Connect with us

Eveniment

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(III)/Catastrofele ecologice din Prahova

Publicat

pe

Catastrofele ecologice din Prahova sub protectia conferita de conducerile A.P.M. Prahova si Garda de Mediu Prahova

(Preluare Incisiv National – Gabriela Muntean):

Încrengătura politică ascunsa a gunoaielor/Există o “mafie” a gunoiului? Cu siguranta – DA! (II)

Mafia gunoaielor in Prahova si institutiile implicate in protejarea lor (I)


Infractiunile savarsite de directorul Diaconu Florin si structura clandestin-subterana, coordonata de acesta si de catre dispozitvele sale operational-relationale extinse, din mediile socio-politice interne judetene si national-regionale, cu extinse implicatii si efecte internationale, in planurile politicilor economice nationale, in relatiile internationale si in formulele aferente relatiilor bilaterale ale Romaniei, conditionand, influentand si implicand, prin presiuni asa-zise de aliniere la normele de legalitate, actiuni savarsite in actul de inspectie specializat, pe linie de control a sistemelor de protectie a sistemelor de mediu inconjurator.
Actiunile directorului Diaconu Florin au, la baza, in principal, scenarii de constrangere si santaj, prin impunerea adoptarii unor masuri si solutii, de catre agentii economici care fac obiectul actelor de control al inspectorilor APM Prahova si Garda de Mediu Prahova, fapte care exced nivelelor de acte penale, fiind savarsite prin incalcarea legislatiei penale in sectorul economic, dar si acte si fapte prev de disp Legii 51/1991 si ale caror efecte imediate, au fost resimtite la avansate dimensiuni diplomatice si care au avut si au, in continuare, consecinte deosebit de grave, in planurile reprezentate de promovarea intereselor nationale, in cadrul formulelor transantionale ale sistemelor de aliante multinationale, ale programelor UE si cele ale strategiilor si actiunilor mutale si comunitar-europene si transatlantice, pe linie de protectie a mediului.
Legaturi suspecte, cu reprezentantii conducerilor firmelor Pikanore SRL, cu sediul si punctul de lucru din satul Negoiesti, comuna Brazi, Judetul Prahova, str. Piatra Craiului, nr.13: fratii Alexandru si Cristian ALEXANDRU, propietari hotelului cu acelasi nume, achizitionat in sistem subteran, fara proceduri de fiscalizare si declaratii reale, in procesul de vanzare-cumparare, al carui fosti propietari (Constantin Vlad & Moise Adrian, cunoscuti drept Somerul si Narcis) au facut obiectul unor dosare penale in domeniul economic.
Legaturi: politistii si sefi din IPJ Pahova, DGIPI/SIPI (ex U.M 0962), ulterior DGA-Constantin Ispas, Saghel Emanuel, Adrian Radulescu, Vidrasc Claudiu Dragos, Simona Vidrasc, Ion Tudose zis „Pictorul”- administrator al societatii Prunus SRL, persoana care i-a oferit fostului sef SRI Prahova, Col Marin Constantin, disimulat, printr-un cvasi-imprumut si prin livrari succesive, sub forma unor transe, mai multe sume de bani, pentru achzitiile reprezentate de o casa in mun. Ploiesti si o vila pe raza comunei Cornu, Judetul Prahova, cu acordul si sub incuviintarea unei persoane cu inalt rang politic.
Complicitatea acoperirii unor pseudo servicii ecologice si de mediu, derulate si prin firma fratilor Alexandru si Cristian Alexandru, alaturi de administratorul Prunus, se inscrie pe linia legaturilor si faptelor suspecte ale directorului APM Prahova si corespund, intrutotul, unor scheme si scenarii de alocare si cheltuire a unor sume, in ianuarie 2020, pentru recentele vizite in SUA, ale echipei alaturi de care s-a deplasat, in interes personal, actualul director al agentiei, Florin Diaconu.
Similar, acesta acopera, santajeaza si impune solutii companiilor multinationale care s-au constituit in cartelui investitorilor strategici, in sectorul energetic al Romaniei, respectiv companiile Rompetrol, LukOil, OMV Petrom, diverse si diferite autoritati, entitati, firme si societati locale, nationale si, in special, internationale.
Cazuistica institutiilor abilitate, cu competenta extinsa pe linia documentarii aspectelor de incalcare a legii, confirma si extinde numerooase spete & cazuri si dosare, prin care intreaga sa activitate profesionala, calitatea si competenta extinsa a echipei infractionale DIACONU este aservita, integral si intrutotul, unor interese diferite de cele aferente strategiilor, normelor, procedurilor si strategiilor agentiei, ale ministerului de resort, ale compartimentelor ministeriale de dezvoltare, economie, finante etc, afectand grav, din pozitia detinuta, relatiile la vaf, ale reprezentatilor Romaniei cu firmele, companiile si entitatile guvernamentale din Federatia Rusa, Austria, Kazakhstan, Germania, Franta, Italia etc.
Relatia sa speciala cu firma WOMA ECOSERV CONSTRUCT SRL, cu sediul si punct de lucru in satul Tatarani, comuna Barcanesti, Judetul Prahova, condusa de Ninel Alexandru, beneficiar al serviciilor oferite de directorul APM Prahova, FLORIN DIACONU in ceea ce priveste acoperirea unor activitati neconforme si ilegale, derulate in zona statiei CFU Ghighiu, alaturi de liderii locali interlopi (Comorod Florin, zis CORSICANUL si grupul organizat coordonat de firmele apartinand lui Gheorghe Gelu Chealfa Cheptanus, patronul grupului de Firme ECO PETROLEUM, Metal Bacau etc, principal jucator, cu rol esential, in operatiunile de comert ilegal cu petrol si produse derivate, prin proiectele RAFO si Carom Onesti, Judetul Bacau).
Din aceasta perspectiva, DIACONU FLORIN este aservit si pus in dependenata total, de grupurile in cauza.
Cazuistica existenta releva, in sistem continuu, diversitatea mijloacelor, metodelor si procedeelor operate de grupul DIACONU, liderul acestei structuri clandestine fiind pus, ireversivbl, in dependenta, de capii lumii interlope prahovene si central-bucurestene, implicatiile actiunilor savarsite de Diaconu Florin, incluzand si spectrul politic, la varf, prin cooptarea ministrilor, secretarilor de stat si directorilor din Ministerul Mediului, A.N.P.M., Garda de Mediu, partide politice, firme, companii si formatiuni politice.
Relevante, pe linia in cauza, sunt cazurile Gratiela Leocadia Gavrilescu, fost viceprimar al mun. Ploiesti, (documentata complex, fost ministru al mediului, deputat, legatura a Col Nicu Zecheru-sef SIC si a sotiei acestuia, de asemenea, ofiter superior de politie), consilierul judetean Toma Pintoiu (de asemenea, implementat de Gavrilescu L.G. si cu sprijin din partea directorului A.P.M. Prahova, Florin Diaconu, legatura sa speciala, sa acceada intr-o pozitie superior-manageriala in cadrul Conpet S.A. Ploiesti, ulterior indepartat din functie de sef de departament Guvernanta Corporativa, Comunicare si Relatii Publice).
TOMA PINTOIU este semnalat si prin legaturi suspecte cu tatal unui inalt personaj politic, caruia ii furniza, integral, drepturile salariale lunare, oferite prin derularea contractului cu Conpet S.A., primind, in schimb, sprijin politic local si acoperire in actiunile sale ilegale, fiind tolerat si protejat, „in ORB”, la un inalt nivel de referinta si pentru un interval semnificativ, nedefinit.
Spectrul de infractiuni este definit si reprezentat de urmatoarele actiuni:
Suspendarea AIM nr. PH-9/08.07.2015, in beneficiul Rompetrol Rafinare S.A., punct de lucru Rafinaria VEGA Ploiesti
Prevederile unei notificari abuzive, la indrumarea si sub indemnul lui Toma Pintoiu, nr. 109/22/08.2019, revizuita, in data de 12.07.2019, in vederea reevaluarii situatiei privitoare la „Verificarea conformarii”, de catre Serviciul Comisaruiatul Judetean Prahova, inainte de scadenta/expirarea termenului impus;
Ticluirea unor corespondente oficiale tip raspunns, la adresa APM Prahova, ca RASPUNS, nr. 19530/20.11. 2019, ref la Compliance-ul Rompetrol Rafinare S.A. VEGA Ploiesti si aplicarea „Suspendarii – Suspendarii”, prin asa-zisa INCETARE A APLICABILITATII.


Dezinformarea mass-media, locala si centrala, scrisa si audio vizuala (Coresp. Nr. 9414/20.07.2016, prin plasare de subversiuni si informatii trunchiate, referitoare la cazurile statia de epurare Corlatesti, Firma GentOil si activitatile ilegale ale acestei structuri protejate de FLORIN DIACONU si care a generat accidente de mediu, urmare a unor serii extinse si ample de poluari accidentale, in sediile apartinand fostei infrastructuri si amplasamentelor rafinariei ASTRA etc.
Acoperirea indelungata si continua a actiunilor Ecomaster Servicii Ecologice, in depozitul neconform, existent si care functioneaza ilegal, in satul Targsoru Nou, comuna Aricestii Rahtivani, Judetul Prahova.
Permiterea, acoperirea protejata si disimulata si incurajarea comiterii de catastrofe de mediu, desi, in ultimii trei ani, la sediul APM Prahova, nu a fost depus, vreun dosar nou, pentru obtinere autorizatie de mediu, pentru depozit deseuri periculoase etc.
Cazul FLAMINIA – NU a luat masuri referitor la intrarea, in Judetul Prahova, a unor cantitati de deseuri periculoase, de pe nava Flaminia si a acoperit operatiunea in speta, situatie intens monitorizata de autoritatile guvernamentale din Germania.
Florin Diaconu procedeaza similar, in coautorat, cu fosta sa colega de la APM Prahova, Gabriela Munteanu, in prezent comisar-sef al Garzii de Mediu Prahova, protejand, in mod sistematic grupurile conduse, la varf, de conducerile Ecomaster Servicii Ecologice si Oildepol Service Constanta, cei doi avand la baza relatiile profesionale indelungate de-a lungul stagiilor efectuate in cadrul agentiei prahovene, in calitate de fosti colegi de serviciu.
In prezent, ce doi continua sa acopere situatii reprezentate de poluari accidentale si catastrofele ecologice, generate de activitatile celor doua firme constantene:


Batalul nr.18 este atestat, in documente, inclusiv la APM Prahova, cat si la agentia nationala (ANPM), ca fiind ecologizat. In realitate, batalul prezinta, in prezent, dupa plata serviciilor ecologice, de catre beneficiarul Rompetrol VEGA, catre prestatorul de servicii care ar fi trebuit, conform obligatiilor contractelor, sa implementeze, solutia moderna de curatare si ecologizare, un volum de aproximativ 22.000 tone gudron acid.
Situatia se datoreste, intrutotul, tratarii necorespunzatoare, de catre angajatii Ecomaster Servicii Ecologice, care au incalcat prev si disp legale si obligatiile contractuale, dar si a conditiile si obligatiile stipulate prin acordul de mediu nr.1/2015, in beneficiul VEGA Rompetrol.
Incalcand, cu buna stiinta, legea, dupa escavarea gudronului si tratarea neconforma, reprezentantii conducerilor Ecomaster si Rompetrol VEGA, Robert Janau-project manager, Felicia Andrei-responsabil mediu (HSEQ), Corina Rugina (HSEQ) etc, au convenit sa ascunda adevarul, sa dezinformeze atat autoritatile, cat si beneficiarul Rompetrol, dispunand escavarea unui strat de aproximativ 1,5 m grosime, in raport cu suprafata si nivelul solului, fara un proiect tehnic care sa ateste solutia in speta si, de asemenea, fara a fi avut si a avea, in continuare, acordul APM Prahova si al Garzii de Mediu, conform legislatiei in vigoare. Catastrofa ecologica a fost initiata si provocata la nivelul lunilor septembrie – noiembrie 2019, interval in care s-a derulat interventia ilegala in sarcina acestei firme nespecializate constantene.
Escavatia a fost efectuata la o diferenta de adancime de cca 40 cm de primul nivel al panzei de apa freatica, care a fost contaminata si compromisa din punctul de vedere al continutului si calitatii, definitiv. Astfel a fost distrus acviferul aferent zonei din imediata vecinatate locuibila, care include ansamblurile de case ai caror locatari nu mai pot beneficia de rezerva-resursa de apa potabila. Zona include si strada Poienitei, din mun. Ploiesti, care sistematic este indundata si poluata prin fluxurile rafinariei VEGA, prin deversarile in paraul Dambu, ale carui maluri si capacitate hidraulica nu permit ca emisarul sa preia apele industriale deversate, ale rafinariei, in special, pe timpul ploilor etc.
In plus, cu complicitatea, prin participare directa, directorul APM Prahova, Florin Diaconu si comisarul-sef al Garzii de Mediu Pahova, Gabriela Munteanu, au protejat persoane si operatiuni ilegale, prin care volumul de reziduu periculos de genul pamant escavat, a fost amestecat cu asa-zisul gudron tratat si, pentru a musamaliza, ascunde si pentru a acoperi dezastrul, care include si imposibilitatea de a mai accesa, vreodata, aceasta resursa de ape, au procedat la emiterea unei decizii, prin care au dispus montarea unei geo-membrane, de foarte proasta calitate si care, efectiv, nu are nicio utilitate. Astfel, APM Prahova si Garda de Mediu Prahova sunt complicii celor care au generat catastrofa, ticluind, impreuna cu acestia, o solutie netehnica si neecologica, pe care au girat-o si o gireaza in continuare, prin care vor sa ascunda, definitiv, ADEVARUL: CATASTROFA ECOLOGICA IN PRAHOVA!


O parte din gudronul amestecat cu solul deja infestat, a fost transportat, UNDE CREDETI? fara acordul autoritatilor, privind accesul, manipularea, incarcarea-descarcarea, dispunerea tratarea-neutralizarea, la rampa situata pe raza localitatii Aricestii Rahtivani, apartinand Ecomaster, fiind pur si simplu ascuns, prin ingropare, pe amplasamentele situate in zona/partea dreapta, care delimiteaza CELULA DE NEPERICULOASE.
Logistica in speta apartine Oil Depol Service Constanta.
Poza prezinta o conducta de legatura & aductiune intre batalurile 16 si 18 si atesta catastrofa ecologica declansata in Prahova, de firmele Ecomaster Servicii Ecologice Constanta si Oil Depol Service Constanta, ale caror conduceri sunt indestulate, continuu, prin aservirea-livrarea unor contracte speciale, de catre beneficiarii asa-ziselor solutii de ecologizare furnizate catre VEGA Rompetrol, care s-ar confrunta cu grave probleme de mediu, in Romania. In realitate, beneficiarul plateste mult si „accepta si asteapta” comision. Oare ce ar spune conducerile Kaz Munai Gaz si TRG din Astana, daca ar afla?


Asemenea practici de conlucrare, intre firmele perstatoare speciale, romanesti, si beneficiar, se deruleaza si pe platforma industriala apartinand Petrobrazi. Chiar in perimetrul Rafinariei Petrom OMV. Oare ce parere au reprezentantii din Bucuresti, ai Petrom si OMV, sau conducerea OMV Schwechat Viena? Este vorba de Petrom PETROBRAZI, firma Oil Depol si echipa formata de Ana Tudor-sef HSEQ, Gabriela Iordache-reprezentant HSEQ, Adrian Mincu-director rafinarie, la dispozitia carora, cu acordul deplin si discret al acestora si sub indrumarea si controlul lor, se transporta, fara autorizatii, volume de deseuri industriale periculoase, cu impact, ireversibil, a mediului inconjurator, afectand flora, fauna, echilbrul ecosistemelor si, in general, calitatea vietii noastre, dupa care BOMBELE ECOLOGICE, unde credeti ca sunt transporate si dispuse, prin amestecare si ascundere?

Tot la rampa de la Aricestii Rahtivani, ca acolo merge si nu poate controla nimeni, in afara de legaturile din agentiile guvernamentale romanesti, convoaiele fiind asigurate, neverificate nici la plecare, nici pe timpul transporturilor si nici la sosirea la destinatia mentionata.

Toate aceste actiuni sunt acoperite, asigurate si securizate de Florin Diaconu si Gabriela Munteanu care, niciodata, sub nicio forma si in nicio imprejurare, nu au sesizat institutiile abilitate, nu au informat institutiile competente in adoptarea de masuri de prevenire si stopare a accidentelor de mediu si de diminuare a efectelor acestor catastrofe ecologice care se deruleaza, de atata timp, in judetul Prahova, si nu se mai opresc. Oare ce primesc acesti inalti functionari, in schimbul serviciilor lor, pe cine acopera, protejeaza, pentru cine, de fapt, ei lucreaza, in beneficuiul si in dezavantajul cui? De ce avantaje ar putea, acestia, beneficia.

De ce oare Diaconu Florin si Munteanu Gabriela sunt investiti, in inaltele lor functii de catre autoritatile romane? Pai nu sa vegheze la starea generala de santatae a populatiei, sa previna si sa preintampine, prin instrumente legale, aceste situatii de mediu? Oare nu din aceste considerente care rezida din atributele lor profesionale, acestia sunt retribuiti? Raspunsuri pe care cititorii si le pot da, singuri.
Ca o noutate, exista si o structura de comanda a acestui grup organizat, care securizeaza operatiunile secrete si clandestine de circulatie a capitalurilor fiscalizate doar in mica parte, aferente contractelor, prin care se produc accidente si catastrofe ecologice, pentru a fi platite, contractual, deci achitate si incasate „gras”, de prestatorii Ecomaster si Oil Depol si care se bazeaza pe sprijnul si intelegerea beneficiarilor, reprezentati angajati VEGA-Rompetrol si Petrom. Acestia sunt ofiterul constantean Danut Florescu si Radu Merla, sotul Anei Merla, din cadrul Primariei Constanta, membru marcand al filialei judetene PSD Constanta si apropiat al clanului Mazare Radu, aflat, in prezent, in executarea unei pedepse.
Toate aceste ilegalitati, care genereaza, continuu, accidente si poluari si, in special, aceste catastrofe care ne distrug noua si copiiilor nostri sanatatea, care ne afecteaza, considerabil, vietile, se desfasoara in Romania, in Judetul Prahova si autoritatile se fac ca nu observa, ca nu stiu, inchid ochii, iar comisarul-sef al Garzii de Mediu, Gabriela Munteanu si Florin Diaconu, directorul APM Prahova, consultandu-se cu protectorii din umbra si din imediata vecinatate prahoveana, ofera, la randul lor, sisteme de protectii avansate, infractorilor, asigurand perpetuarea activitatilor ilegale-ecologice, subrezind bugetele unor institutii de stat si companii, tolerand si asigurand frontul de afaceri, la inalte standarde si nivele ‚ecologice’, pentru Oil Depoil si Ecomaster si care, indestulate, initiaza, genereaza, intretin si perpetueaza catastrofe ecologice, pentru care exista justificare de necesitate a aplicarii oportune si operative, de solutii de criza a mediului inconjurator, implementate si bine platite, pe baza de contracte si prin care statul gireaza, la nivele acestor functionari de inalt rang in cadrul APM Prahova si Garzii de Mediu Prahova, Florin Diaconu si Gabriela Munteanu.
Motto: „Lunga si puternica este prietenia directorilor romani, avuta cu managerii conationali si straini, ai companiilor internationale de petrol, care „investesc” si opereaza in Romania”!

Facebook Comments

Eveniment

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

Publicat

pe

De

  • În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei, față de 207 lei cu un an în urmă

București, 28 martie 2024 Românii au cheltuit, în medie, mai mult pentru comenzile online plasate între 14 februarie și 14 martie 2024, iar valoarea coșului mediu a ajuns la 244 de lei în acest an, în creștere de la cei 207 lei înregistrați în aceeași perioadă din 2023, potrivit datelor easySales înregistrate de la magazinele din platforma proprie de eCommerce.

„Românii au făcut achiziții – și, deseori, cadouri – cu o valoare semnificativ mai mare decât anul trecut, în această perioadă în care femeile și mamele au fost în prim-plan. Datele noastre arată că oamenii au achizitionat cel mai des, online, produse din categoriile Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby. Imediat în afara podiumului au urmat categoriile Frumusețe și îngrijire personală, alături de Grădină și aer liber”, a declarat Ciprian Cazacu, CEO și co-fondator easySales.

Valoarea medie a coșului din perioada 14 februarie – 14 martie 2024 o depășește și pe cea a întregului an 2023, care a atins, în perioada ianuarie-decembrie, 237 de lei.

Ca număr al comenzilor online înregistrate în perioada menționată, Top 10 al categoriilor de eCommerce arată astfel:

  • Casă și bucătărie, 60546
  • Electronice, 48412
  • Artă și hobby, 24926
  • Frumusețe și îngrijire personală, 24459
  • Grădină și aer liber, 20839
  • Fashion și bijuterii, 15944
  • Birotică, 13051
  • Sport, 11621
  • Produse de consum și uz casnic, 9321
  • Jocuri și jucării, 8810

Începând din Valentine’s Day, până în 13 martie 2024, numprul comenzilor efectuate prin intermediul marketplace-urilor a crescut semnificativ, la 240.236, față de 159.378 cu un an înainte.

Și numărul comenzilor internaționale a avut o creștere mai mult decât dublă, de la 23.038 în perioada de primăvară din 2023, la 48.636 în 14 februarie – 14 martie 2024.

Despre easySales

easySales este o platformă B2B și un start-up în creștere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma  a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu toate sistemele externe, în doar câteva minute. Beneficiile principale sunt: gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, ​​listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, sincronizarea stocurilor în timp real, analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor, traducere automată.

Printre inovațiile care stau la baza evoluției easySales se numără și soluții avansate de automatizare, concepute să eficientizeze gestionarea operațiunilor eCommerce. Un exemplu concret este capacitatea platformei de a automatiza printarea documentelor necesare comenzilor, cum ar fi facturile și AWB-urile, ce permite utilizatorilor să imprime automat documentele comenzilor, direct din interfața easySales. Utilizatorii pot integra acest pas în propriile procese de automatizare personalizate, simplificând procesul de gestiune a comenzilor și minimizând riscul de eroare umană.

Soluția easySales a fost desemnată finalistă a concursului Uipath Automation Award în luna Octombrie 2021 și, în mai 2022, a devenit finalistă în programul EBRD Star Venture, dedicat dezvoltării accelerate și extinderii start-up-urilor cu potențial din Europa, ce pot să consolideze ecosistemul de eCommerce cu soluții de automatizare. Recent, evoluția easySales a fost recunoscută prin distincția Gold Award în cadrul finalei InnovX Scale Up Accelerator. Mai multe informații sunt disponibile pe www.easy-sales.com pe facebook și linkedin.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Publicat

pe

De

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28 martie, utilizatorii de Galaxy S23 Series, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5, Tab S9 (5G) și Tab S9 (Wi-Fi) vor avea acces la noi modalități de comunicare, creativitate și productivitate cu Galaxy AI.

Odată cu această actualizare, Samsung marchează un pas semnificativ în democratizarea AI-ului pe telefoanele mobile, oferind o gamă mai largă de funcționalități care aduc plus valoare experienței utilizatorilor Galaxy de pretutindeni.

Atunci când călătorești în Paris și dorești să întrebi localnicii despre un restaurant autentic, poți să folosești funcția Interpreter pentru a depăși barierele lingvistice și pentru a purta conversații traduse în timp real. Apoi, poți folosi Live Translate** pentru a rezerva cu ușurință o masă la restaurant prin telefon datorită traducerii apelului în timp real.

Pe măsură ce te îndrepți către restaurant, cu ajutorul Circle to Search cu Google afli despre clădirile care îți ies în cale. Captează frumusețea orașului cu camera foto și folosește funcția Generative Edit*** pentru a a obține cea mai bună fotografie. În timp ce aștepți să mâncarea la restaurant, notezi lucrurile frumoase pe care le-ai văzut în oraș în Samsung Notes și utilizezi Note Assist**** pentru a-ți organiza jurnalul denumit „Excursie la Paris”. Acesta este doar un exemplu care îți arată că puterea AI-ului este cu adevărat nelimitată.

*Samsung nu face nicio promisiune, asigurare sau garanție în ceea ce privește acuratețea, completitudinea sau fiabilitatea rezultatelor furnizate de caracteristicile AI. Logarea în contul Samsung poate fi necesară pentru a utiliza anumite funcții AI Samsung.

**Live Translate necesită o conexiune la rețea și autentificarea în contul Samsung. Live Translate este disponibil doar în aplicația preinstalată Samsung Phone. Apelurile trebuie efectuate folosind apelantul nativ Samsung. Anumite limbi ar putea necesita descărcarea unui pachet lingvistic. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Precizia rezultatelor nu este garantată.

***Generative Edit necesită o conexiune la rețea și autentificarea în contul Samsung. Editarea cu Generative Edit duce la redimensionarea unei fotografii până la 12MP. Un identificator vizibil este suprapus pe imaginea rezultată la salvare pentru a indica faptul că imaginea este generată de AI. Precizia și fiabilitatea rezultatului generat nu sunt garantate.

****Pentru textul în Samsung Notes (între 200 și 4000 de caractere), este necesară autentificarea în contul Samsung și o conexiune la internet.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

Publicat

pe

De

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de înregistrare video avansată și eficientă, cu o gamă largă de caracteristici care sporesc siguranța și ușurința în utilizare pentru șoferi.

NAVITEL R35 este echipată cu o cameră de înaltă calitate capabilă de filmare video Full HD, oferind imagini clare și detaliate în orice condiții de iluminare, fie că este zi sau noapte. Cu un unghi larg de vizualizare de 135° și o lentilă wide de șase straturi, această cameră poate captura chiar și cele mai mici detalii, cum ar fi semnele de circulație, plăcuțele de înmatriculare și semafoarele.

NAVITEL R35 se evidențiază printr-o serie de caracteristici avansate, proiectate pentru a oferi o experiență de înregistrare video completă și eficientă pentru utilizatorii săi. Senzorul camerei GC2053 asigură capturarea detaliată a imaginilor în format Full HD, în orice condiții de iluminare, garantând astfel o vizualizare clară și precisă a evenimentelor de pe drum. Cu un ecran compact IPS de 1,47”, utilizatorii pot monitoriza feed-ul video live și pot gestiona setările camerei în timp real, oferindu-le un control simplu și intuitiv asupra dispozitivului. De asemenea, G-senzorul ajustabil își demonstrează utilitatea în situațiile de urgență, intervenind pentru protejarea înregistrărilor în caz de impact sau manevre bruște. Capacitatea de stocare extensibilă de până la 128 GB, cu ajutorul cardurilor microSD, permite utilizatorilor să salveze o cantitate mare de înregistrări, fără a-și face griji în privința spațiului disponibil. În plus, conectivitatea Wi-Fi permite controlul la distanță al camerei de bord prin intermediul aplicației Navitel DVR Center, oferind utilizatorilor o modalitate convenabilă de a gestiona și partaja înregistrările lor folosind dispozitive Android și iOS. Aceste caracteristici esențiale conferă NAVITEL R35 un avantaj competitiv pe piața dispozitivelor de înregistrare video auto, asigurându-le șoferilor o soluție completă și fiabilă pentru monitorizarea și securizarea experiențelor lor de conducere.

NAVITEL R35 reprezintă un pas înainte în tehnologia de înregistrare video pentru autovehicule, oferind șoferilor o modalitate simplă și eficientă de a-și îmbunătăți experiența pe drum, datorită caracteristicilor precum înregistrarea Full HD, unghiul larg de vizualizare sau conectivitatea Wi-Fi, această cameră de bord fiind concepută pentru a oferi siguranță și liniște în timpul fiecărei călătorii.

Pentru mai multe informații despre NAVITEL R35 și alte produse NAVITEL, vizitați http://www.navitel.com/ro.

Despre NAVITEL:

NAVITEL® este recunoscut ca un jucător foarte important în domeniul dezvoltării soluțiilor tehnologice avansate pentru navigația auto, supraveghere auto, înregistrare video digitală (DVR) și accesorii diverse pentru vehicule. Obiectivul său principal este să îmbunătățească experiența conducătorilor auto prin furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate, care înglobează cele mai recente inovații tehnologice. Prin concentrarea pe satisfacerea cerințelor în schimbare ale șoferilor și prin sublinierea importanței siguranței și confortului în timpul condusului, NAVITEL® se străduiește să ofere echipamente de vârf care să satisfacă diversitatea nevoilor conducătorilor auto.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Eveniment14 ore inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Uncategorized15 ore inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

UncategorizedO zi inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Eveniment2 zile inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized3 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment3 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized4 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Eveniment7 zile inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Care sunt avantajele și dezavantajele achiziționării unui apartament în blocuri vechi versus blocuri noi în București? Care sunt avantajele și dezavantajele achiziționării unui apartament în blocuri vechi versus blocuri noi în București?
AfaceriO săptămână inainte

Care sunt avantajele și dezavantajele achiziționării unui apartament în blocuri vechi versus blocuri noi în București?

Alegerea între achiziționarea unui apartament într-un bloc vechi sau unul nou în București poate fi o decizie dificilă pentru mulți...

EvenimentO săptămână inainte

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

UncategorizedO săptămână inainte

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

UncategorizedO săptămână inainte

Peste 1.000 de studenți merg în următoarea etapă a Future Jobs Cup, proiectul educațional lansat de TikTok și Școala de Valori în România

București, 21 martie 2024 – Aproximativ 2.400 de studenți din principalele universități din România s-au înscris în Future Jobs Cup, proiectul...

UncategorizedO săptămână inainte

MSI lansează în România noua serie de laptopuri pregătite pentru inteligența artificială

MSI, producător de laptopuri de top la nivel mondial, anunță lansarea în România a noii sale game de laptopuri echipate cu...

ciocolatiera 6 litri ciocolatiera 6 litri
AfaceriO săptămână inainte

Utilizarea echipamentelor profesionale pentru crearea de ciocolată artizanală

Ciocolata artizanală a cunoscut o creștere semnificativă în popularitate în ultimii ani. Consumatorii apreciază gustul unic și atenția la detalii...

UncategorizedO săptămână inainte

Samsung anunță cea de-a patra ediție a campionatului de PUBG

Cei interesați se pot înscrie până pe 25 martie pentru șansa de a câștiga cel mai nou și performant telefon...

Știrile Săptămânii