforma visurile în realitate. Una dintre cele mai populare tendințe în organizarea nunților este alegerea unei destinații unice pentru a sărbători dragostea lor. O nuntă de destinație oferă o oportunitate minunată de a crea o ceremonie memorabilă și de a combina experiența de căsătorie cu o vacanță exotică

De ce O Destinație de Nuntă?

O destinație de nuntă poate părea o alegere îndrăzneață, dar are numeroase avantaje care pot face din această experiență una unică și specială:

 1. Atmosfera romantică: Destinațiile de nuntă adesea oferă peisaje și decoruri naturale spectaculoase, care adaugă o notă de romantism la ceremonie.
 2. Experiența pentru invitați: Nunta de destinație oferă invitaților șansa de a participa la o aventură unică și de a petrece timp de calitate împreună cu mirii.
 3. O vacanță inclusă: Călătorind pentru nuntă, cuplul și invitații săi au ocazia de a se bucura de o mini-vacanță sau de o aventură pe termen lung în timpul evenimentului.
 4. Personalizarea evenimentului: O destinație de nuntă permite cuplului să aleagă un loc care are o semnificație specială pentru ei sau să-și pună în practică orice altă viziune creativă.
 5. Gestionarea mai ușoară: Multe destinații oferă pachete de nuntă all-inclusive care facilitează planificarea evenimentului.
 6. Fotografii memorabile: Peisajele exotice ale unei destinații de nuntă creează cadre frumoase pentru fotografii și videoclipuri de nuntă.

Cum Să Alegi Destinația Potrivită pentru Nunta Ta

Alegerea destinației pentru nunta ta este o decizie importantă și personală. Iată câteva factori pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când decideți unde să vă căsătoriți:

 1. Stilul și viziunea voastră: Gândiți-vă la atmosfera și la experiența pe care doriți să le creați pentru nuntă. Vă imaginați o ceremonie pe plajă, o nuntă într-un castel istoric sau o escapadă romantică într-un sat tradițional? Stilul și viziunea voastră vor ghida alegerea destinației.
 2. Bugetul: Luați în considerare costurile asociate cu destinația de nuntă, atât pentru voi, cât și pentru invitați. Asigurați-vă că destinația aleasă este accesibilă pentru cei pe care îi invitați.
 3. Clima și sezonul: Verificați clima și sezonul din destinația aleasă. Unele locuri pot avea sezoane de ploi sau uragane în anumite perioade ale anului, iar altele pot avea temperaturi extrem de ridicate sau scăzute în anumite luni.
 4. Legislația și formalitățile: Asigurați-vă că sunteți la curent cu toate formalitățile legale și cu cerințele de căsătorie din destinația aleasă. Aceasta poate include documente specifice, perioade de așteptare și altele.
 5. Accesibilitatea: Gândiți-vă la cât de ușor este pentru invitați să ajungă la destinație. Alegeți un loc care are opțiuni de transport adecvate și care este accesibil pentru toți invitații, în funcție de bugetul și programul lor.
 6. Activități pentru invitați: Luați în considerare ce activități și distracții pot fi disponibile pentru invitații voștri în destinația aleasă. Doriți să existe opțiuni pentru explorare și divertisment în timpul șederii?
 7. Planificarea evenimentului: Verificați dacă destinația are facilități pentru organizarea ceremoniei și a recepției. Unele locuri oferă pachete de nuntă all-inclusive care facilitează planificarea.
 8. Consultă un specialist în nunți de destinație: Dacă vă simțiți copleșiți de opțiuni sau de detaliile planificării, puteți apela la un specialist în nunți de destinație. Acești profesioniști au experiență în organizarea nunților în locuri exotice și vă pot ajuta să vă transformați visele în realitate.

Destinații de Nuntă de Vis

Iată o selecție de destinații de nuntă din întreaga lume, care pot aduce o notă de farmec și magie evenimentului vostru special:

 1. Insulele Hawaii, SUA

Hawaii este un arhipelag paradisiac situat în mijlocul Oceanului Pacific, cunoscut pentru peisajele sale vulcanice, plajele cu nisip auriu și cultura hawaiiană bogată. O nuntă pe plajă în Hawaii poate fi o experiență cu adevărat exotică, cu apusuri de soare magnifice și priveliști montane impresionante. Insulele Maui, Kauai, Oahu și Big Island oferă locații minunate pentru nunți, iar cultura hawaiiană adaugă o notă de spiritualitate și aloha la evenimentul vostru.

 1. Santorini, Grecia

Santorini este o insulă grecească celebră pentru peisajele sale spectaculoase, cu case albe și cupole albastre, așezate pe marginea unor stânci abrupte. O nuntă pe stânca vulcanică a insulei, cu Marea Egee în fundal, este o experiență cu adevărat unică și romantică. Arhitectura și atmosfera insulei fac din Santorini una dintre cele mai căutate destinații de nuntă din Europa.

 1. Bora Bora, Polinezia Franceză

Bora Bora este o insulă din Polinezia Franceză cunoscută pentru apele sale cristaline și pentru cabanele suspendate deasupra lagunei. Aici, vă puteți căsători cu picioarele în nisipul alb și cu priveliști uluitoare ale Munților Otemanu. O nuntă în Bora Bora este un vis tropical devenit realitate, perfect pentru cei care caută o experiență de lux și relaxare absolută.

 1. Amalfi Coast, Italia

Amalfi Coast este o destinație romantică de coastă în Italia, cunoscută pentru orașele sale pitorești, cum ar fi Amalfi, Positano și Ravello. Peisajele sunt dominate de marea azură, stâncile abrupte și livezile de citrice. O nuntă pe Amalfi Coast poate fi o ocazie de a savura bucătăria italiană deosebită, de a explora străduțele înguste și de a vă bucura de atmosfera romantică a Mediteranei.

 1. Bali, Indonezia

Bali este o insulă exotică din Indonezia, cunoscută pentru plajele sale frumoase, templele hinduse și cultura bogată. Aici, vă puteți căsători într-un decor tropical, cu grădini luxuriante și plaje cu nisip fin. Ceremoniile balineze tradiționale pot adăuga o notă de autenticitate și spiritualitate evenimentului vostru.

 1. Paris, Franța

Paris, supranumit „Orașul Luminilor”, este considerat deseori cel mai romantic oraș din lume. Aici, puteți alege să vă căsătoriți la Turnul Eiffel, în grădinile Versailles sau într-o biserică istorică. Capitala Franței oferă oportunități nelimitate pentru fotografii de nuntă iconice și o atmosferă plină de farmec.

 1. Riviera Maya, Mexic

Riviera Maya, situată pe coasta Caraibelor în Mexic, este un paradis tropical cu plaje aurii și ruine mayașe. Aici, puteți opta pentru o nuntă pe plajă sau în grădini tropicale, cu priveliști spectaculoase și o varietate de opțiuni pentru distracție și aventură în timpul șederii voastre.

 1. Toscana, Italia

Toscana este celebră pentru peisajele sale pitorești cu dealuri acoperite de viță de vie, ciprese și sate medievale. O nuntă în Toscana poate fi o experiență rustică și romantică, cu o bucătărie delicioasă, vinuri excelente și atmosfera autentică a Italiei rurale.

 1. Insulele Maldivelor

Maldivurile sunt un paradis tropical situat în Oceanul Indian, cunoscut pentru vilele sale de apă plutitoare și pentru recifele de corali spectaculoase. O nuntă în Maldivuri poate fi o ocazie de a vă căsători pe o plajă pustie și de a petrece luna de miere într-un cadru luxuriant și relaxant.

 1. Castelul Ashford, Irlanda

Pentru cei care își doresc o nuntă cu adevărat regală, Castelul Ashford din Irlanda poate fi o alegere minunată. Acest castel istoric oferă o ambianță de basm, cu grădini superbe, lacuri pitorești și interioare luxuriante. O nuntă într-un castel adaugă o notă de eleganță și mister evenimentului vostru.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele destinații de nuntă de vis disponibile în întreaga lume. Indiferent de alegerea voastră, o nuntă de destinație poate fi o experiență unică și memorabilă care să vă marcheze viața în cel mai frumos mod posibil.

Sursa:

https://agentiastudentilor.ro/
https://agentiastudentilor.ro/
https://expocasamea.ro/
https://chefgrill.ro/

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Caracteristici importante referitoare la alegerea unui apartament

Publicat

pe

Caracteristici importante referitoare la alegerea unui apartament

Este important sa alegeti un apartament care sa fie situat convenabil in apropierea unor facilitati precum magazine alimentare, scoli si mijloace de transport in comun. In plus, siguranta cartierului ar trebui, de asemenea, sa fie luata in considerare. O alta caracteristica importanta care trebuie cautata la un apartament este dimensiunea si amenajarea. Este esential sa gasiti un apartament care sa va satisfaca cerintele de spatiu si sa aiba o dispunere care sa se potriveasca stilului dumneavoastra de viata. Alte caracteristici importante de luat in considerare includ disponibilitatea parcarii si prezenta unor facilitati. Luand in considerare cu atentie acesti factori, va puteti asigura ca alegeti un apartament care sa va satisfaca nevoile si sa va ofere un spatiu de locuit confortabil. (mai mult…)

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Uncategorized2 zile inainte

HONOR Magic V2: design ultra subțire și o baterie de 5000 mAh

  Într-o epocă în care smartphone-urile sunt elementele de legătură între lumea personală și cea profesională, durata de viață a...

Uncategorized2 zile inainte

PENNY a atins pragul de 359 de magazine în România

Planurile de expansiune ale PENNY România avansează rapid cu deschiderea a patru noi magazine în patru județe ale țării –...

Uncategorized2 zile inainte

easySales: 263 lei, valoarea medie a comenzilor de Black Friday, 65% cu plata online

Cea mai mare comandă realizată prin magazinele din platformă a depășit 23.000 de lei și a constat în preamplificatoare și...

Vâlcea Vâlcea
Turism2 zile inainte

Descoperă magia schiatului în Vâlcea: Destinații încântătoare pentru iubitorii de zăpadă

Dacă ești în căutarea unei destinații de schi unică și plină de farmec iarna aceasta, ești în locul potrivit! Vâlcea...

Uncategorized3 zile inainte

realme anunţă peste 200 milioane de telefoane vândute la nivel global

București, România – 27 noiembrie 2023 – realme a anunțat oficial că livrările sale globale de smartphone-uri au depășit 200 milioane...

Uncategorized3 zile inainte

AOC și Philips Monitors fac progrese remarcabile în procesul de sustenabilitate, confirmate de certificarea EPEAT Climate+

București, 28 noiembrie 2023 – MMD, unul dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, partener licențiat al brandurilor...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung desemnat ,,Cel mai bun angajator din lume” pentru al patrulea an consecutiv de către Forbes

București, România – 27 noiembrie 2023 – Samsung Electronics a fost desemnat în luna noiembrie ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume”...

Afaceri4 zile inainte

Cinci motive pentru care aveți nevoie de o strategie de marketing digital

O strategie de marketing digital bine concepută este esențială. Iată cinci motive cheie pentru care ar trebui să începeți să...

Uncategorized7 zile inainte

PENNY România ajunge la o rețea de 355 de magazine

PENNY continuă să se extindă rapid în România și inaugurează două noi magazine, unul în București, iar celălalt în Corunca,...

Uncategorized7 zile inainte

Miaunismul: un nou curent în artă inspirat de creativitatea pisicilor

Prin campania Artă Miaunistică, Whiskas își propune să încurajeze adopțiile și să arate că viața alături de pisici este mult...

UncategorizedO săptămână inainte

Sinonim cu Pionieratul

O Istorie prin Inovație În peisajul dinamic al dezvoltării imobiliare comerciale, Genesis Property se distinge ca un pionier, un vizionar...

UncategorizedO săptămână inainte

Premieră în peisajul imobiliar românesc

Peste 20 milioane de Euro investite pentru Faza II a proiectului YUNITY Park: pădure urbană, promenadă etajată și energie regenerabilă...

EvenimentO săptămână inainte

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu carVertical: Piața de mașini second-hand din România este una dintre cele mai puțin transparente din Europa

59% dintre mașinile din România au avut pagube minore sau majore 66% dintre mașinile analizate au fost importate Aproape 8%...

UncategorizedO săptămână inainte

Cifra de afaceri a Bergerat Monnoyeur a depasit borna de 150 de milioane de euro

Bergerat Monnoyeur (BM), dealer Cat® de peste 90 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, a organizat astazi, 21 noiembrie 2023,...

UncategorizedO săptămână inainte

Restructurarea creditelor a fost principala soluție găsită în negocierile consumatori-bănci din acest an | Record de cereri și negocieri desfășurate în ultimii 7 ani în cadrul CSALB

21 noiembrie, București. Restructurarea creditelor a fost principala rezolvare găsită de consumatori și bănci în urma negocierilor desfășurate în acest...

Știrile Săptămânii