Connect with us

Exclusiv

Beneficii și modalități de iluminare a exteriorului casei

Publicat

pe

Logic Light

Iluminarea exteriorului casei este o modalitate importantă de a o face mai atractivă și mai primitoare, în special seara. Siguranța de asemenea este îmbunătățită deoarece oamenii pot vedea pe unde merg și pericolele potențiale sunt mai vizibile. Acest lucru este deosebit de important pe întuneric sau în condiții meteorologice nefavorabile.

Iluminatul exterior al casei oferă multe beneficii, inclusiv siguranță, securitate și atractivitate

Iluminatul exterior poate, de asemenea, descuraja infracțiunile, făcând mai dificilă ascunderea infractorilor și oferind o vedere clară asupra proprietății. Camerele de securitate se bazează pe o iluminare bună pentru a funcționa corect și pentru a oferi imagini de înaltă calitate.

Dacă o zonă este prea întunecată, filmarea poate fi granulată sau prea greu de deslușit detaliile. Având un iluminat exterior adecvat, vă puteți asigura că sistemul de securitate funcționează așa cum ar trebui.

Pe lângă beneficiile de siguranță și securitate, iluminatul exterior poate spori și atractivitatea casei voastre. Iluminatul bine proiectat poate evidenția caracteristicile arhitecturale, poate accentua peisajul și poate crea o atmosferă caldă și primitoare.

Cele mai bune modalități de a ilumina exteriorul casei: lumini solare, lumini și proiectoare LED și spoturi

Una dintre cele mai bune moduri de a vă ilumina exteriorul casei este cu lumini solare. Luminile solare sunt foarte eficiente și pot dura mulți ani cu o întreținere mică sau chiar deloc.

O altă opțiune excelentă pentru a ilumina exteriorul casei este cu lumini LED. Luminile LED sunt, de asemenea, foarte eficiente și au o durată de viață lungă. De asemenea, sunt disponibile într-o varietate de culori pentru a se potrivi nevoilor fiecăruia.

În ultimii ani, proiectoarele LED au devenit din ce în ce mai populare pentru utilizarea în exteriorul casei. Există multe avantaje în utilizarea de proiectoare LED pentru exteriorul casei. Un avantaj este că sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic.

De asemenea, au o durată de viață lungă, așa că nu va trebui să le înlocuiți la fel de des ca pe alte tipuri de becuri. În plus, oferă o iluminare puternică, vă poate spori securitatea casei și poate ajuta la descurajarea hoților.

Spoturile sunt o altă opțiune excelentă pentru a ilumina exteriorul casei. Pot fi folosite pentru a evidenția anumite zone sau obiecte pe care doriți să le accentuați.

Cum să instalați luminile: unde să le plasați, cum să le conectați și cum să le păstrați în siguranță.

Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când instalați lumini în exteriorul casei voastre. Mai întâi, va trebui să decideți unde doriți să amplasați luminile. În al doilea rând, va trebui să conectați luminile la o sursă electrică. Și, în sfârșit, va trebui să iei câteva măsuri de siguranță.

Pentru a începe, hotărâți unde doriți să fie plasate luminile. Ar trebui să luați în considerare lucruri precum traficul pietonal și amenajarea locului atunci când luați decizia. Odată ce v-ați hotărât asupra locației, este timpul să instalați corpurile de iluminat.

Apoi, conectați corpurile de iluminat la o sursă electrică. Acest lucru se poate face prin rularea unui prelungitor de la o priză sau prin conectarea corpurilor direct la sistemul electric al casei. Dacă nu vă simțiți confortabil să lucrați cu electricitate, angajați un electrician profesionist care să facă treaba pentru voi.

Alte lucruri de reținut includ tipul de becuri pe care doriți să le utilizați și estetica generală pe care o urmăriți. Există multe tipuri diferite de becuri disponibile în zilele noastre, așa că asigurați-vă că cercetați pentru a găsi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre. În ceea ce privește estetica, gândiți-vă dacă vreți ceva elegant și modern sau ceva mai tradițional.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Descoperă Topul Cauciucurilor de Vară din 2023 – Performanță și Siguranță pentru Drumurile Tale

Publicat

pe

Pe măsură ce vara își intră în drepturi, șoferii conștiincioși știu că este momentul să-și echipeze autovehiculele cu cele mai performante și sigure „cauciucuri vara”. Alegerea anvelopelor potrivite pentru sezonul cald nu este doar o chestiune de conformitate, ci o decizie vitală care influențează siguranța și confortul călătoriilor tale. În acest articol, vom explora topul cauciucurilor de vară din 2023, bazându-ne pe teste independente și recenzii de încredere.

Importanța Alegerii Cauciucurilor de Vară Potrivite

Vara nu înseamnă doar vacanțe și drumuri spre destinații însorite; înseamnă și temperaturi ridicate care pot afecta performanța anvelopelor. Cauciucuri vară sunt special concepute pentru a oferi aderență optimă pe carosabil uscat sau umed și pentru a rezista la temperaturile ridicate fără a-și pierde proprietățile.

Ce Face un Cauciuc de Vară Să Fie în Top?

 1. Performanța pe Carosabil Uscat și Umed – Cele mai bune anvelope de vară oferă o aderență excelentă atât pe suprafețele uscate, cât și pe cele umede, asigurând o conducere stabilă și sigură.
 2. Durabilitatea și Rezistența la Uzură – Anvelopele care se uzură lent sunt preferabile, oferind o valoare mai bună pe termen lung.
 3. Confortul și Zgomotul – Un nivel redus de zgomot și un confort crescut în timpul conducerii sunt esențiale pentru alegerea anvelopelor de vară.
 4. Eficiența Consumului de Combustibil – Anvelopele cu o rezistență scăzută la rulare pot reduce consumul de combustibil, făcându-le o alegere cost-eficientă.

Top Cauciucuri de Vară în 2023

Pe baza testelor și recenziilor independente, vom evidenția câteva dintre cele mai recomandate anvelope de vară pentru acest an. Acestea au fost alese pentru performanța lor remarcabilă, durabilitate și eficiența consumului de combustibil.

 1. Cauciucuri Vara Pirelli – Aceste anvelope se disting prin aderența lor excelentă și durabilitatea sporită, fiind ideale pentru o varietate largă de condiții de drum.
 2. Cauciucuri Michelin – Recunoscute pentru performanța lor în condiții umede, aceste anvelope oferă siguranță și confort superior.

Sfaturi pentru Întreținerea Cauciucurilor de Vară

Pentru a maximiza performanța și durata de viață a anvelopelor de vară, este important să le menții corect. Verifică periodic presiunea anvelopelor, asigură-te că sunt echilibrate și aliniate corect și inspectează-le pentru uzură neuniformă.

Concluzie – Alegerea Inteligentă pentru Călătorii de Vară

Alegerea anvelopelor de vară adecvate este crucială pentru siguranța și confortul călătoriilor tale. Investește în calitate și alege în funcție de nevoile specifice de conducere și modelul vehiculului tău. Cu anvelopele potrivite, vei putea să te bucuri de fiecare călătorie estivală, știind că ai făcut alegerea corectă pentru tine și mașina ta.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Călătoria Autovehiculelor Comerciale – Cum Influenteaza Anvelopele 195 75 R16C Experienta de Conducere

Publicat

pe

În peisajul rutier zilnic, autovehiculele comerciale îndeplinesc un rol fundamental, asigurând transportul bunurilor, serviciilor și, uneori, al persoanelor, de la un punct la altul. Importanța lor nu poate fi neglijată și, implicit, nici alegerea componentelor care asigură un transport în condiții optime și sigure. Printre acestea, un loc de seamă îl ocupă anvelopele, componente esențiale care influențează în mod direct performanța, siguranța și eficiența vehiculului.

Anvelopele sunt punctul de contact între vehicul și drum, având un impact semnificativ asupra comportamentului acestuia în timpul deplasării. În cazul autovehiculelor comerciale, alegerea corectă a anvelopelor este și mai critică, dat fiind faptul că acestea sunt deseori supuse unor sarcini și condiții de drum exigente.

Dimensiunea 195 75 R16C este una comună în rândul anvelopelor destinate autovehiculelor comerciale ușoare și mijlocii. Această dimensiune este adesea selectată de șoferi pentru proprietățile sale specifice, cum ar fi stabilitatea și capacitatea de a susține sarcini mai grele.

Dimensiunea „195” se referă la lățimea anvelopei în milimetri, în timp ce „75” reprezintă raportul dintre înălțimea profilului și lățimea anvelopei, exprimat ca procentaj. Literele „R” și „C” indică faptul că anvelopa este de tip radial și este concepută pentru autovehicule comerciale. În cele din urmă, „16” semnalează diametrul jantei exprimat în inchi.

Pentru că vehiculele comerciale sunt adesea supuse unui grad înalt de uzură și trebuie să facă față unor condiții de drum diverse, alegerea anvelopelor potrivite devine o componentă vitală a managementului flotelor. Anvelope 195 75 R16C sunt astfel concepute să ofere un echilibru între durabilitate, aderență și stabilitate, asigurând un transport sigur și eficient al mărfurilor sau pasagerilor.

Fiind în strânsă legătură cu securitatea pe drum, alegerea anvelopelor adecvate trebuie să se bazeze pe criterii bine definite. Acest lucru include evaluarea tipului de drumuri pe care vehiculul va circula, condițiile meteo preponderente, precum și sarcina medie pe care vehiculul o va transporta. Un alt aspect fundamental îl reprezintă și periodicitatea cu care vehiculele sunt utilizate, care poate influența în mod direct durata de viață a anvelopelor.

Un cuvant cheie relevant în acest context ar fi „durabilitatea anvelopelor”. Într-un articol din revista Auto Motor und Sport, se subliniază importanța unui profil adecvat și a integrității structurale pentru prelungirea duratei de viață a anvelopelor, un aspect care ar trebui să fie în centrul oricărei decizii de achiziție, mai ales în sectorul vehiculelor comerciale.

În final, fie că este vorba de o flotă de vehicule comerciale sau de un singur autovehicul, selectarea anvelopelor trebuie să se afle în prim-planul oricărei strategii de management al transporturilor. Astfel, printr-o alegere judicioasă a anvelopelor și printr-o mentenanță corespunzătoare, performanța și siguranța vehiculelor pot fi optimizate, contribuind la o experiență de condus sigură și la un transport eficient al mărfurilor și pasagerilor.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Samsung Romania da startul celei de-a treia editii a competitiei Solve for Tomorrow pentru tineri inovatori

Publicat

pe

De

Loredana Poenaru, Director Programe Junior Achievement Romania

 • Competiția se va desfășura în perioada septembrie 2023 – februarie 2024.
 • Tinerii se pot înscrie, individual sau în echipe formate din cel mult 5 membri, în perioada 26 septembrie – 31 octombrie, prin completarea formularului disponibil pe platforma competiției.
 • Ediția din acest an este organizată în parteneriat cu Junior Achievement România, cu sprijinul Google România și Impact Hub Bucharest.
 • În cadrul competiției, participanții vor beneficia de sesiuni de mentorat, workshop-uri și ateliere în cadrul cărora vor învăța despre metoda Sustainable Design Thinking, organizate cu obiectivul de a-și aduce la viață ideile cu care s-au înscris în concurs.
 • La finalul competiției, echipele clasate pe primele poziții vor câștiga echipamente Samsung și sesiuni de training organizate de Google România.

București, 26 septembrie 2023 – Samsung Electronics România anunță startul celei de-a treia ediții a competiției naționale Solve for Tomorrow. Ediția din acest an este realizată în parteneriat cu Junior Achievement România, cu sprijinul Google România și Impact Hub Bucharest. Ediția precedentă a înregistrat un număr record de 325 de înscrieri la nivel național.

Echipa SurvEco_Locul 3_Solve for Tomorrow editia a II-a

În căutare de minți fresh și dorința de a produce o schimbare

Prin intermediul Solve for Tomorrow, Samsung Electronics România caută tineri hotărâți să modeleze viitorul cu ajutorul ideilor inovatoare. Competiția lansată astăzi se adresează elevilor de liceu cu vârste între 16 și 18 ani dornici să producă o schimbare în comunitatea din care fac parte îmbinând tehnologia și educația cu soluțiile eficiente și sustenabile. Tinerii se pot înscrie în perioada 26 septembrie – 31 octombrie 2023, pe platforma www.samsung.com/ro/solvefortomorrow, în cadrul celor patru categoriide concurs: Mediu Înconjurător, Diversitate și Incluziune Socială, Educație și Dezvoltare Durabilă.

“Suntem nerăbdători să descoperim idei inovatoare și pline de creativitate în cadrul unei noi ediții Solve for Tomorrow. GenZ – acești tineri mereu la curent cu ce se întâmplă sunt pregătiți oricând să acționeze pentru a face lumea un loc mai bun. Pe parcursul celor două ediții organizate până acum în România, participanții au dat dovadă de implicare, responsabilitate, entuziasm și maturitate, dezvoltând proiecte complexe, orientate spre rezolvarea unor probleme identificate în societate. Continuăm să investim în comunitatea locală de tineri, punându-le la dispoziție instrumentele de care au nevoie pentru a schimba lumea începând de astăzi, idee cu idee. Suntem mândri să facem împreună cu aceștia pași mici spre schimbări sustenabile.”, a declarat Simona Panait, Marketing Director România & Bulgaria, Samsung Electronics.

Lansare Solve for Tomorrow editia a 3-a

Pe perioada desfășurării Solve for Tomorrow, tinerii sunt încurajați să îmbine tehnologia cu educația și creativitatea prin intermediul sesiunilor de mentorat și al cursurilor de Sustainable Design Thinking organizate în parteneriat cu Junior Achievement România. Prin platforma de workshop-uri și intâlniri dedicate, Samsung își propune să pună la dispoziția tinerilor cât mai multe informații și să îi îndrume pe aceștia în toate etapele de dezvoltare ale unui proiect, în așa fel încât ideile înscrise în competiție să prindă viață și să aibă un impact pozitiv asupra societății.

“Solve for Tomorrow reprezintă o oportunitate de a lucra alături de tineri cu inițiativă, de a încuraja inovația și creativitatea și de a pune în evidență modul în care tehnologia poate contribui la dezvoltarea unor comunități sustenabile. Suntem nerăbdători să descoperim schimbarea așa cum este ea văzută de tineri și suntem convinși că și în acest an va fi o competiție care inspiră, care creează impact și noi experiențe de învățare pentru participanți.”, a declarat Loredana Poenaru, Director Educațional Junior Achievement România.

Formatul competiției

Competiția este formată din două etape. În prima etapă, elevii se pot înscrie individual sau în echipe de până la cinci membri, completând formularul disponibil pe platformă, până la data de 31 octombrie. În urma evaluării, membrii juriului vor selecta 25 dintre proiectele înscrise pentru participarea la activitățile prevăzute în cea de-a doua etapă a competiției. Cei selectați în etapa a doua vor beneficia de workshop-uri și sesiuni de mentorat care îi vor ajuta să își dezvolte ideile inovatoare propuse pentru a rezolva diversele provocări identificate în societate. Puteți afla toate detaliile în Regulamentul competiției.

Sabina Stirb Head of Communications Samsung Electronics Romania

Calendarul Solve for Tomorrow, ediția 2023 – 2024

 • Lansare Competiție: 26 septembrie 2023
 • Perioadă de înscriere: 26 septembrie – 31 octombrie 2023
 • Jurizarea proiectelor înscrise: 1 – 8 noiembrie 2023
 • Anunțarea participanților selectați pentru etapa a II-a, pe site-ul competiției: 8 noiembrie 2023
 • Validarea participanților în cea de-a doua etapă: 9 – 17 noiembrie 2023
 • Desfășurarea atelierelor de Sustainable Design Thinking: 20 noiembrie – 15 decembrie 2023
 • Participanții lucrează la dezvoltarea ideilor înscrise în competiție: 22 noiembrie – 20 decembrie 2023
 • Desfășurarea atelierelor de antreprenoriat: 15 – 22 ianuarie 2024
 • Desfășurarea sesiunilor de mentorat: sesiunea I – 11 – 15 decembrie 2023; sesiunea II – 29 ianuarie – 7 februarie 2024
 • Eveniment Demo Day: 13 februarie 2024
 • Finala Competiției: 20 februarie 2024

Echipa SurvEco_Locul 3_Solve for Tomorrow editia 2

Parteneri

În cadrul ediției din acest an, Google România și Impact Hub Bucharest s-au alăturat proiectului în calitate de parteneri, cu obiectivul de a oferi, alături de Samsung Electronics România, mai multă vizibilitate competiției atât în rândul tinerilor, cât și în rândul potențialilor investitori care îi pot ajuta pe participanți să continue dezvoltarea ideilor inclusiv după finalizarea competiției.

“La nivelul biroului Google din România avem în desfășurare multiple programe de promovare a educației în zona de tehnologie, astfel încât am primit cu mult entuziasm proiectul Samsung destinat liceenilor dornici să producă o schimbare în comunitatea din care fac parte. Scopul nostru este acela de a încuraja un număr cât mai mare de tineri să urmeze o carieră în tehnologie. Peste 2000 de elevi ne-au vizitat biroul în ultimii ani pentru a vedea cum este să lucrezi la o companie de tehnologie, au cunoscut googlerii de aici, le-au pus întrebări și au învățat cum funcționează produsele Google precum Cloud, Maps sau Translate și cum ajută acestea lumea. Suntem nerăbdători să-i cunoaștem și pe câștigătorii Solve for Tomorrow de anul acesta și să învățăm unii de la ceilalți.” a declarat Sorin Sfetcu, Industry Manager Google România.

“Ne bucurăm să ne alăturăm acestui demers extrem de important, în calitate de parteneri Solve for Tomorrow, ediția 2023 – 2024. Pentru a pregăti tinerii din România să devină antreprenori de succes în viitor este esențial să-i spijinim astăzi în dezvoltarea unei mentalități inovatoare și în găsirea unor soluții creative la problemele cu care se confruntă în comunitățile lor. Prin intermediul acestui parteneriat, îi încurajăm să utilizeze tehnologia, să colaboreze în echipă și să își valorifice ideile pentru a genera schimbări pozitive în societate. Acest demers reflectă pe deplin valorile Impact Hub Bucharest și ne inspiră să contribuim la modelarea viitorului prin educație și inovație.”, a declarat Vlad Craioveanu, CEO și Confondator Impact Hub Bucharest.

Peste 600 de proiecte înscrise în Solve for Tomorrow România

În cadrul celor două ediții organizate până în prezent în România, peste 600 de idei au fost înscrise în competiție la nivel național. Participanții selectați pentru cea de-a doua etapă a Solve for Tomorrow 2022-2023 au beneficiat de 4 luni intense de pregătire formate din ateliere, workshop-uri și sesiuni 1:1 realizate cu sprijinul mentorilor din cadrul Samsung Electronics România și Junior Achivement România. În plus, tinerii au avut ocazia să interacționeze cu creatori de conținut apreciați, ambasadori de brand Team Galaxy – Bogdan Techeș, Lorena Șerban, Jaxi și Radu Constantin, care, în cadrul întâlnirilor online organizate au împărtășit din experiența lor despre cum poți face diferența pe platformele de social media prin conținut calitativ. Solve for Tomorrow 2022 – 2023 a însemnat, de asemenea, și interacțiunea cu peste1.200 profesori și mai mult de1.300 elevi.

Câștigătorii ediției 2022 – 2023

Echipa Colegiului Național Eudoxiu Hurmuzachi din Rădăuți s-a clasat pe prima poziție, în urma dezvoltării prototipului unui sistem hidroponic care permite cultivarea plantelor într-un substrat de nutrienți și adaos vegetal, care încetinește ritmul de evaporare a apoi. Premiul al II-lea a fost acordat echipei Spacemind Kingdom, de la Liceul Tehnologic Jacques M. Elias din Sascut, care a dezvoltat conceptul unui joc-aplicație adresat fetelor, pentru promovarea educației în domeniile STEM. Echipa SurvEco de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din București a ocupat cea de-a treia poziție cu prototipul unui sistem de drone, care, prin intermediul AI, va putea identifica zonele limitrofe orașelor, cu depozitări sau arderi ilegale de deșeuri.

Despre Solve for Tomorrow

Lansat în 2010, Solve for Tomorrow este o competiție unică prin care se încurajează gândirea inovatoare, munca în echipă și dezvoltarea unor idei de inovare socială care rezolvă cele mai urgente probleme ale comunității. Solve for Tomorrow s-a desfășurat în aproximativ 23 de țări din întreaga lume, cu peste 1,8 milioane de studenți participanți. În acest timp, competiției Solve for Tomorrow i s-au alăturat mii de studenți, profesori și părți interesate din întreaga lume, cultivând mereu un spirit de invenție și creativitate în școlile și comunitățile în care operează.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a accesoriilor smart a tabletelor, electrocasnicelor, a sistemelor de rețea, a sistemelor LSI și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Uncategorized2 zile inainte

HONOR Magic V2: design ultra subțire și o baterie de 5000 mAh

  Într-o epocă în care smartphone-urile sunt elementele de legătură între lumea personală și cea profesională, durata de viață a...

Uncategorized2 zile inainte

PENNY a atins pragul de 359 de magazine în România

Planurile de expansiune ale PENNY România avansează rapid cu deschiderea a patru noi magazine în patru județe ale țării –...

Uncategorized2 zile inainte

easySales: 263 lei, valoarea medie a comenzilor de Black Friday, 65% cu plata online

Cea mai mare comandă realizată prin magazinele din platformă a depășit 23.000 de lei și a constat în preamplificatoare și...

Vâlcea Vâlcea
Turism2 zile inainte

Descoperă magia schiatului în Vâlcea: Destinații încântătoare pentru iubitorii de zăpadă

Dacă ești în căutarea unei destinații de schi unică și plină de farmec iarna aceasta, ești în locul potrivit! Vâlcea...

Uncategorized3 zile inainte

realme anunţă peste 200 milioane de telefoane vândute la nivel global

București, România – 27 noiembrie 2023 – realme a anunțat oficial că livrările sale globale de smartphone-uri au depășit 200 milioane...

Uncategorized3 zile inainte

AOC și Philips Monitors fac progrese remarcabile în procesul de sustenabilitate, confirmate de certificarea EPEAT Climate+

București, 28 noiembrie 2023 – MMD, unul dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, partener licențiat al brandurilor...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung desemnat ,,Cel mai bun angajator din lume” pentru al patrulea an consecutiv de către Forbes

București, România – 27 noiembrie 2023 – Samsung Electronics a fost desemnat în luna noiembrie ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume”...

Afaceri4 zile inainte

Cinci motive pentru care aveți nevoie de o strategie de marketing digital

O strategie de marketing digital bine concepută este esențială. Iată cinci motive cheie pentru care ar trebui să începeți să...

Uncategorized7 zile inainte

PENNY România ajunge la o rețea de 355 de magazine

PENNY continuă să se extindă rapid în România și inaugurează două noi magazine, unul în București, iar celălalt în Corunca,...

Uncategorized7 zile inainte

Miaunismul: un nou curent în artă inspirat de creativitatea pisicilor

Prin campania Artă Miaunistică, Whiskas își propune să încurajeze adopțiile și să arate că viața alături de pisici este mult...

UncategorizedO săptămână inainte

Sinonim cu Pionieratul

O Istorie prin Inovație În peisajul dinamic al dezvoltării imobiliare comerciale, Genesis Property se distinge ca un pionier, un vizionar...

UncategorizedO săptămână inainte

Premieră în peisajul imobiliar românesc

Peste 20 milioane de Euro investite pentru Faza II a proiectului YUNITY Park: pădure urbană, promenadă etajată și energie regenerabilă...

EvenimentO săptămână inainte

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu carVertical: Piața de mașini second-hand din România este una dintre cele mai puțin transparente din Europa

59% dintre mașinile din România au avut pagube minore sau majore 66% dintre mașinile analizate au fost importate Aproape 8%...

UncategorizedO săptămână inainte

Cifra de afaceri a Bergerat Monnoyeur a depasit borna de 150 de milioane de euro

Bergerat Monnoyeur (BM), dealer Cat® de peste 90 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, a organizat astazi, 21 noiembrie 2023,...

UncategorizedO săptămână inainte

Restructurarea creditelor a fost principala soluție găsită în negocierile consumatori-bănci din acest an | Record de cereri și negocieri desfășurate în ultimii 7 ani în cadrul CSALB

21 noiembrie, București. Restructurarea creditelor a fost principala rezolvare găsită de consumatori și bănci în urma negocierilor desfășurate în acest...

Știrile Săptămânii