Connect with us

Eveniment

Panica totala in Primaria Ploiesti/Organele de cercetare penala au solicitat actele cu Veolia pentru perioada 2019-prezent

Publicat

pe

In aceasta investigatie vom incerca sa raspundem la urmatoarele intrebari:
1. De ce a riscat un dosar penal nasul edilului in scoaterea ilegala a unui post de functionar public la Politia Locala Ploiesti, pentru Enita Alexandru?
2. De ce a „fortat” primarul Andrei Volosevici noua organigrama a Politiei Locale Ploiesti, organigrama prin care s-a creat un post de sef serviciu pentru Enita Alexandru, intrat ilegal in randul functionarilor publici?
3. De ce ITM Prahova apara angajatorul Politia Locala Ploiesti in detrimentul politistilor locali, contrar tuturor prevederilor legale?
4. Ce legaturi sunt intre intrebarile de mai sus si Enita Cristian Valentin, numit la 24 iunie 2022 in functia de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Garzii Nationale de Mediu?
Nota: Numirea lui Enita Cristian Valentin a fost efectuata la propunerea unui parlamentar de Prahova si cu sprijinul mafiei deseurilor.

5. De ce IPJ Prahova se face ca „ploua”?

I. Scoaterea ilegala a unui post de functionar public la Politia Locala Ploiesti, pentru Enita Alexandru, de catre Albu Catalin

La data de 03.08.2021, Albu Catalin emite decizia nr 67 prin care S.C.D este reangajat conform deciziei definitive ale instantei cu plata salariilor pe o perioada de peste 5 ani de zile, aproximativ 2 miliarde lei vechi.


Albu Catalin emite in acelasi minut din data de 03.08.2021, o noua decizie (nr 68) printr-o interpretare propie a legii si il destituie, ilegal, pe acelasi S.C.D pe care instanta il obligase sa il reaincadreze.


ANEXA Nr. 7 11/06/2021 –
ANEXA Nr. 7 a fost introdusă prin Ordonanţă de urgenţă 63/2019.
SECȚIUNEA a 2-a
Sesizarea comisiei de disciplină
Art. 26. –
(1) Comisia de disciplină poate fi sesizată:
a) de către orice persoană care se consideră vătămată prin fapta unui funcționar public;
b) de către persoana care, în exercitarea atribuțiilor, consideră că s-a produs încălcarea de către un funcționar public a îndatoririlor corespunzătoare funcției publice pe care o deține sau/și a normelor de conduită profesională și civică prevăzute de lege.
(2) Sesizarea se depune la registratura autorității sau instituției publice în cadrul căreia funcționarul public își desfășoară activitatea, respectiv la registratura autorității ori instituției publice la nivelul căreia este constituită comisia de disciplină competentă potrivit prezentei anexe ori se comunică pe adresa de poștă electronică a acestora. Sesizarea se transmite secretarului comisiei de disciplină în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data înregistrării la registratura autorității sau instituției publice.
(3) Sesizarea se înregistrează de secretarul comisiei de disciplină în registrul de evidență al comisiei de disciplină și se înaintează președintelui comisiei de disciplină în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data înregistrării.
(4) Președintele comisiei de disciplină stabilește, în maximum 3 zile lucrătoare de la data primirii sesizării, data la care se desfășoară prima ședință a comisiei de disciplină și dispune, prin adresă, convocarea membrilor.
Art. 27. –
(1) Sesizarea se formulează în scris și trebuia să cuprindă toate elementele din cele doua adrese clamate de Tractorist (Agenția Națională de Integritate și Agenția Națională a Funcționarilor Publici )
Pe scurt, Politia Locala Ploiesti dupa ce a emis decizia nr 67 prin care S.C.D este reangajat conform deciziei definitive ale instantei cu plata salariilor pe o perioada de peste 5 ani de zile, trebuia să il introduca în comisia de disciplină pe S.C.D in baza adreselor de la Agenția Națională de Integritate și Agenția Națională a Funcționarilor Publici .
Art. 29. –
(1) Sesizarea se clasează în următoarele situații:
a) nu a fost depusă în termenul prevăzut la art. 27 alin. (2) din prezenta anexă;
(2) Sesizarea se depune în termen de 30 de zile de la data luării la cunoștință de fapta reclamată, dar nu mai târziu de un an și 6 luni de la data săvârșirii faptei sesizate ca abatere disciplinară și trebuie însoțită, atunci când este posibil, de înscrisurile care o susțin.
Conform celor de mai sus si ale anexei la codul administrativ, OUG 57/2019, incompetenta si graba directorului Albu Catalin a facut ca S.C.D sa nu fie „analizat” in Comisia de Disciplina, termenul legal fiind depasit (de sesizare a Comisiei de Disciplna).
Mai mult, cu toate ca aceasta Hotarare nr 2831/2021 a Tribunalului Prahova care a fost emisa in data de 16.11.2021 era executorie de la data emiterii (16.11.2021), la data de 26.01.2022, Albu Catalin scoate la concurs acest post al celui care castigase a doua oara in instanta, prin noua Hotarare nr 2931/2021 care este executorie, post creat special pentru Enita Alexandru.

II. Fortarea in Consiliul Local al unei noi Organigrame, de catre primarul Andrei Volosevici, organigrama prin care  s-a creat un post de sef serviciu pentru  Enita Alexandru intrat ilegal in randul functionarilor publici

Edilul a fortat adoptarea Organigramei prin care s-a creat postul de sef sus mentionat, introducand de doua ori la vot aceasta Organigrama (vedeti arhiva ziarului).

Astfel, pentru Enita Alexandru s-a creat postul de sef Serviciu Achizitii Publice, Administrativ, Relatii cu publicul, Managementul Calitatii, un post ce are in subordine 15 angajati (Biroul Relatii cu publicul, Managementul Calitatii – 6 angajati, Compartimentul administrativ – 7 angajati, achizitii – 2 angajati).

Deci s-a creat un post de sef serviciu ce are in subordine 15 angajati (pentru Enita Alexandru , cu dedicatie) si s-a „taiat” un post de sef Serviciu Ordine Publica ce coordona 160 de politisti locali (creand un adevarat haos in acest serviciu).

Asa cum dezvaluiam inca inainte de introducerea Organigramei, Enita Alexandru a fost numit sef  Serviciu Achizitii Publice, Administrativ, Relatii cu publicul, Managementul Calitatii, un personaj care a intrat ilegal in randul functionarilor publici din randul personalului contractual! (vezi cap I).

Mai mult, fara nicio pregatire pe linia circulatiei sau a ordinii publice, Enita Alexandru, a indeplinit si functia de director al Politiei Locale Ploiesti inlocuind la comanda unitatii pe nasul edilului cand acesta   s-a aflat in concediu si/sau libere.

III. Aparent, fara o legatura …

In urma numeroaselor sesizari primite de la politistii locali, la data de 24.07.2022, Incisiv de Prahova a sesizat ITM Prahova cu privire la incalcarea de catre angajatorul Politiei Locale Ploiesti a prevederile OUG 99/2000 privind masurile ce pot fi aplicate in perioadele cu temperaturi extreme pentru protectia persoanelor incadrate in munca si in Normele de aplicare ale acesteia, aprobate prin HG 580/2000.
Initial, ITM Prahova a dat dreptate ziarului nostru, prin adresa nr 13.558 din 31.07.2022.

Apasati pe sageata:

Ziarul Incisiv de Prahova

Dupa publicarea raspunsului primit de la ITM Prahova, sursele noastre din aceasta institutie ne-au semnalat ca suntem mintiti atat noi cat si politistii locali prejudiciati si ca se incearca musamalizarea grosolana a controlului.

Astfel, am inaintat o adresa de revenire sa ne fie comunicate, in clar, aspectele constatate si sanctiunile aplicate.

Raspunsul a fost halucinant si a confirmat semnalele trimise de sursele noastre: o mascarada de incercare grosolana de musamalizare a controlului

„Cu privire la asigurarea apei minerale adecvate, conform OUG nr 99/2000 privind masurile ce pot fi aplicate in perioadele cu temperaturi extreme pentru protectia persoanelor incadrate in munca, va informam ca in urma controlului efectuat in perioada 27-29.07.2022 si a masurilor dispuse de ITM Prahova, Politia Locala Ploiesti a luat masuri urgente de mentinere a starii de sanatate a lucratorilor, PREZENTAND IN ACEST SENS PROCESE VERBALE DE PREDARE-PRIMIRE APA MINERALA, pentru toate compartimentele in care se desfasoara activitati in aer liber, indiferent de durata timpului petrecut in conditii de temperaturi extreme”.

Apasati pe sageata:

Scan (1)

Ati mai vazut un fals mai grosolan si un astfel de abuz?

In fapt, in data de 29, intr-o vineri, sefii de serviciu/birouri si compartimente cu atributii de control (nu cei de la  Ordine Publica si Biroul Circulatie) au fost apelati telefonic de reprezentantul SSM sa intocmeasca cerere de apa minerala.

Conform adresei nr 14297/IIP34/09.08.2022, politsitii locali care NU au primit apa minerala pana la data de 29.07.2022 sunt niste MINCINOSI si/sau erau sub influenta alcoolului cand ne-au sesizat cu aceasta abatere a angajatorului.

Oricun, pentru cele doua raspunsuri contradictorii ale ITM Prahova, Incisiv de Prahova a sesizat Corpul de Control al Primului Ministru si va sesiza organele de cerecetare penala pentru abuzul de a musamaliza controlul derulat la Politia Locala Ploiesti.

IV. Cine este totusi Enita Alexandru?

Eniță I. Alexandru – 30 zile de la numire

Este un personaj sters care a particpat in 2020 la alegerile locale de consilieri pentru Consiliul Local din Paulesti.

Parintii sai, Enita M.Ion si  Enita Mariana Carmen sunt angajati la AJFP Prahova, Enita M.Ion fiind cunoscut ca un PSD-ist inrait.

ENITA Ion_DA si DI 21626_2021

DA_DI 2021 Enita Carmen

Recunostem ca am primit zeci de telefoane dinspre PSD prin care eram „rugati” sa nu mai scriem de  Enita Alexandru (denumit generic de noi „una bucata paznic”) deoarece el nu are nicio legatura cu Andrei Volosevici si cu Albu Catalin, ca ne poate deveni sursa, la o adica. Normal ca am refuzat o astfel de „oferta” si…bine am facut.

IV. O posibila explicatie

Numirea fratelui lui Enita Alexandru, respectiv a lui Enita Cristian Valentin, la Garda Nationala de Mediu de catre mafia deseurilor, dintr-un simnplu consilier achizitii publice la Comuna Baltesti/Prahova

12473794_1428762_a

La data de 10.08.2022, Incisiv de Prahova publica articolul: „Vor fi propusi spre retinere si trimisi in judecata doi patroni „smecheri” de la doua societati care au participat la „Catastrofa ecologica din Prahova”.

Vor fi propusi spre retinere si trimisi in judecata doi patroni „smecheri” de la doua societati care au participat la „Catastrofa ecologica din Prahova”

In acest articol precizam ca, patronul cu „rude” ale angajatilor (fosti din IPJ Prahova si/sau care au rude in IPJ Prahova) a reusit sa atraga si DGA in aceasta ancheta dupa ce a „picat” pe interceptari care contureaza incercarea acestuia sa compromita ofiteri de la SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE Prahova cu asa zise  inregistrari audio, scoase din context. La acest patron, SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE Prahova a efectuat o perchezitie…cu ceva timp in urma! Problema spinoasa este ca aceasta ancheta va face „furori” si printre sefi din IPJ Prahova care au incercat sa intervina, pentru musamalizare, precizam la aceea data.

Acest patron are ca prieten un alt patron care a pus in dependenta mai multi SEFI din IPJ Prahova.

Numirea lui Enita Cristian Valentin la Garda Nationala de Mediu a fost efectuata la propunerea unui parlamentar de Prahova si cu sprijinul mafiei deseurilor, respectiv la propunerea explicita a patronului cu dosar penal la  SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE Prahova. Initial s-a dorit numirea lui Antonio Spînu in aceasta functie dar s-a stabilit ca nu corespundea, in totalitate,  nevoilor mafiei.
Astfel, prin DECIZIA nr. 382 din 24 iunie 2022, publicata in M.O sub nr. 624 din 24 iunie 2022, domnul Cristian-Valentin Eniță s-a numit în funcția de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu.

Nu ne vom referi in acest articol la legaturile lui Enita Valentin Cristian cu Veolia, punctand acum cateva elemente de interes, la care vom reveni pe larg, in episodul II al acestei investigatii.

Are legaturi cu Veolia, cu Lavinia Saniuta…. cercetata, anchetata si cu Liderul Grupului Infractional SORIN IONESCU. Acum, Sorin Ionescu, este in cadrul REMERO, angajatul acoperit al lui Dragos Stoicescu, cel care are aparate de zbor, private, apropiatul lui Petre Pena.

 Sorin Ionescu este legatura lui Razvan Ciocan.

In acest articol vom puncta doar ca,  Enita Valentin Cristian, a inceput sa „lucreze” in favoarea patronului cu dosar penal la  SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE Prahova, prin santaje si abuzuri in scopul eliminarii concurentei acestuia.

In prezent, Enita Valentin Cristian  cauta prin astfel de „mijloace” contracte de salubrizare/tratare a deseurilor pentru patronul respectiv si, totodata, a trecut la eliminarea concurentilor acestuia (Indeco, Recop, etc).

Una dintre firmele santajate a sesizat pe comisarul general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu, Aurelian Păduraru.
Dupa ce a stat pe masa acestuia 3-4 zile, realizand ca cele semnalate sunt de natura penala, sesizarea respectiva a ajuns la organele de cercetare penala, fiind, in prezent, conexata la dosarul in care este cercetat patronul cu dosar penal la  SERVICIUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE Prahova. Vom reveni cu dezvaluiri incendiare. (Ec Adrian Radu).

 

 

 

Facebook Comments

Eveniment

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Publicat

pe

De

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla sau Rabla Plus

Autovit.ro, lider în domeniul auto online din România, pornește o campanie online cu dealerii parteneri dedicată mașinilor noi. Aceștia pun la dispoziția utilizatorilor peste 1200 de autoturisme cu livrare rapidă sau direct din stoc. Autovit.ro aduce o nouă dimensiune pe piața mașinilor noi, oferind cumpărătorilor posibilitatea de a găsi și compara toate opțiunile într-un singur loc, aceștia beneficiind de acces rapid și simplu la informații despre prețuri și oferte. Toate ofertele de mașini noi sunt disponibile în secțiunea dedicată, care poate fi accesată direct pe site.

Peste 100 de dealeri auto din toate regiunile țării s-au alăturat campaniei. Mașinile noi listate în secțiunea dedicată de pe site sunt deja disponibile, iar clienții pot contacta dealerii pentru a se programa la un test-drive. Toate autoturismele beneficiază de garanție de la producători, cu posibilitatea de a ajunge până la 7 ani pentru unele mărci. Livrarea este posibilă imediat pentru cele mai multe modele, iar pentru unele termenul poate varia în funcție de configurație și preferințele cumpărătorului. Autovit.ro și dealerii parteneri se angajează să livreze autoturismele în termen de 90 de zile, însă acest termen poate varia în cazul configurațiilor atipice. Discuțiile sunt purtate direct între cumpărător și dealer.

200 de oferte sunt disponibile în zona București – Ilfov, iar prețurile pornesc, aici, de la aproximativ 14.000 euro (cu TVA inclus) pentru Suzuki Ignis Hibrid și pot ajunge până la peste 300.000 euro (TVA inclus) pentru un Mercedes-Benz S Maybach 580 4MATIC MHEV Long. În clasamentul ofertelor pe regiuni, Maramureșul se situează pe locul secund, cu 110 mașini noi listate, urmat de Bihor cu 101, Arad cu 95, Mureș cu 88 și Argeș cu 74 de mașini noi listate.

60% din anunțurile din campanie au finanțare direct la dealerii parteneri Autovit.ro. Raportat la întreaga ofertă, prețurile încep de la 12.483 euro (TVA inclus) pentru un Mitsubishi Space Star 1.2, benzină, 12.959 euro (TVA inclus) pentru un Fiat 500 Mild Hybrid 1.0 sau de la 13.608 euro (TVA inclus) pentru un Opel Corsa 1.2 benzină. În total, sunt peste 30 de mărci de mașini incluse în campanie.

Mai bine de o treime (34%) din ofertă este reprezentată de mașini verzi, cu motorizări electrice (12%), hibrid (15%) sau hybrid plug-in (6%) și sunt eligibile pentru subvenționarea prin programul Rabla și Rabla Plus. În această categorie, prețurile pornesc de la puțin sub 14.000 de euro pentru Microlino electric sau Suzuki Ignis hibrid, aproximativ 16.000 de euro pentru Dacia Spring, 20.000 de euro pentru Ford Puma, Mazda 2 sau Renault Clio hibrid.  Pentru mașinile electrice, dealerii parteneri Autovit.ro pot oferi beneficii suplimentare, cum ar fi “plinuri” de baterie sau montarea de stații de încărcare la domiciliu.

Conform datelor Autovit.ro privind tranzacțiile raportate, în primele trei luni ale acestui an s-au cumpărat peste o treime din mașinile listate pe platformă (noi și second-hand). 40% dintre aceste achiziții au fost autoturisme din categoria de preț cuprinsă între 10.000 și 25.000 de euro.

Campania dedicată mașinilor noi, de pe platforma Autovit.ro, se desfășoară în perioada 15 aprilie-15 iunie 2024.

Despre Autovit.ro

Autovit.ro este cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de  mașini noi și second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunar și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre românii interesați de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpăra o mașină.

Aparținând OLX Group și cu o experiență de 24 de ani pe piața din România, Autovit.ro consolidează relațiile între vânzători și cumpărători și oferă acces la informații de încredere și consultanță asupra vânzărilor de autoturisme, camioane, autoutilitare, motociclete, utilaje de construcții, mașini agricole și piese auto second-hand.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

Publicat

pe

De

  • D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei
  • Compania estimează că veniturile generate de portofoliul William Grant & Sons vor ajunge la 55 milioane lei în primele 12 luni
  • D.G. Import țintește dublarea volumelor generate de portofoliul William Grant & Sons în primii trei ani

București, 18 aprilie 2024 – B.D.G. Import, singura companie cu acționariat 100% românesc din top 3 importatori de băuturi spirtoase din țară, anunță adăugarea brandurilor William Grant & Sons în portofoliul său, începând din această lună.

Compania estimează o cifră de afaceri generată de portofoliul William Grant & Sons de până la 55 de milioane de lei în primele 12 luni. B.D.G. Import își propune să dubleze volumele generate de portofoliul William Grant & Sons în primii trei ani.

B.D.G. Import, deja la al 30-lea an de activitate în piață, a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 de milioane de lei.

William Grant & Sons este o distilerie independentă, de familie, cu sediul central în Marea Britanie, fondată de William Grant în 1887. Astăzi, compania continuă tradiția și moștenirea lăsată de William Grant de a distila, îmbutelia și distribui unele dintre cele mai renumite brand-uri premium de whisky scoțian, precum și alte brand-uri de băuturi alcoolice consacrate la nivel mondial.

Cu un portofoliu diversificat care include deja unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume, echipa B.D.G. este mândră de performanțele obținute în decursul celor 30 de ani de existență. Având în vedere performanța, în termeni de volum si valoare, în creștere de-a lungul anilor și câștigând cote de piață în aproape toate categoriile de băuturi spirtoase, B.D.G. Import marchează o piatră de hotar importantă în călătoria sa prin parteneriatul cu William Grant & Sons, ce are ca rezultat adăugarea unei game diverse de whisky și gin premium în portofoliul său.

B.D.G. IMPORT va reprezenta exclusiv în România branduri renumite de whisky scoțian care includ Glenfiddich single malt, The Balvenie single malt, Monkey Shoulder blended malt și Grant’s blended whisky, alături de Hendrick’s super premium Gin și Tullamore D.E.W. Irish whiskey.

Prin asocierea cu o companie care promovează principii și valori similare, B.D.G. IMPORT are încredere că va continua să ofere clienților săi calitate și valoare, așa cum i-a obișnuit în cei 30 de ani de activitate. „Suntem încântați să primim prestigioasele branduri William Grant & Sons în portofoliul nostru”, a declarat Petru Berciu, Fondator & Managing Partner B.D.G. IMPORT. „Acest parteneriat reprezintă un angajament comun față de excelență și satisfacția clienților. Așteptăm cu nerăbdare să reintroducem aceste branduri excepționale pe piața românească și să continuăm să modelăm piața băuturilor spirtoase din România. Atât B.D.G. IMPORT, cât și William Grant & Sons împărtășesc valori esențiale de inovare și cultură de pionierat, iar această colaborare este o potrivire naturală.”

Doug Bagley, Chief Commercial Officer, William Grant & Sons a adăugat: „William Grant & Sons caută activ oportunități de dezvoltare în Europa de Est. Experiența și expertiza B.D.G. Import in dezvoltarea categoriilor de băuturi premium și super – premium, precum și entuziasmul acestei echipei se aliniază perfect cu devotamentul nostru pentru construirea de branduri puternice.”

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Publicat

pe

De

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată de experții AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare Mici (SMR) la Doicești.

Site-ul de la Doicești a fost preselectat în urma unei analize complexe de specialitate realizate de Nuclearelectrica în cadrul unui grant de 1,2 milioane de dolari de la USTDA în 2021 pentru identificarea și evaluarea potențialelor amplasamente pentru Reactoare Modulare Mici. Această cercetare a presupus evaluarea mai multor site-uri potențiale, iar fostul amplasament al termocentralei Doicești a îndeplinit un număr substanțial de criterii de eligibilitate, inclusiv cele legate de siguranță, dar și în ceea ce privește infrastructura existentă pentru dezvoltarea ulterioară a proiectului.

„Suntem bucuroși să vedem că site-ul SMR de la Doicești este pe deplin conform cu cele mai înalte standarde de siguranță ale AIEA, acest lucru reprezentând un pas important în Proiectul SMR și în implementarea acestuia. Avem încredere că oportunitatea de a dezvolta tehnologia SMR în România va aduce un număr mare de beneficii în ceea ce privește dezvoltarea industriei nucleare din România și diversificarea surselor de energie cu emisii reduse de carbon, aducând în același timp avantaje locale, deschizând o nouă industrie în județul Dâmbovița și creând mii de locuri de muncă pentru localnici și specialiști”, declară Teofil Mureșan, CEO și Președintele E-INFRA.

Proiectul SMR de la Doicești este dezvoltat de RoPower Nuclear, compania de proiect creată special pentru prima implementare sigură, curată și fiabilă a unei centrale SMR în România.

Despre E-INFRA

Cu o experiență de peste 27 de ani, Grupul E-INFRA cuprinde 5 companii românești active în domeniul energiei, construcțiilor și infrastructurii de telecomunicații. Grupul E-INFRA include: Electrogrup – antreprenor EPC pentru proiecte complexe de infrastructură critică pentru energie și energie regenerabilă, construcții și proiecte de telecomunicații, Nova Power & Gas – activă în producția de energie, furnizarea de energie și gaze naturale, distribuția de gaze naturale și comerțul cu energie și gaze, Netcity Telecom – companie care dezvoltă și operează infrastructura metropolitană de fibră optică din București, Direct One – operatorul celei mai mari rețele neutre de fibră optică la distanță cu acoperire națională, servicii de mentenanță și proiecte de telecomunicații și WESEE – care oferă servicii complete de instalare și mentenanță pentru parcuri eoliene. Principalul obiectiv al Grupului E-INFRA, care cuprinde peste 1300 de angajați, este de a îmbunătăți calitatea vieții indivizilor prin furnizarea unei infrastructuri moderne de ultimă generație care să susțină un viitor mai bun.

Despre NOVA

Nova Power & Gas este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați furnizori de pe piața de energie electrică și gaze naturale din România, răspunzând nevoilor consumatorilor printr-o ofertă integrată de servicii, punând în același timp accent pe eficientizarea consumului și a costurilor.

Prin investiții continue în capacitățile proprii de producție de energie electrică și în infrastructura de distribuție a gazelor naturale, Nova Power & Gas contribuie la dezvoltarea durabilă a energiei din România și demonstrează că, prin determinare, transparență și agilitate, o companie antreprenorială poate deveni un jucător important în industria energetică.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Uncategorized11 ore inainte

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

Eveniment13 ore inainte

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla...

EvenimentO zi inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

Uncategorized2 zile inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

Uncategorized2 zile inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Administrație locală4 zile inainte

Beneficiile unei evaluari periodice a vederii

Evaluarea periodica a vederii are o serie de beneficii importante pentru calitatea vietii, asadar ea trebuie privita ca o prioritate...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

EvenimentO săptămână inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

Uncategorized2 săptămâni inainte

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Experiență de vizionare pe un ecran...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Samsung prezintă cea mai recentă gamă de electrocasnice, cu conectivitate îmbunătățită și capacități AI, în cadrul evenimentului de lansare globală[ Unele caracteristici pot fi încă indisponibile.] „Welcome to BESPOKE AI”

În decurs de 24h, au loc trei evenimente în Seul, Paris, New York City, fiind prezentate noi electrocasnice pentru bucătărie...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale...

ginecologie Vâlcea ginecologie Vâlcea
Social2 săptămâni inainte

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Asociația pastel și Carrefour România dăruiesc biciclete elevilor din mediul rural

19% dintre elevii care locuiesc în mediul rural străbat mai mult de 5 kilometri în fiecare zi, pe jos, pentru...

Uncategorized2 săptămâni inainte

TikTok lansează feed-ul dedicat conținutului STEM în Europa

TikTok lansează un nou feed dedicat conținutului STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) pentru utilizatorii din Europa. Aproximativ 15 milioane...

Știrile Săptămânii