Connect with us

Turism

Închirieri microbuze

Publicat

pe

Avantajele solicitării serviciului de închirieri de la firma de închirieri microbuze transcarsrl.ro sunt: selectarea optimă a rutelor și respectarea regulilor de siguranță care sunt garantate, nu este nevoie de control tehnic și întreținere, costul unui contract de leasing pe termen lung este benefic din punct de vedere economic, datorită tarifelor speciale. Microbuzul este un vehicul universal potrivit pentru transportul majorității invitaților la evenimente. Cabina confortabilă este concepută pentru a găzdui confortabil un anumit număr de pasageri. Este posibil să închiriezi microbuze de diferite capacități. Companiile de transport serioase oferă clienților o gamă largă de modele interne și străine care sunt menținute într-o stare tehnică excelentă. După închiriere, întreținerea microbuzelor rămâne preocuparea locatorului. Dacă sunt necesare reparații, unui client obișnuit i se oferă pur și simplu un alt microbuz cu caracteristici similare. Firma de închirieri microbuze va controla independent întreținerea tehnică a mașinii și echipamentul modern din interiorul vehiculului. Închirierea unui microbuz este o soluție profitabilă, cu avantaje care merită apreciate.

Închirieri microbuze – Unul dintre cele mai solicitate servicii

Închirierea microbuzelor este unul dintre cele mai solicitate servicii din industria auto. Aceste vehicule sunt o opțiune excelentă pentru călătorii și transportul de pasageri. În plus, pot fi folosite pentru a organiza excursii turistice sau excursii la evenimente sportive. Firma de închirieri microbuze florintrans.ro oferă servicii de închirieri microbuze pentru transportul de persoane la multe evenimente culturale. Echipamentul spațios și confortabil este potrivit pentru transferul pasagerilor de la aeroport și către aeroport sau gară. De asemenea, îți permite să transporți rapid și ușor oaspeții care sunt invitați la o aniversare, zi de naștere, nuntă sau altă ocazie specială. Companiile auto moderne produc microbuze cu confort sporit, siguranță și spațiu. Numărul de locuri dintr-un microbuz este de obicei de 20. Fiecare scaun este echipat cu centuri de siguranță și element de fixare. Scaunele sunt rabatabile, si prin urmare, în timpul unei călătorii lungi, pasagerii se vor putea relaxa și chiar dormi.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Turism

Livrari la domiciliu: o tendinta care a luat amploare

Publicat

pe

Livrarea micului-dejun, a pranzului, a cinei la domiciliu sau a mancarii la pachet este una din noile tendinte apreciate de toti. Aceasta piata este in continua dezvoltare si restaurantele, pizzeriile, start-up-urile si investitorii intra din ce in ce mai numerosi in acest dans.

Dezvoltarea serviciului la domiciliu a inceput in 2016, mai timid putin insa, de-a lungul anilor, a cunoscut o dezvoltare masiva. Piata era de 1,7 miliarde de euro. Intre octombrie 2016 si martie 2017, serviciul de livrari domiciliu a crescut cu 35% (2,3% din comenzi). In restul anului, aceasta ascensiune fulguranta s-a mentinut. Piata era de 2,4 miliarde de euro. In 2018, piata a cunoscut inca o progresie de 20%. Livrari la domiciliu totaliza 160 de milioane de vizite, adica in jur de 3% din vizitele totale de pe piata. Actualmente, comenzi mancare reprezinta peste o comanda din 40. Cina ocupa 45% comenzi in timp ce pranzul pranzul reprezinta 30% si micul dejun 15% din comenzi. Tinerii cu varsta cuprinsa intre 18-24 de ani reprezinta 55% din clientela. Daca este sa ne luam dupa cifrele anului 2018 cu cele din 2008, constatam faptul ca s-a dublat in valoare.

2019 si 2020 promit si mai frumoase perspective. Conform gigantului german Rocket Internet, piata mondiala a livrarilor mancare la domiciliu ajungea la o cifra de 90 de miliarde de euro in 2019. Conform unui studiu efectuat de NPD Group, aceasta dezvoltare se datoreaza faptului ca bucataria este perceputa de multi drept o „corvoada” de catre 20% din persoanele care opteaza pentru serviciul livrari mancare.

Care sunt avantajele oferite de serviciul livrari mancare la domiciliu?

Livrari la domiciuliu are numeroase avantaje atat in ceea ce priveste clientii cat si restaurantele. Pentru clienti, reprezinta un castig de timp, o salvare atunci cand nu avem timp sa gatim sau nu mai avem energia suficienta. In fata unui meci de fotbal, in timpul vizionarii unui film, persoanele pot comanda mancare si sa se relaxeze total. Pe langa asta, livari la domiciliu este un serviciu flexibil, rapid si practic. In ceea ce priveste restaurantele, livrari la domiciliu sporeste cifra de vanzari a restaurantelor si le intareste vizibilitatea si le permite sa atraga o clientela larga.

 

https://pizzaeforienord.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cauti servicii de web design? Afla care sunt avantajele colaborarii cu o agentie web design

Publicat

pe

De

DCA

Un website trebuie sa indeplineasca mai multe caracteristici, nu doar sa fie o simpla punte de legatura intre utilizatorii de internet si business-ul tau online. In primul rand, un website trebuie sa asigure experiente web favorabile si pozitive.

De exemplu, cand apelezi la o agentie web design iti mentii o pozitie privilegiata in atentia oamenilor care iti acceseaza site-ul. De aceea, in cazul in care ai un magazin online este important ca interactiunea utilizatorilor cu website-ul tau sa fie usor de realizat, in special folosirea cosului de cumparaturi.

Apoi, site-ul trebuie sa le ofere incredere. Ei trebuie sa stie a informatiile lor personale sunt prelucrate in mod responsabil si ca sunt pastrate in siguranta. In cazul in care vrei sa administrezi un blog, toate postarile trebuie sa fie usor de accesat de catre utilizatori. In plus, intreg site-ul ar trebui sa aiba pagini interconectate intre ele astfel incat utilizatorii sa gaseasca toate informatiile pe care le doresc.

In acelasi timp, e important ca acestia sa ramana cat mai mult conectati pe site-ul tau, iar un web design profesional indeplineste toate aceste caracteristici (si multe altele) care determina experiente web favorabile si te ajuta sa castigi increderea potentialilor tai clienti.

Satisfactia clientilor incepe cu un web design profesional

 Indiferent de domeniul afacerii tale, website-ul tau trebuie sa fie construit si realizat de catre o echipa specializata in web design. In primul rand, specialistii unei astfel de agentii iti asigura un web design profesional astfel incat utilizatorii online sa nu ramana cu impresia ca au de-a face cu o firma neprofesionista sau ale carei produse sau servicii sunt de proasta calitate.

Dimpotriva, website-ul tau ar trebui sa reflecte seriozitatea si profesionalismul afacerii tale, iar web design-ul site-ului tau trebuie sa oglindeasca calitatea produselor tale. De aceea, apeleaza la o agentie specializata in crearea unui web design profesional si bucura-te de un site cu potential de a creste, periodic, rata de conversie.

Un web design de exceptie vine cu o garantie

 Daca apelezi la o agentie specializata in servicii de web design, ai garantia ca te bucuri de suportul tehnic din partea celor care au lucrat la crearea website-ului tau in cazul in care, in viitor, vrei sa dezvolti si mai mult functionalitatile website-ului.

O agentie profesionala iti realizeaza web design-ul site-ului, dar se ocupa si de programarea acestuia, optimizarea lui pentru motoarele de cautare si in privinta update-urilor periodice de intretinere a bazei de date etc.

 In comparatie cu o singura persoana, o agentie specializata in web design iti asigura o echipa formata din specialisti dedicati gasirii si implementarii celor mai bune solutii digitale astfel incat business-ul tau online sa beneficieze de toata admiratia pe care o merita.

In plus fata de crearea unei interfete atractive pentru website, programarea acestuia este la fel de importanta. Mai ales daca iti doresti ca site-ul tau sa aiba anumite functionalitati specifice, cum se intampla in cazul magazinelor online.

De aceea, apeleaza la o echipa specializata in servicii de web design profesional si ai garantia ca viteza de incarcare a site-ului precum si functionalitatile acestora vor fi utilizabile in parametri normali, astfel incat sa genereze atat experiente favorabile pentru utilizatori cat si cresterea periodica a ratei de conversie.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/internet-servicii-web/cauti-servicii-de-web-design-afla-care-sunt-avantajele-colaborarii-cu-o-agentie-web-design

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Transportul persoanelor – companii acreditate

Publicat

pe

Transportul este unul dintre cele mai importante elemente ale oricărei afaceri care necesită distribuirea produselor către terți sau clienți – de aceea este vital să alegeți o companie de transport în care vă puteți încrede. Transcarsrl.ro, oferă servicii specializate de transport, specifice dorinţelor şi necesitaţilor dumneavoastră la preţuri absolut imbatabile. Acestea sunt stabilite în funcţie de tipul transportului.

Cine este preocupat de transportul de persoane și logistică?

În majoritatea liniilor de activitate – fie că vorbim despre sectorul transporturilor, turismului, mutării sau vânzărilor de mărfuri – companiile, în special datorită globalizării comerțului, întâmpină în cele din urmă nevoia de a ști să gestioneze transportul. Pentru aceasta, cel mai bine este să te bazezi pe know-how-ul cuiva specializat în transport și logistică pentru a trimite sau primi materii prime, a le stoca în mod optim, a expedia produsele finite sau a gestiona un inventar mare fără a genera pierderi.

Avantajele consultatei logistice – Instruirea grupurilor de lucru

Prin conducerea pregătirii lanțului de aprovizionare pentru transportul de mărfuri într-o companie, un consultant logistic va avea analiză completă a punctelor tari și a punctelor slabe ale grupului de lucru responsabil pentru diferitele misiuni. Prin urmare, aceștia pot instrui grupurile de lucru, pot ajuta la restructurarea sau planificarea timpului de lucru al angajaților și pot propune eficientizarea resurselor umane. În funcție de nevoile clientului lor, acestea pot genera, de asemenea, o implicare și participare mai mare a personalului prin implementarea de soluții adecvate.

Transportul este, evident, una dintre cele mai importante funcții pe care orice ființă vie le-ar putea îndeplini. Oamenii au stăpânit-o într-un asemenea grad încât întregul punct a devenit înrădăcinat chiar în baza existenței. Însă pentru siguranţa şi încredere apelaţi la Transcarsrl.ro care oferă împreună cu serviciile de transport calitate, seriozitate şi pachete excepţionale la preţuri imbatabile. Transcarsrl.ro – profesionalism.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Eveniment16 ore inainte

DSP nu sună izolații! Ci pe Tătaru, să trimită urna!

(Preluare National – Catalin Tache): Pe Tătaru îl interesează doar să voteze izolații! Politizarea pandemiei de COVID în contextul organizării...

Eveniment2 zile inainte

Hai ca au gasit vinovatul pentru inginerul dat afara de PNL!/Ati ghicit, e Pe-Se-De!/Si nu e o gluma!

Păi asta nu este divulgare de informații nedestinate publicității? Că mai are și folos necuvenit: voturi pentru Vela! DNA ar...

Eveniment3 zile inainte

Pentru cei care își iau amendă pentru că nu poartă masca de protecție: când vă zice organu` că ați încălcat ”legea” să îi cereți Ordinul Comun al Ministrului Sănătății și al Ministrului Afacerilor Interne emis în baza HG nr. 967/2020 care stabilește condițiile în care e obligatorie masca

Păi asta nu este divulgare de informații nedestinate publicității? Că mai are și folos necuvenit: voturi pentru Vela! DNA ar...

Eveniment4 zile inainte

DNA ar fi trebuit să înceapă deja urmărirea penală împotriva lui Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, pentru ca a dat de șase

O premiera! Pentru prima data, un ministru  dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria...

Eveniment6 zile inainte

PROMO/In data de 02.12.2020, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

La data de 20.06.2020 Incisiv de Prahova publica articolul „Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA –...

Eveniment7 zile inainte

PROMO/In curand, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer” o institutie...

EvenimentO săptămână inainte

Institutii publice din Ploiesti afectate de Covid – 19/Noi focare de infectie printre angajatii din sectorul public/Administratia liberala in „silenzio stampa” si inexistenta

România s-a evidențiat în ultimii ani prin distrugerea de vieți omenești în împrejurări pe care nici un om matur nu...

EvenimentO săptămână inainte

Ce ati facut timp de 8 luni si pret de 14 miliarde de Euro?

In prezentul articol ne vom referi strict la judecătoarea Zamfirescu Anca Corina si la zidul de protecție creat in jurul...

EvenimentO săptămână inainte

Exact ca foștii informatori ai Securității comuniste cocoțați încă în poziții cheie în statul român, a ales să rămână cocoțat

,,Îmi este RUȘINE pentru că m-am alăturat celor vinovați și responsabili de faptul că în anul 2020 pacienți încuiați la...

Eveniment2 săptămâni inainte

Paiata Manole a dat unda verde unei marionete de la BNR sa imprastie frica in populatia si economia Romaniei, amenintand, in plina criza economica si in recesiune deplina cu represiune financiara la adresa economiei din Romania

Nu pot decat sa constat ca turnatorul securitatii Petrov nu poate decat sa rabufneasca la adresa Presedintelui SUA, Donald Trump,...

Eveniment2 săptămâni inainte

România este într-adevăr lider european, inevitabil!/Se împrumută la cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană

In prezentul articol ne vom referi strict la judecătoarea Zamfirescu Anca Corina si la zidul de protecție creat in jurul...

Eveniment2 săptămâni inainte

Legăturilor subterane între fosta „elită” DNA ST. Ploiești și judecătoarea Zamfirescu Anca Corina/Zidul de protecție creat in jurul „elitelor” de la DNA ST. Ploiești ce actioneaza ca un grup de crimă organizată

In prezentul articol ne vom referi strict la judecătoarea Zamfirescu Anca Corina si la zidul de protecție creat in jurul...

Eveniment2 săptămâni inainte

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Generalul Ben Hodges vrea ca Armata Română să mărșăluiască spre Crimeea! Gata, partenerii strategici i-au găsit slăbiciunea lui Klaus Iohannis...

Eveniment2 săptămâni inainte

Atenție, urmează poze care vă pot afecta emoțional- in articol!/”Ati pierdut ocazia sa taceti!/ Bagati-va dracu cuvintele’ n dos ! Macar astazi!”

Pierre Auguste Renoir, înainte de a muri, a spus: „Cred că am început să înţeleg anumite lucruri” Ziarul Incisiv de...

Eveniment3 săptămâni inainte

Riscul materializat ca Institutul Național de Statistică să fie subordonat guvernului iar la comanda ,,sari”, statistica nationala sa raspunda: ,,Cat de sus”?

,Avem confirmarea ca economia a crescut in al treilea trimestru”, a declarat ieri, 12 noiembrie 2020, Florin, ministrul finantelor publice....

Eveniment3 săptămâni inainte

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Adio, Poliția Locală! Decizie în premieră de ultimă oră/PNL vrea să desființeze Poliția Locală dupa alegrile locale si/sau parlamentare Iata...

Știrile Săptămânii