Connect with us

Uncategorized

Romanian Software (colorful.hr) anunta cele mai mici preturi din an pentru solutiile digitale si ofera cadou servicii de consultanta legislativa in HR

Publicat

pe

Bucuresti,13 noiembrie 2023 – Romanian Software, lider al pietei de software in domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, anunta inceperea campaniei de Black Friday pe 10 noiembrie cu reduceri de 50% pentru cel mai popular pachet de solutii digitale de HR si nu numai.

50% dintre specialistii HR considera ca nu au incredere in capacitatea lor de a tine pasul cu modificarile legislative in continua schimbare. In contextul in care primele 10 luni ale anului 2023 au adus un numar de 78 de ordonante, schimbari si noutati, dificultatea de a ramane in conformitate cu legislatia creste. Pe parcursul anului, Romanian Software a sustinut constant eforturile specialistilor HR de a fi la curent cu schimbarile prin webinarii dedicate tuturor modificarilor legislative care au avut un impact in zona de salarizare si administrare de personal. De asemenea, nevoia de digitalizare a proceselor esentiale de resurse umane a crescut, iar pachetul HR Start colorful.hr a devenit cea mai populara optiune a companiilor, din dorinta de a-si asigura proceduri conforme cu legislatia in vigoare, dar si procese eficiente.

Conform unui studiu pe care echipa colorful.hr l-a efectuat toamna aceasta, cea mai mare provocare a managerilor HR este gasirea si recrutarea talentelor cu abilitatile necesare organizatiei. Problema este ca liderii din domeniul resurselor umane nu-si pot indrepta atentia inspre provocarile lor reale din cauza piedicilor birocratice si normative. De Black Friday, am ales sa facem digitalizarea mai accesibila, dar si sa eliminam provocarea legislativa. Pachetul HR START este in prezent cea mai populara optiune pentru clientii nostri noi intrucat contine solutii digitale esentiale de HR care sa-ti permita sa scalezi la nivel de business prin eficientizarea proceselor de baza cum ar fi salarizarea sau administrarea de personal. Aditional, pentru a elimina aceasta povara, oferim cadou doua luni de Abonament Legislativ care include si ore de consultanta cu specialistii nostri in fiscalitate si dreptul muncii, dar si invitatii la Maratonul de Legislatie in HR, un eveniment anual care a strans peste 190 de specialisti HR la editia trecuta.”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

Oferta de Black Friday colorful.hr, valabila pana pe 30 noiembrie, cuprinde pachetul solutii digitale de HR alaturi de servicii legislative:

  • Pachetul HR START pentru clientii noi:  4 solutii de HR esentiale cu 50% reducere la implementare, economisesti 2500– HR START include solutiile digitale pentru administrare de personal, salarizare, pontaj, self-service pentru angajati. Vezi oferta aici.
  • Abonament Alerte Legislative timp de doua luni cadou, valoare 600– Notificari interpretate prin email ale noutatilor legislative in 48 de ore de la publicarea acestora in Monitorul Oficial +3 ore de consultanta legislativa pe luna in domeniul resurselor umane si al salarizarii. Vezi oferta.
  • 2 invitatii la Maratonul de Legislatie in HR in valoare de 400€ pentru editia 29 ianuarie – 2 februarie 2024–  Eveniment timp de o saptamana dedicat tuturor modificarilor legislative cu impact in zona de salarizare si administrare de personal in care se dezbat toate schimbarile majore din 2023, se ofera cele mai bune practici de implementare ale acestor modificari si se analizeaza ce se va intampla din 2024. Afla mai multe.

De Black Friday, poti economisi 3500€ digitalizandu-ti procesele de HR, in timp ce te asiguri ca ramai in conformitate cu legislatia in 2024.

Companiile care nu cauta digitalizarea in HR pe final de an, pot beneficia de solutiile de externalizare oferite de colorful.hr la cel mai avantajos pret prin campania Outsource more, pay less. Pentru contractarea de servicii de externalizare a proceselor de HR (administrare de personal si salarizare), clientii noi primesc doua luni contractuale gratuite. Vezi oferta aici.

Oferta de anul acesta tine cont de nevoile de digitalizare ale departamentelor de HR, sustinand, in acelasi timp, si conformitatea legislativa. Solutiile digitale din pachetul HR START ofera businessurilor claritatea, eficienta si conformitatea legala atat de necesare in aceasta perioada. Suportul oferit sub forma de abonament cu ore de consultanta si participarea la Maratonul de Legislatie sunt esentiale pentru a sustine companiile pe parcursul anului viitor, cand intra in vigoare o multime de modificari fiscale si numai. 75.4% dintre specialistii HR se confrunta cu deficitul de talente din piata muncii, dar atentia lor nu se va putea indrepta inspre aceasta provocare decat prin imbunatatirea modului in care fac lucrurile sa se intample: organizat, automatizat si cu o atentie sporita asupra noilor legi aparute.

Despre colorful.hr/Romanian Software

Prin platforma colorful.hr, Romanian Software inoveaza procesele de HR din orice companie, oferind instrumentele necesare pentru a atinge performanta, dar si obiectivele de crestere: salarizare, pontaj electronic, recrutare, administrare de personal, training, evaluarea competentelor, spatiul personal al angajatului, comunicarea interna, managementul documentelor, bugetare, HR Analytics, IRIS – asistentul virtual pentru HR, travel, aplicatie mobila. Complementar, se ofera servicii de externalizare a salarizarii si administrarii de personal, recrutare si leasing de personal, consultanta in dreptul muncii si asistenta fiscala.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Cât timp durează efectul de volum după aplicarea pudrei?

Publicat

pe

Cât timp durează efectul de volum după aplicarea pudrei?

Când vine vorba de obținerea unui păr voluminos și plin de viață, pudra pentru volum este una dintre cele mai eficiente soluții. Această pudră miraculoasă nu doar că oferă un aspect mai bogat părului, dar și menține acest volum pe o perioadă considerabilă de timp. Totuși, o întrebare frecvent întâlnită este: cât timp durează efectul de volum după aplicarea pudrei? Haideți să explorăm acest subiect în detaliu pentru a înțelege mai bine durata și efectele acestei pudre minunate. (mai mult…)

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris, în 2024

Publicat

pe

De

În colaborare cu CIO și OBS, tehnologia Samsung Galaxy va oferi fanilor din întreaga lume o perspectivă nouă asupra celor mai mari sportivi ai lumii în timpul Jocurilor Olimpice

Samsung Electronics Co., Ltd., partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, a anunțat astăzi planurile sale alături de Comitetul Internațional Olimpic (International Olympic Committee, CIO) și Serviciile de Difuzare Olimpice (Olympic Broadcasting Services, OBS) pentru a revoluționa experiența de difuzare a Jocurilor de la Paris 2024 pentru spectatori și fani. Imagini noi, nemaivăzute – care vor fi capturate și distribuite cu Samsung Galaxy S24 Ultra – vor juca un rol esențial în deschiderea ceremoniei de deschidere care va avea loc pe râul Sena și în competițiile de navigație ale Jocurilor Olimpice.

În calitate de partener oficial pentru echipamente de comunicații wireless și echipament de calcul ale Jocurilor Olimpice și Paralimpice, Samsung va valorifica tehnologia sa mobilă avansată și conectivitatea 5G pentru a oferi o perspectivă mai apropiată asupra momentelor iconice din competiție. Această nouă perspectivă, alimentată de inovația Samsung Galaxy, nu doar că va ajuta Jocurile de la Paris 2024 să își îndeplinească promisiunea de a fi cele mai deschise jocuri din istorie, ci va și consolida moștenirea Samsung în sprijinul Jocurilor Olimpice și Paralimpice prin inovație.

Într-o societate din ce în ce mai conectată, tehnologia mobilă Samsung Galaxy a ajutat la transformarea relațiilor pe care utilizatorii le au cu lumea înconjurătoare, oriunde s-ar afla. Fiind un partener global de aproape trei decenii, știm din proprie experiență cât de important este să creăm și să facilităm aceleași conexiuni semnificative la Jocurile Olimpice și Paralimpice. Suntem onorați să colaborăm îndeaproape cu CIO și OBS pentru a furniza imagini de înaltă calitate care vor face parte dintr-o serie de premiere la Paris 2024 și pentru a aduce fanii de acasă și cei prezenți la fața locului și mai aproape de emoția competiției”, declară Stephanie Choi, vicepreședinte executiv și șef al departamentului de marketing al diviziei Mobile eXperience de la Samsung Electronics.

În aproximativ o lună, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice va avea loc pentru prima dată în afara unui stadion. La Paris 2024, 10.500 de sportivi vor defila pe râul Sena în bărci desemnate pentru fiecare delegație națională, într-o ceremonie care se dorește a fi cea mai deschisă și accesibilă din istorie. Plecând de la podul Austerlitz, parada iconică va urma un traseu de șase kilometri prin centrul Parisului, trecând pe lângă unele dintre locurile oficiale ale Jocurilor Olimpice, înainte de finalul grandios al ceremoniei la Trocadéro.

Samsung Galaxy S24 Ultra oferă oamenilor locuri în primul rând la Jocurile Olimpice

Pentru a aduce fanii de acasă mai aproape de acțiune și pentru a le oferi o privire mai intimă asupra reacțiilor sportivilor în timpul acestei călătorii unică în viață, Samsung va instala peste 200 de smartphone-uri Galaxy S24 Ultra la prova și pe laturile fiecăreia dintre cele 85 de ambarcațiuni ale sportivilor la ceremonia de deschidere. Imaginile HDR de înaltă calitate captate cu dispozitivele Galaxy S24 Ultra vor fi distribuite și transmise prin intermediul unei rețele exclusive 5G furnizate de Orange, furnizorul oficial de rețele mobile al Paris 2024. Orange va instala 12 stații de bază 5G de-a lungul Senei pentru a crea prima rețea standalone 5G din Franța, într-o colaborare pionieră menită să asigure o conectivitate 5G fără întreruperi și o experiență de vizionare perfectă pentru fanii din întreaga lume.

Samsung va utiliza aceeași tehnologie și pentru competițiile de navigație din Marsilia, instalând Galaxy S24 Ultra pe fiecare barcă de competiție, permițând fanilor să trăiască emoția cursei alături de sportivii lor olimpici preferați și să se implice cu adevărat în acțiune.

Această  a implicat o serie întreagă de noi provocări și luni de cercetare, dezvoltare și testare – în strânsă colaborare cu OBS și Orange – pentru a garanta calitatea video și performanța conectivității în diverse condiții meteo, există posibilitatea să fie vânt sau apa să aibă valuri mari etc. Samsung și partenerii săi au abordat aceste provocări prin valorificarea caracteristicilor de stabilizare optică a imaginii (OIS) de pe Galaxy S24 Ultra, creșterea puterii de transmisie și instalarea de turnuri de retransmisie pe barca de urmărire pentru a asigura o experiență de livestream fără întreruperi pentru spectatori.

În calitate de broadcaster oficial al Jocurilor Olimpice, suntem extrem de entuziasmați de colaborarea cu Samsung, care va permite o perspectivă cu adevărat originală asupra Parisului 2024, schimbând modul în care fanii vor experimenta competiția. Ultima inovație mobilă de la Samsung va permite milioanelor de fani din întreaga lume să trăiască și să simtă acțiunea și emoția Ceremoniei de Deschidere și a competițiilor de navigație alături de sportivii lor preferați în timp real”, declară Yiannis Exarchos, Director General al OBS.

Contribuția îndelungată a Samsung la Jocurile Olimpice

Această declarație marchează următoarea etapă a angajamentului îndelungat al Samsung, în strânsă colaborare cu CIO, de a stimula transformarea digitală și de a oferi tehnologii de vârf la Jocurile Olimpice, prezentând cele mai recente inovații mobile pentru sportivi, fani și comunități. Această contribuție a început cu programul „Call Home”, care a permis celor aproape 2.500 de sportivi să vorbească gratuit cu familiile lor în 1998, când accesul la telefoanele mobile era limitat. A continuat cu aplicația Wireless Olympic Works (WOW), primul serviciu oficial de informații olimpice pe mobil. Aplicația WOW a fost introdusă organizatorilor olimpici prin intermediul telefoanelor Palm OS furnizate de Samsung la Atena 2004 și apoi a fost pusă la dispoziția publicului la Vancouver 2010, oferind fanilor cele mai noi actualizări din timpul Jocurilor Olimpice direct pe telefoanele lor mobile.

În plus față de inovația în domeniul mobile, Samsung a contribuit și la modul în care sportivii și personalul se conectează și comunică în timpul Jocurilor Olimpice. Începând cu Nagano 1998, Samsung a furnizat sportivilor și personalului un total de peste 120.000 de produse mobile.

Detaliile despre cum va folosi Samsung capacitățile sale tehnologice pentru a aduce fanii mai aproape de sportivi, într-o altă premieră olimpică, vor fi dezvăluite în săptămânile următoare.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Despre implicarea Samsung în Jocurile Olimpice

Samsung este partener mondial al Jocurilor Olimpice începând cu Jocurile Olimpice de iarnă de la Nagano din 1998. De peste 25 de ani, atleții și fanii au încredere în tehnologia mobilă transformatoare a Samsung pentru a împărtăși spiritul olimpic la nivel global și pentru a continua să modeleze viitorul digital al Jocurilor Olimpice până la Paris 2024 și dincolo de aceasta. Angajamentul companiei față de Mișcarea Olimpică se apropie curând de a patra decadă de parteneriat și se extinde până la Los Angeles 2028. Inovațiile Samsung din categoria echipamentelor de comunicații wireless și calcul, inclusiv echipamentele care integrează inteligența artificială, realitatea virtuală, realitatea augmentată și 5G, vor schimba modul în care lumea trăiește Jocurile Olimpice.

Despre implicarea Samsung în Jocurile Paralimpice

Samsung este partener mondial al Comitetului Internațional Paralimpic (IPC) în categoria echipamentelor de comunicații wireless și calcul. Începând cu Jocurile Paralimpice de iarnă de la Torino 2006, compania susține cu mândrie Mișcarea Paralimpică și permite sportivilor și fanilor din întreaga lume să împărtășească bucuria și inspirația Jocurilor prin tehnologia mobilă transformatoare Samsung. Angajamentul Samsung față de Jocurile Paralimpice va continua până la Los Angeles 2028 și va fi marcat prin experiențe inovatoare în domeniul mobil și al calculatoarelor, alimentate de inovații intenționate în categoria echipamentelor de comunicații wireless și calcul, inclusiv echipamente care integrează inteligența artificială, realitatea virtuală, realitatea augmentată și 5G.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Optimizarea site-urilor pentru voice search în 2024

Căutarea vocală transformă modul în care utilizatorii interacționează cu internetul. Optimizarea site-ului pentru voice search este esențială pentru a oferi o experiență rapidă și eficientă. Agenția noastră vă poate ghida în adaptarea conținutului și a structurii site-ului pentru a îndeplini aceste noi cerințe. Investiți în optimizarea pentru voice search pentru a rămâne competitivi pe piața digitală. Oferiți utilizatorilor o experiență de căutare mai naturală și convenabilă. Contactați CSDesign pentru a afla cum putem transforma site-ul dumneavoastră pentru voice search.

Publicat

pe

Cuprins rapid pentru articol – Accesează ușor secțiunile importante


Optimizarea pentru căutarea vocală devine tot mai importantă în peisajul digital actual. Utilizatorii folosesc din ce în ce mai des asistenții vocali pentru a găsi informații rapid și eficient. Este crucial ca site-ul dumneavoastră să fie pregătit pentru această schimbare în comportamentul de căutare. Agenția noastră vă poate ajuta să adaptați conținutul și structura site-ului pentru a răspunde cerințelor căutării vocale. Colaborând cu profesioniști, puteți asigura că site-ul dumneavoastră rămâne relevant și accesibil pentru utilizatorii moderni. Contactați-ne pentru a discuta despre optimizarea pentru voice search și cum vă putem ajuta să rămâneți competitivi.

Creați conținut conversațional: Adaptați-vă la modul în care utilizatorii vorbesc!

Conținutul conversațional este esențial pentru optimizarea căutării vocale. Utilizatorii folosesc întrebări naturale atunci când utilizează căutarea vocală. Colaborați cu agenția noastră pentru a dezvolta conținut care reflectă modul în care utilizatorii vorbesc. Investiți în adaptarea conținutului pentru a răspunde întrebărilor frecvente și pentru a oferi răspunsuri concise. Conținutul conversațional îmbunătățește șansele ca site-ul să apară în rezultatele căutării vocale. Contactați-ne pentru a discuta despre cum putem ajuta la crearea unui conținut conversațional eficient.

Utilizatorii de căutare vocală caută informații în moduri naturale și conversaționale. Conținutul care răspunde acestei nevoi este esențial pentru a capta atenția utilizatorilor. Colaborând cu experți, puteți crea conținut care se aliniază cu modul în care oamenii pun întrebări. Adaptarea la limbajul natural și conversațional asigură că site-ul dumneavoastră va fi mai ușor de găsit prin căutările vocale. Conținutul structurat în acest fel oferă răspunsuri rapide și relevante, îmbunătățind experiența utilizatorilor. Contactați-ne pentru a dezvolta o strategie de conținut conversațional care să optimizeze prezența online a site-ului dumneavoastră.

Optimizarea pentru întrebări și răspunsuri: Răspundeți la nevoile utilizatorilor rapid și eficient!

Optimizarea pentru întrebări și răspunsuri este crucială în contextul căutării vocale. Utilizatorii caută răspunsuri rapide și precise la întrebările lor. Colaborați cu agenția noastră pentru a structura conținutul site-ului astfel încât să răspundă eficient întrebărilor utilizatorilor. Investiți în dezvoltarea unei pagini de întrebări frecvente bine organizate și relevante. Optimizarea pentru întrebări și răspunsuri poate crește vizibilitatea site-ului în căutările vocale. Contactați-ne pentru a discuta despre cum putem ajuta la optimizarea conținutului pentru răspunsuri rapide.

Implementarea unei strategii de întrebări și răspunsuri optimizează eficiența site-ului în căutările vocale. Utilizatorii doresc informații rapide și precise, iar conținutul bine structurat le poate oferi acest lucru. Crearea de pagini de întrebări frecvente bine organizate și relevante este o soluție eficientă. Acest tip de conținut poate atrage mai mulți utilizatori și poate îmbunătăți experiența acestora. Colaborați cu agenția noastră pentru a structura conținutul site-ului astfel încât să răspundă eficient nevoilor utilizatorilor. Contactați-ne pentru a discuta despre cum putem ajuta la optimizarea conținutului pentru răspunsuri rapide și precise.

Utilizați schema markup pentru a îmbunătăți rezultatele căutării vocale: Faceți site-ul mai vizibil!

Schema markup este un instrument esențial pentru optimizarea căutării vocale. Ajută motoarele de căutare să înțeleagă mai bine conținutul site-ului. Colaborați cu agenția noastră pentru a implementa schema markup pe site-ul dumneavoastră. Investiți în utilizarea schema markup pentru a îmbunătăți șansele ca site-ul să fie selectat pentru răspunsuri vocale. Schema markup face conținutul mai accesibil și vizibil pentru asistenții vocali. Contactați-ne pentru a discuta despre cum putem implementa schema markup pentru a optimiza site-ul pentru căutarea vocală.

Implementarea schema markup pe site-ul dumneavoastră poate crește vizibilitatea acestuia în rezultatele căutării vocale. Această tehnică ajută motoarele de căutare să înțeleagă mai bine conținutul pe care îl oferiți. Cu ajutorul schema markup, puteți evidenția informațiile importante și relevante. Colaborând cu agenția noastră, veți putea să implementați corect schema markup și să îmbunătățiți șansele ca site-ul dumneavoastră să fie selectat pentru răspunsuri vocale. Aceasta nu doar că face conținutul mai accesibil, dar și mai vizibil pentru utilizatori. Contactați-ne pentru a discuta despre cum putem implementa schema markup pentru a optimiza site-ul pentru căutarea vocală.

Optimizarea vitezei de încărcare a paginilor: Asigurați o experiență rapidă și fluidă!

Viteza de încărcare a paginilor este crucială pentru optimizarea căutării vocale. Utilizatorii așteaptă răspunsuri rapide și precise. Colaborați cu agenția noastră pentru a optimiza viteza de încărcare a paginilor site-ului dumneavoastră. Investiți în tehnici de optimizare a performanței pentru a asigura o experiență rapidă și fluidă. Viteza de încărcare îmbunătățește experiența utilizatorilor și crește șansele de apariție în căutările vocale. Contactați-ne pentru a discuta despre cum putem ajuta la optimizarea vitezei de încărcare a paginilor site-ului dumneavoastră.

O pagină care se încarcă rapid este esențială pentru a capta atenția utilizatorilor. În contextul căutării vocale, viteza este și mai importantă. Utilizatorii doresc răspunsuri imediate și precise, iar o pagină care se încarcă încet poate afecta negativ experiența acestora. Colaborând cu agenția noastră, veți putea implementa tehnici eficiente de optimizare a performanței pentru a asigura o experiență rapidă și fluidă. Aceasta nu doar că îmbunătățește experiența utilizatorilor, dar și crește șansele ca site-ul dumneavoastră să apară în căutările vocale. Contactați-ne pentru a discuta despre cum putem ajuta la optimizarea vitezei de încărcare a paginilor site-ului dumneavoastră.

Utilizați limbajul natural și localizarea: Răspundeți la cerințele specifice ale utilizatorilor!

Utilizarea limbajului natural și a localizării este esențială pentru căutarea vocală. Utilizatorii caută informații relevante pentru locația lor specifică. Colaborați cu agenția noastră pentru a dezvolta conținut care să răspundă cerințelor locale. Investiți în adaptarea conținutului pentru a reflecta limbajul natural al utilizatorilor. Utilizarea limbajului natural și a localizării îmbunătățește relevanța conținutului în căutările vocale. Contactați-ne pentru a discuta despre cum putem ajuta la optimizarea conținutului pentru cerințele locale.

Localizarea conținutului și utilizarea limbajului natural sunt cruciale pentru a răspunde nevoilor specifice ale utilizatorilor. În contextul căutării vocale, utilizatorii doresc informații precise și relevante pentru locația lor specifică. Adaptarea conținutului la limbajul natural și la cerințele locale poate îmbunătăți semnificativ relevanța acestuia. Colaborați cu agenția noastră pentru a dezvolta o strategie de conținut care să răspundă eficient acestor cerințe. Investiți în adaptarea conținutului pentru a reflecta limbajul natural al utilizatorilor și pentru a răspunde cerințelor locale. Contactați-ne pentru a discuta despre cum putem ajuta la optimizarea conținutului pentru cerințele locale.

Concluzie: Optimizarea site-urilor pentru voice search în 2024

Optimizarea pentru căutarea vocală este esențială pentru a rămâne competitivi în peisajul digital din 2024. Colaborați cu agenția noastră pentru a adapta conținutul și structura site-ului la cerințele căutării vocale. Investiți în tehnici de optimizare pentru a asigura o experiență rapidă și eficientă pentru utilizatori. Contactați agenția noastră pentru a discuta despre cum putem transforma site-ul dumneavoastră pentru voice search. Oferiți utilizatorilor o experiență de căutare mai naturală și convenabilă. Rămâneți relevanți și accesibili pe piața digitală modernă cu ajutorul optimizării pentru căutarea vocală.

Optimizarea pentru căutarea vocală nu este doar o tendință, ci o necesitate pentru succesul digital în 2024. Cu ajutorul nostru, puteți adapta eficient site-ul dumneavoastră pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor moderni. Implementarea strategiilor adecvate va asigura că site-ul dumneavoastră oferă o experiență de căutare naturală și eficientă. Investiți în optimizarea pentru căutarea vocală pentru a rămâne competitivi și relevanți. Colaborați cu noi pentru a transforma site-ul dumneavoastră și pentru a vă asigura că utilizatorii beneficiază de o experiență de căutare vocală optimă. Contactați-ne pentru a începe procesul de optimizare a site-ului dumneavoastră pentru voice search.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Cât timp durează efectul de volum după aplicarea pudrei? Cât timp durează efectul de volum după aplicarea pudrei?
Uncategorized15 ore inainte

Cât timp durează efectul de volum după aplicarea pudrei?

Când vine vorba de obținerea unui păr voluminos și plin de viață, pudra pentru volum este una dintre cele mai...

Afaceri16 ore inainte

Inchirieri de masini in Bucuresti Otopeni aeroport

Romania este vizitata zilnic de sute de turisti si oameni de afaceri atrasi de frumusetea si diversitatea acestei tari. De...

Afaceri18 ore inainte

Fundatie fara beton gata intr-o zi si gata refolosibila

Întreaga lume e în mişcare. Bineînţeles că ştiam asta încă de la faimosul “Eppur şi muove”, dar totuşi parcă ritmul...

Social21 de ore inainte

TikTok extinde experiența Taylor Swift în aplicație pentru a sărbători turneul Taylor Swift | The Eras Tour 2024

Experiența extinsă de pe platformă oferă fanilor Swifties mai multe modalități de a interacționa cu ceilalți membri din comunitatea artistei,...

marketing digital pentru afaceri publicitate pe rețelele sociale optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) vizibilitate online imagine de marcă online monitorizare performanță afacere marketing digital pentru afaceri publicitate pe rețelele sociale optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) vizibilitate online imagine de marcă online monitorizare performanță afacere
Afaceri22 de ore inainte

SecureMeNow: Cum Un Magazin Online Personalizat Îți Poate Revoluționa Afacerea

Suntem aici să ajutăm afacerile să reușească în lumea digitală. Un magazin online personalizat poate schimba complet felul în care îți...

Social22 de ore inainte

realme a lansat oficial flaghsip killer-ul GT 6

Realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, anunță lansarea globală a seriei realme GT 6, care...

Social3 zile inainte

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD Lexar

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același...

Uncategorized3 zile inainte

Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris, în 2024

În colaborare cu CIO și OBS, tehnologia Samsung Galaxy va oferi fanilor din întreaga lume o perspectivă nouă asupra celor...

Social3 zile inainte

Sheba anunță o nouă identitate de brand, un nou portofoliu și noi pisici rafinate pe ambalaj

București, 18 iunie 2024 – Sheba, brandul de hrană umedă pentru pisici din portfoliul Mars, anunță astăzi o nouă identitate...

Uncategorized3 zile inainte

Optimizarea site-urilor pentru voice search în 2024

Căutarea vocală transformă modul în care utilizatorii interacționează cu internetul. Optimizarea site-ului pentru voice search este esențială pentru a oferi...

Social3 zile inainte

Dreame intră oficial pe piața din România și lansează 7 produse inteligente pentru casă

Dreame Technology (sau pe scurt “Dreame”), companie globală de tehnologie care oferă produse premium de larg consum, axată pe dezvoltarea...

Eveniment4 zile inainte

SSD-ul extern Kingston XS1000 câștigă premiul Red Dot în 2024

Câștigătorul premiului Red Dot: Cel mai bun design  București, România – 18 iunie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul...

Uncategorized5 zile inainte

realme GT 6 va fi oferit cu cel mai nou procesor Snapdragon

realme anunță și noile căști Buds Air 6 Pro și funcții AI București, România, 17 iunie 2024 – realme, brandul de...

AfaceriO săptămână inainte

Viva Travel: Ghidul Ideal pentru Vacanțe Lunare

Vacanțele creează cele mai frumoase amintiri, iar vremea contribuie mult la acest aspect. În funcție de vreme îți propun cele...

UncategorizedO săptămână inainte

Quickmobile.ro aduce toate variantele de iPhone 15 în România

Smartphone-urile Apple reprezintă una dintre primele opțiuni pentru cei care doresc să achiziționeze un telefon performant și de ultimă generație....

UncategorizedO săptămână inainte

SOLE.ro aduce cele mai bune produse solare pentru protecția și îngrijirea pielii

București, 12 Iunie 2024 — SOLE.ro, liderul de încredere în produse de îngrijire personală și frumusețe, este încântat să anunțe...

Știrile Săptămânii