Connect with us

Exclusiv

Oferă cutii surpriza cu baloane

Publicat

pe

Când planifici un eveniment, te gândești să beneficiezi de livrare flori, iar în ceea ce privește baloanele, este mai bine să faci o cercetare rapidă înainte de a le cumpăra. Cu toții le dorim pe cele care plutesc, care țin cel puțin o zi. Însă am descoperit că există o diferență mare în ceea ce privește durata lor, în funcție de câțiva factori.

Cât durează baloanele cu heliu?

Te-ai gândit să faci o surpriză cuiva drag, dorind să îi faci o livrare de flori și o cutie cu baloane surpriza? Atunci trebuie să știi că pentru baloanele de cauciuc, un balon de heliu mai mic va dura, în general, de la 8 la 12 ore, în timp ce cele mai mari pot dura până la 2-3 zile. Baloanele cu folie durează de obicei între 3 și 5 zile, până la câteva săptămâni.

Cel mai bun sfat pentru baloanele din cauciuc este să le iei pe cele de calitate și să umfli baloanele cu câteva ore înainte de a trimite cutia cu baloane surpriză la eveniment.

Mărimea, precum și forma, afectează timpul de plutire. Cu cât balonul are mai mult heliu și cu cât este „mai rotund”, cu atât va dura mai mult.

Baloanele cu heliu vor dura toata noaptea?

În general, da, baloanele de heliu vor dura peste noapte, dar este posibil să nu dureze suficient de mult pentru a avea un eveniment a doua zi.

Acest lucru este valabil pentru baloanele din cauciuc, dar baloanele cu folie vor dura cu siguranță câteva zile. Deci, dacă vorbim despre baloane cu heliu din folie, atunci răspunsul este „da”, cu siguranță vor dura peste noapte.

Cât va dura un balon de heliu în funcție de acești factori :

  • dimensiunea balonului (cele mai mari durează mai mult)
  • materialul balonului (cauciuc vs folie)
  • indiferent dacă balonul este tratat cu Hi-Float
  • temperaturi (interioare sau exterioare)
  • forma balonului (cele rotunde durează mai mult)
  • cât de bine este sigilat (calitate)

Hi-float este un lichid folosit pentru a prelungi viața baloanelor de heliu. Dacă baloanele tale sunt tratate cu float, atunci acestea vor rămâne cu siguranță peste noapte și vor arăta bine și a doua zi.

Baloanele durează mai mult într-o cameră cu aer condiționat. Dacă lași un mic balon de heliu din cauciuc afară la căldură, acesta ar dura doar câteva ore (până la 10 ore pentru cele mari).

Baloanele cu heliu și vremea

Temperatura afectează foarte mult longevitatea baloanelor umplute cu heliu, așadar trebuie să ai mare grijă unde vei ține cutia cu baloane surpriză.

De fapt, cu cât este mai cald afară, cu atât durata de viață a balonului de heliu este mai scurtă. Pentru cele mai bune rezultate posibile, păstrează baloanele în interior, într-o cameră cu aer condiționat.

Baloanele cu heliu din cauciuc vor dura de obicei doar 4 până la 6 ore sub un soare cald.

Acest lucru se datorează faptului că heliul se extinde la căldură, astfel că va ieși mai repede din balon. Aceste baloane pot dura puțin dacă lași cutia cu baloane surpriză într-un loc foarte cald, cum ar fi în mașina, în timpul unei zile călduroase de vară sau la soare.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Cum se aleg corect foliile de protectie pentru smartphone

Publicat

pe

De

Cu siguranţă ai văzut deja că pe piaţă există mai multe tipuri de folie telefon din care să o alegi pe cea mai bună pentru tine. Sunt mai multe criterii în funcţie de care poţi alege foliile de telefon astfel încât să obţii cele mai mari avantaje de la un astfel de produs. O folie de protecţie bună îţi va proteja ecranul de diverse accidente ceea ce o face o soluţie foarte eficientă atunci când vrei ca telefonul tău să rămână protejat. În plus, îţi recomandăm să nu cumperi doar husa sau carcasa pentru că acestea nu îţi protejează eficient ecranul.

Cele mai importante criterii pentru a alege o folie de telefon sunt şi cele care influenţează calitatea acesteia.

Compatibilitatea foliei pentru telefon

Chiar dacă vei avea tendinţa de a cumpăra o folie universală pentru că ţi se pare că are un preţ mai mic, e posibil ca ea să nu fie compatibilă cu modelul tău de telefon. Cel mai bine este ca atunci când cumperi online să cauţi folia în funcţie de telefonul pe care îl ai şi să tastezi de exemplu, folie sau husă Huawei Nova 5T.

De asemenea, este recomandat ca folia de protecţie să fie cumpărată de la distribuitori autorizaţi în acest sens şi folii care au fost produse de companii renumite.

Durabilitatea foliei de protecţie este importantă

Fiecare folie de protecţie are un nivel de durabilitate care contează foarte mult. Atunci când folia provine de la o companie de încredere este însoţită şi de un nivel de duritate care este indicat pe pachet. Cel mai bun nivel de rezistenţă este 9H acesta fiind şi pentru şocuri şi pentru zgârieturi. Asta înseamnă că un creion foarte dur nu va zgâria ecranul.

O folie trebuie să fie senzitivă la orice atingere

Sunt unele companii care din încercarea de a face economii uită că utilizatorul trebuie să poată folosi complet ecranul şi nu acoperă cu adeziv decât marginile de la huse. În acest caz pot să fie des întâlnite problemele clasice cu senzitivitatea ecranelor. Dacă ecranul nu răspunde la atingeri în anumite locuri, poate fi o problemă şi este recomandat să fie schimbată folia.

Protecţia pe tot ecranul

Este foarte important să cumperi o folie de protecţie care asigură protejarea întregului ecran, pe toată suprafaţa sa. În cazul în care folia nu este de bună calitate ea nu se va potrivi complet şi zonele care nu sunt acoperite vor fi supuse unor riscuri inutile. Dacă folia este de proastă calitate, există riscul ca aceasta să nu se potrivească bine şi toate zonele care nu sunt acoperite vor fi supuse riscurilor inutile.

Claritatea foliei de protecţie

Calitatea foliei este un criteriu foarte important care influenţează claritatea acesteia. Sunt anumite folii care nu sunt fabricate din materiale optime şi rămân cu unele defecţiuni sau cu unele impurităţi, caz în care este posibil ca ecranul să nu se vadă bine.

Grosimea foliei

Este recomandat ca folia să aibă o grosime optimă astfel încât să ofere protecţie, dar să nu modifice dimensiunile telefonului. Când folia este prea subţire ea poate fi casantă şi foarte fragilă ceea ce nu este un avantaj.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Cultură

De ce sunt importante ședințele de cosmeticӑ și ȋntreținere ten?

Publicat

pe

De

Tenul tӑu este foarte important. El aratӑ gradul de sӑnӑtate și orice micӑ schimbare din interior. Pe un ten frumos și curat se așeazӑ foarte bine orice gen de machiaj și te poți simți bine. A avea grijӑ de tenul tӑu poate sӑ ȋnsemne un drum bun cӑtre un aspect general frumos. La Antica Hair Studio Bucuresti te bucuri de multe tipuri de ședințe cosmeticӑ și ȋngrijire ten. Specialiștii au grijӑ sӑ foloseascӑ cele mai eficiente tehnici pentru tine. Iatӑ de ce este important sӑ alegi sӑ mergi la aceste tipuri de ședințe.

Cosmetica este importantӑ pentru a ȋndepӑrta efectele factorilor nocivi de mediu

Un salon cosmetic poate avea tehnici de ultima orӑ care sӑ ȋți ajute tenul sӑ arate mai tȃnӑr, mai curat. Una dintre cele mai importante metode de ȋngrijire pentru ten este cea legatӑ de ȋndepӑrtarea poluӑrii. Trӑim niște momente ȋn care poluarea și factorii nocivi din mediu ne influențeazӑ permanent. Aceste pericole sunt peste tot, indiferent de oraș. Poluarea este prezentӑ datoritӑ modului excesiv ȋn care sunt utilizate autoturismele, fabricile sau alte surse majore de toxicitate. Așadar, efectele nocive de pe ten se pot ȋndepӑrta la Antica Hair Salon cu ajutorul tehnicilor specifice. Poți sӑ ai un ten de invidiat, care nu mai suferӑ din cauza poluӑrii excesive.

Hidratarea tenului este important la orice vȃrstӑ

Indiferent de vȃrstӑ, deshidratarea tenului este prezentӑ. Acest lucru se ȋntȃmplӑ și din cauza mediilor de proveniențӑ. Orașele sunt locuri ȋn care aspectele ce țin de calitatea aerului respirat devin nefavorabile pentru ten. Așadar, atȃt ȋn cazul tenului matur, cȃt și ȋn cazul tenului tȃnӑr, este necesarӑ hidratarea prin diverse metode. Tehnicile utilizate pot sӑ ȋmbunӑtӑțeascӑ foarte mult aspectul tenului. La persoanele mature, aceastӑ nevoie este ȋn general mai ridicatӑ, iar metodele utilizate sunt recomandate mai des.

Pielea este o reprezentare a interiorului

Pielea ta este o reprezentare a interiorului. De aceea este bine sӑ te hrӑnești cu alimentele corecte, sӑ te hidratezi și sӑ dormi corect. Tenul poate sӑ fie ajutat ȋnsӑ de multiple tehnici de lucru. Ședințele de cosmeticӑ te pot ajuta sӑ ȋntinerești vizibil, sӑ ai strӑlucire și sӑ te bucuri de un aspect frumos.

Tenul tӑu are nevoie de susținere pentru a ȋnlӑtura stresul zilnic

Este important sӑ alegi sӑ mergi la ședințele de cosmeticӑ și de ȋntreținere pentru tenul tӑu. Acest lucru este semnificativ și datoritӑ stresului la care ești supus zilnic. Stresul este o problemӑ a zilelor noastre. El este simțit la job, ȋn relațiile interpersonale, chiar și ȋn trafic. Pe lȃngӑ stresul emoțional, tenul are parte și de o formӑ specificӑ de stres datoratӑ vremii, microbilor sau altor factori externi. Toate acestea ȋl deterioreazӑ, iar salvarea vine din ședințele de cosmeticӑ fӑcute cu regularitate.

Dacӑ ai un ten matur, atunci este necesarӑ ȋngrijirea corespunzӑtoare

Tenul matur, ȋmbӑtrȃnit, poate sӑ necesite mai multӑ grijӑ din partea ta. Dacӑ ești ȋn aceastӑ situație, poți sӑ te bucuri ȋn fiecare sӑptӑmȃnӑ de ședințe de ȋntreținere pentru ten specifice ție.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Care este diferența între înregistrarea unui nume de domeniu și găzduirea site-ului internet?

Publicat

pe

Care este diferența între înregistrarea unui nume de domeniu și găzduirea site-ului internet?

Între înregistrarea unui nume de domeniu și găzduirea web există mari diferențe. În realitate, acestea au foarte puține lucruri în comun deoarece este vorba mai degrabă despre două noțiuni complementare. Dacă nici tu nu știi ce diferență există între înregistrarea unui nume de domeniu și găzduirea site-ului internet atunci citește rândurile de mai jos.

Ce înseamnă înregistrarea unui număr de domeniu? Într-un cuvânt, numele de domeniu este o adresă care indică site-ul tău web. Atunci când înregistrezi un nume de domeniu, acest lucru înseamnă pur și simplu că achiziționezi dreptul de a exploata numele de domeniu și, deci dreptul exclusiv de a utiliza aceasta adresă în chestiune. Această adresă unică, atunci când este sesizată în câmpul de căutare sau în bara de adresă îl va duce pe internaut spre site-ul tău web. Funcția sa este deci aceea de a dirija computerul sau căutarea spre o adresă precisă.

În general, numele de domeniu este ales pentru a putea identifica în mod clar site-ul tău web, societatea sau activitatea ta. Înainte să intre pe site-ul tău, internautul ar trebui să aibă o idee cu privire la ce se ascunde în spatele numelui de domeniu. Este compus din două elemente denumite în limba engleză Top Level Domain (TLD) si Second Level Domain (SLD). TLD reprezintă micuța particulă care se află în spatele punctului. Pentru a fi mai clari, domeniulmeu.com este TLD în timp ce domeniulmeu este SLD. Dacă te întrebi de ce ar trebui să îngregistrezi un nume de domeniu, îți răspundem – pur și simplu pentru a beneficia de drepturile exclusive asupra utilizării acestei adrese unice. Astfel, vei avea garanția că nimeni în afară de tine nu va avea un site web pe aceeași adresă.

Ce înseamnă găzduirea web? Concret, găzduirea web este locația în care sunt stocate datele și fișierele care compun un site web. Practic, găzduirea unui site web înseamnă că aloci un loc, un spațiu pe web pentru găzduirea unui site. Să facem o mică analogie cu o locuință. Casa este site-ul tău web. Este constituită din mai multe elemente și structuri (pereți, acoperiș, camere, mobilier) acestea sunt datele și fișierele. Găzduirea web reprezintă terenul pe care casa este construită. Este amplasarea fizică a proprietății. Găzduirea web înseamnă deci alegerea acestui amplasament. și această alegere este crucială deoarece afectează performanțele site-ului tău web, determină posibilitățile și opțiunile care ți se oferă, va delimita câți vizitatori poți primi simultan și multe alte criterii.

Un furnizor de găzduire web îți va pune la dispoziție mai multe oferte care îți pot facilita viața. de altfel, poți apela la același furnizor pentru rezervarea numelui de domeniu și găzduirea site-ului web, este mai mult decât recomandat acest lucru. Asta deoarece toate serviciile sunt disponibile în același loc ceea ce este practic mai ales dacă suntem debutanți în administarea unui site web. Alegerea găzduirii web este un lucru deosebit de important. Calitatea și securitatea trebuie să primeze.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Eveniment10 ore inainte

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Social22 de ore inainte

Casa Del Santos, caminul pentru batraneti linistite

Casa Del Santos anunta deschiderea casei de seniori. Exista in aceasta locatie calitate si standarde europene provenite din Italia, pentru...

Eveniment2 zile inainte

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Eveniment3 zile inainte

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

,,Trebuie să evităm știri panicarde și descrierea unor situații extreme, care, sigur, teoretic, sunt posibile. Eu cred că autoritățile trebuie...

Social3 zile inainte

Fostul primar al comunei argeşene Corbi, Virgil Baciu, candidează ca independent la Camera Deputaţilor

După două mandate extrem de reușite ca primar al comunei Corbi, nonconformistul Virgil Baciu vrea să candideze, independent, pentru un...

Eveniment4 zile inainte

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Eveniment5 zile inainte

Pop Engineering – un jucator de top pe piata de instalatii electrice industriale

In vremurile dificile pe care le parcurgem, putini sunt antreprenorii romani care fac tot posibilul din imposibil, cu succes, pentru...

Eveniment5 zile inainte

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Eveniment5 zile inainte

Carmen Târnoveanu dăruiește publicului momente inedite la TVR International

Cea de-a treia ediție din sezonul 5 al emisiunii ”Dăruiește Românie!”, difuzată de TVR Internațional, aduce în casele telespectatorilor o...

Eveniment6 zile inainte

Federația Română de Psihoterapie ia măsuri pentru îmbunătățirea sănătății mintale a romanilor

Din ce în ce mai mult în ultimii ani, sănătatea mintală a omenirii este din ce în ce mai afectată...

Eveniment6 zile inainte

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

SocialO săptămână inainte

MEDIMFARM S.A. Ploiesti anunta lansarea pe piata romaneasca a testelor “Standard Q Covid 19-Ag”

MEDIMFARM S.A. Ploiesti, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, anunță lansarea pe piața autohtonă, in...

EvenimentO săptămână inainte

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

UncategorizedO săptămână inainte

Carmen Târnoveanu dăruiește publicului momente inedite la TVR International

Cea de-a treia ediție din sezonul 5 al emisiunii ”Dăruiește Românie!”, difuzată de TVR Internațional, aduce în casele telespectatorilor o...

EvenimentO săptămână inainte

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Proiectele de modificare a Legii privind organizarea judiciară şi a Legii privind Consiliul Superior al Magistraturii conţin propuneri ce constituie...

EvenimentO săptămână inainte

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Ciucă îi face din nou pe plac lui Iohannis Pentru că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate...

Știrile Săptămânii