Connect with us

Afaceri

Cele mai populare tipuri de postări pe Facebook

Publicat

pe

Facebook-ul, o comunitate la care ai acces uşor şi de unde te poţi hrăni spiritual, cu informaţie şi imagini de tot felul, unde poţi cunoaşte oameni noi. Într-un timp foarte scurt a pus stăpânire, atrăgând după el întreaga populaţie, din orice colţ al pământului. Mediul virtual face parte din modul de viaţă actual, unde ne petrecem mai tot timpul, cam tot atâtea zile cât are o săptămână. Totodată, datorită acestor fapte, această reţea de socializare este o platformă ideală pentru promovarea în social media a diverselor companii care investesc în strategii de marketing și servicii SEO pentru atragerea clienţilor.

Este asemeni unui virus, faţă de care suntem dependenţi total şi am ajuns la stadiul că dacă avem acces la internet sau wi-fi, atunci ne putem considera fericiţi şi norocoşi. Lumea a îndrăgit acest gen de socializare şi din acest motiv avem de spus câte ceva doar de bine.

Acesta ne deschide o lume întreaga într-o singură pagină, accesată cu uşurinţă de oriunde nu te-ai afla. Suntem informaţi cu tot ce se întâmplă în jurul nostru, zilnic, fiind şi modalitatea perfectă de menţinere a legăturilor cu cei dragi nouă, aflaţi la mii de kilometri distanţă. Pe lângă aceste momente, acesta ia rolul şi unui blog, unde zi de zi îţi poţi afişa stările, trăirile, sentimentele, poţi împărtăşi bucurii şi tristeţi, cere sau oferi ajutor, poţi distribui piese şi videoclipuri, imagini preferate sau orice altceva îţi pofteşte inima.

Postările care apar fără încetare sunt acele care ne tradează într-o oarecare măsură personalitatea. Aşteptăm să ne facem auziţi, ca cineva să reacţioneze într-un fel sau altul şi în final pentru mult aşteptatele like-uri. În dependenţă de  fiecare individ în parte, de preferinţe, de starea sufletească şi de ceea ce urmăreste va atrage atenţie la un anumit gen de postări, mai simplu spus, cam ceea ce îl reprezintă.

  1. Cele mai populare postări pe facebook la etapa actuală variază. Dacă e să le clasăm într-un top 3, aurul îl vom oferi postărilor legate de culinărie. Ne place enorm să facem poze cu mâncarea ce se află în farfurie pe care mai apoi o vom“devora”. Ori din motiv că este ceva foarte gustos, ori că unii nu şi-o permit, sau pe motiv că arătăm lumii că e un meniu care ne ţine în formă, cert este faptul că este un trend care devine din ce în ce mai multă popularitate.
  2. Argintul merge la destinaţii şi localuri. Rare persoane care au trecut pragul aeroportului, plecând undeva în calatorie şi să nu afişeze starea sa de euforie pe care o manifestă la acel moment. Nu mai zic de destinaţiile turistice de vis, în care te pomeneşti peste noapte. Şi cum să nu îndrăzneşti să stârneşti invidie, desigur albă, celor rămaşi blocaţi aici printre serviciu şi rutină zilnică.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cauti servicii de web design? Afla care sunt avantajele colaborarii cu o agentie web design

Publicat

pe

De

DCA

Un website trebuie sa indeplineasca mai multe caracteristici, nu doar sa fie o simpla punte de legatura intre utilizatorii de internet si business-ul tau online. In primul rand, un website trebuie sa asigure experiente web favorabile si pozitive.

De exemplu, cand apelezi la o agentie web design iti mentii o pozitie privilegiata in atentia oamenilor care iti acceseaza site-ul. De aceea, in cazul in care ai un magazin online este important ca interactiunea utilizatorilor cu website-ul tau sa fie usor de realizat, in special folosirea cosului de cumparaturi.

Apoi, site-ul trebuie sa le ofere incredere. Ei trebuie sa stie a informatiile lor personale sunt prelucrate in mod responsabil si ca sunt pastrate in siguranta. In cazul in care vrei sa administrezi un blog, toate postarile trebuie sa fie usor de accesat de catre utilizatori. In plus, intreg site-ul ar trebui sa aiba pagini interconectate intre ele astfel incat utilizatorii sa gaseasca toate informatiile pe care le doresc.

In acelasi timp, e important ca acestia sa ramana cat mai mult conectati pe site-ul tau, iar un web design profesional indeplineste toate aceste caracteristici (si multe altele) care determina experiente web favorabile si te ajuta sa castigi increderea potentialilor tai clienti.

Satisfactia clientilor incepe cu un web design profesional

 Indiferent de domeniul afacerii tale, website-ul tau trebuie sa fie construit si realizat de catre o echipa specializata in web design. In primul rand, specialistii unei astfel de agentii iti asigura un web design profesional astfel incat utilizatorii online sa nu ramana cu impresia ca au de-a face cu o firma neprofesionista sau ale carei produse sau servicii sunt de proasta calitate.

Dimpotriva, website-ul tau ar trebui sa reflecte seriozitatea si profesionalismul afacerii tale, iar web design-ul site-ului tau trebuie sa oglindeasca calitatea produselor tale. De aceea, apeleaza la o agentie specializata in crearea unui web design profesional si bucura-te de un site cu potential de a creste, periodic, rata de conversie.

Un web design de exceptie vine cu o garantie

 Daca apelezi la o agentie specializata in servicii de web design, ai garantia ca te bucuri de suportul tehnic din partea celor care au lucrat la crearea website-ului tau in cazul in care, in viitor, vrei sa dezvolti si mai mult functionalitatile website-ului.

O agentie profesionala iti realizeaza web design-ul site-ului, dar se ocupa si de programarea acestuia, optimizarea lui pentru motoarele de cautare si in privinta update-urilor periodice de intretinere a bazei de date etc.

 In comparatie cu o singura persoana, o agentie specializata in web design iti asigura o echipa formata din specialisti dedicati gasirii si implementarii celor mai bune solutii digitale astfel incat business-ul tau online sa beneficieze de toata admiratia pe care o merita.

In plus fata de crearea unei interfete atractive pentru website, programarea acestuia este la fel de importanta. Mai ales daca iti doresti ca site-ul tau sa aiba anumite functionalitati specifice, cum se intampla in cazul magazinelor online.

De aceea, apeleaza la o echipa specializata in servicii de web design profesional si ai garantia ca viteza de incarcare a site-ului precum si functionalitatile acestora vor fi utilizabile in parametri normali, astfel incat sa genereze atat experiente favorabile pentru utilizatori cat si cresterea periodica a ratei de conversie.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/internet-servicii-web/cauti-servicii-de-web-design-afla-care-sunt-avantajele-colaborarii-cu-o-agentie-web-design

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Fronturile de mobila de la Protege Parol – elementele necesare pentru casa ta

Publicat

pe

Protege Parol impreuna cu cea de la Nett Front va aduce in atentia Dumneavoastra o noua gama de fronturi pentru mobila moderna, cu suprafete vopsite cu vopsea ecologica, decoruri noi si suprafete ultra mate prelate pentru fronturile infoliate, pentru un design unic si personalizat a casei. Toate aceste eforturi se fac pentru a va oferii o gama mai larga de solutii de ultima ora din care sa puteti alege cea care va asigura o sincronizare perfecta a personalitatii Dumneavoastra cu ambientul in care traiti. 

Fronturi vosite cu vopsea  S MAT AQUA

S MAT AQUA este o vopsea ecologica pe baza de apa anti-amprenta care sa adauge un stil unic in casa Dumneavoastra.

 Dintre  proprietatile vopselei fetelor de usi mobile, S MAT AQUA, enumeram urmatoarele: vopseaua este ecologica (sigura pentru copii)  si este pe baza de apa, dar este si anti-amprenta.

Suportul de baza al fronturilor vopsite de mobilier este materialul numit MDF. Acesta are grosime  de 18 mm si este izolat, inainte de vopsire, cu o pelicula de grund ceea ce ii confera o durata de viata mai lunga. Suprafata este neteda si are un grad de luciu foarte scazut( intre 2-5%) si proprietati antiamprenta deci nu permite sa retina  amprente la utilizare.

Aceasta gama de usi vopsite cu S MAT AQUA este strict recomandata incaperilor unde temperatura si umiditatea camerelor se incadreaza in limitele temperaturilor ambientale.

Noutati 2019 folii decor pentru fronturi MDF infoliat

  1. Folii ultra mat perlat – culori uni

Modelul de front mat perlat in culori uni  are o suprafata anti-amprenta, iar decorul permite alaturarea suprafetelor sablate si a culorilor inspirate din natura,  oferind posibilitatea crearii, impreuna cu alte materiale naturale – marmura, ceramica, metalul si sticla, a unei atmosfere cu adevarat placute.

Frezarea culorilor uni se pot usor combina cu orice model de la frezare pe cant sau cu frezare adanca plina de detalii. 

Culori folii din gama: Trandafir antic ultramat perlat, Mure salbatica ultra mat perlat si Verde Labrador ultra mat perlat

  1. Folii ultra mat – culoare uni

O noua culoare completeaza paleta de culoril uni ultr mat:  PERFECT TOUCH 3D DÉCOR Verde Stuf sau folia ultramata Verde Stuf are o culoare inspirata din natura si este in perfecta armonie cu supafata neteda ultra mata. 

  1. Folii mate – decor imitatie de lemn

Suprafata 3D Nature Feel Synchron Structure sau foliile mate décor lemn tind, in accesptiunea noilor tendinte de amenajare,  spre culori tot mai inchise. La atingerea foliilor Structo avem aceeasi senzatie ca si la atingerea suprafetelor din lemn natur. Cele doua folii prezentate in aceasta toamna sunt Stejar Kitami Maro si Stejar Catania Ambra.

  1. Folii mate – imitatie de texturi diverse

Suprafetele Higlight sau foliile mate cu texturi, la fel ca si in cazul decorurilor de imitatie lemn, imita diverse texturi din natura. Iata cateva exemple de texture: marmura, mangan, ceramic, bronz, etc.

Cele sapte noi decoruri de folii din aceasta categorie sunt:  ARGINTIU MANGAN, BRONZ MANGAN, MARMURĂ ALBĂ ȘLEFUITĂ, MARMURĂ CLASICĂ, ALB ARGINTIU PERLAT, ALB CERAMIC, NEGRU CERAMIC.

Noutati 2019 frezari noi pentru fronturi MDF infoliat

Va supunem atentiei cinci frezari noi pentru fronturile din MDF, trei pentru G18 mm si 2 pentru G22 mm. 

Pentru MDF grosime 18 mm, frezările A140/L, A143/L, A144/L cu detalii subtile se încadreză în stilul clasic; A140/L împreună cu A143/L alcătuiesc o colecției și se pot combina între ele MÂNER la corpuri inferioare cu 3 sertare, la sertarele mici superioare este indicat să alegeți modelul A140/L fără linie pe tăblie unde vine mânerul, iar la sertarul mare A143/L cu linie pe tăblie, mânerul fiind pus pe rama sertarului COMPOZIȚIE clasică SPAȚIU bucatărie, dormitor; spații private.

Pentru MDF grosime 22 mm FREZARE A178/T se încadreză în stilul shaker, A179/T în stilul costal MÂNER stil clasic COMPOZIȚIE tranzițională sau clasică, depinde de decorul ales: culoare uni sau imitație de lemn SPAȚIU bucătărie, sufragerie, living, altele.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Ce avantaje ofera calculatoarele second hand?

Publicat

pe

De

microsoft-authenticated-refurbished-desktop-computer-windows-dell-thinkcentre-22-resize

Calculatoarele second-hand sunt avantajoase din mai multe puncte de vedere, de aceea ele sunt de multe ori o solutie pentru orice persoana. Calculatoarele second hand au inceput asadar sa devina foarte cautate, acestea fiind considerate a fi o solutie excelenta pentru firme dar si pentru persoanele care cauta o solutie la indemana si la un pret bun. Primul lucru important asadar atunci cand vine vorba despre aceste calculatoare second-hand este pretul, el fiind de cele mai multe ori un pret accesibil.

Fiecare persoana are un buget anume pe care il poate cheltui pentru un calculator second-hand, de aceea, imediat ce se stabileste acest buget, se cauta pe piata cele mai bune optiuni. Atunci cand bugetul disponibil nu este unul atat de mare, multe persoane au tendinta sa caute calculatoare second-hand care isi fac si acestea treaba foarte bine. Calculatoarele la mana a doua, cu specificatiile de care cumparatorul are nevoie sunt asadar o solutie pentru multe persoane.

Un alt motiv pentru care multe persoane se orienteaza catre calculatoarele second-hand il reprezinta configuratiile pe care aceste calculatoare le ofera. Se pot gasi si achizitiona calculatoare foarte performante, la niste preturi mult mai mici, daca se merge pe optiunea de calculator second-hand. Spre deosebire de calculatoarele noi, cele second hand sunt disponibile la un pret mult mai mic. Mai exista pe piata si calculatoarele de tip refurbished, acestea fiind si ele o solutie de compromis intre calculatoarele noi si cele second-hand. Calculatoarele refurbished sunt asadar ideale atat pentru persoanele care isi doresc o performanta buna, dar si un pret ideal in acelasi timp. Care este pretul unui calculator refurbished? Afla pe Server Config, cel mai important furnizor de echipamente IT&C refurbished din Romania.

Calculatoarele second-hand mai ofera si avantajul upgradarii in cazul in care va doriti acest lucru. De exemplu, daca achizitionati un calculator nou, pentru a pastra garantia cat mai mult timp, nu veti avea acces in interiorul acestuia. Acest lucru nu se aplica in cazul calculatoarelor second-hand, care daca sunt achizitionate cu gandul de a mai fi loc de un upgrade la un momentdat, acestea vor fi o solutie foarte buna pentru o perioada lunga de timp, pe masura ce toate cerintele jocurilor sunt in crestere.

Un alt exemplu ar putea fi un calculator second hand cu o placa de baza noua si moderna care ofera cumparatorului posibilitatea de a achizitiona diverse tipuri de procesoare, pe masura ce nevoile sale cresc. Astfel, chiar daca la achizitia initiala calculatorul second hand nu era dotat cu un procesor puternic, in momentul in care bugetul permite, acest procesor puternic poate fi cumparat mai tarziu si astfel respectivul calculator poate fi upgradat in functie de nevoile care apar pe parcurs.

Calculatoarele second-hand sunt o solutie si pentru birouri. Pot fi achizitionate in acest fel calculatoare la un pret mai bun, lucru ce va insemna automat ca firma va reusi sa economiseasca mai multi bani. Acest lucru este unul pe care cu siguranta si-l doreste orice manager, de aceea, in acest caz, calculatoarele second pot fi o solutie mult mai buna pentru o firma. Tinand cont de toate aceste lucruri, oricine poate avea in vedere un astfel de calculator.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Eveniment17 ore inainte

Mircea Negulescu, celebru fost procuror DNA Portocală, a fost REȚINUT de procurorii SIIJ

Este săptămâna cheie. Urmărită cu sufletul a gură. De întreaga populație. De analiștii politici. De mediile internaționale. La capătul acestei...

Eveniment2 zile inainte

„Batman”, alias procurorul Stasie Eduard, NU intelege ca in anul 2020 nu mai merge cu musamalizari si clasari/Epoca cand instantele stateau in genunchi in fata lui si a lui „Portocala” a apus

Cazul studentului din Ploiești, colaborator al DIICOT, ucis de traficanții de droguri, revine. În timp ce toate probele indică o...

Eveniment3 zile inainte

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

Sper ca se va cenzura ineptia proiectului de lege privind generic “carantinarea” intrucat incalca din star art.20 din Constitutie, respectiv...

Cultură5 zile inainte

Gherzan Cătălin, PER: „Educaţia online nu va fi niciodată nici măcar 30% din modul în care trebuie făcută educaţia”

Gherzan Cătălin, candidatul PER la primăria municipiului Piteşti şi patron al unei grădiniţe private în Piteşti, a acordat un interviu...

EvenimentO săptămână inainte

Cetatenii trebuie sa se trezeasca din starile induse de guvernantii de azi si sa evalueze calitatea mentala a politicienilor puterii actuale, dar si a celor ce mimeaza opozitia virtuala fata de abuzurile institutionale din aceasta perioada trista a Romaniei

Acest ciudat al politicii PNL, fost jurnalist sustinator al sistemului binomial si campului tactic in justitie, se pare ca acesta...

EvenimentO săptămână inainte

HUAWEI, pe locul 45 în topul celor mai valoroase brand-uri din lume, primește și recunoașteri importante pentru cele mai recente dispozitive din segmentele PC și tabletă

Compania ajunge pe locul 50 în Top 100 Most Valuable Brands pentru al cincilea an consecutiv. HUAWEI obține premii cheie...

EvenimentO săptămână inainte

Cititi si va minunati de emanatiile normative ale guvernantilor!/ Iata lucrul bine facut, pe jumatate doar!

Este nu numai opinia mea. Ci și a altor analiști. Poate chiar mai competenți. Examenul crucial al celor două runde...

Viața în MureșO săptămână inainte

De ce sa incerci un tratament cu ulei de canabis?

Intrucat canabisul este o planta utilizata inca din antichitate pentru a trata diverse afectiuni, aceasta a ramas cunoscuta datorita efectelor...

EvenimentO săptămână inainte

Microsoft își extinde prezența în România cu un centru de dezvoltare tehnologică în Iași

Microsoft a anunțat astăzi finalizarea unei tranzacții cu Movial, o companie de servicii de inginerie și design software specializată în...

Eveniment2 săptămâni inainte

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Revoltați că nu au avut niciun control asupra procesului de numire a noului CNATDCU, o parte din rectorii de universități...

Eveniment2 săptămâni inainte

Ma uimeste pasivitatea autoritatilor, altele decat politia, precum si a societatii civice, cu privire la abuzurile politiei locale/nationale fata de cetateni care nu “respecta” masurile instituite de starea de alerta si nu numai!

Revoltați că nu au avut niciun control asupra procesului de numire a noului CNATDCU, o parte din rectorii de universități...

Eveniment2 săptămâni inainte

Microsoft ajută 25 de milioane de oameni din întreaga lume să dobândească abilități digitale necesare economiei COVID-19

Microsoft Corp. a anunțat ieri o nouă inițiativă globală care vizează dezvoltarea abilităților digitale pentru 25 de milioane de oameni...

Eveniment2 săptămâni inainte

Certificare ISO 9001 pentru Fabrica Nokian Tyres din America de Nord

Noua fabrică Nokian Tyres din Dayton, SUA, a primit certificarea ISO 9001. Pentru a obține această certificare, companiile trebuie să...

Eveniment2 săptămâni inainte

Huawei Next Image 2020 așteaptă în continuare înscrieri: Peste 20 de mii de pasionați de fotografie din Europa și-au înregistrat deja lucrările în competiție

Huawei Consumer Business Group invită pasionații de fotografie din România să se înscrie în competiția globală Huawei Next Image 2020...

Eveniment2 săptămâni inainte

Motorola lansează moto g pro în România, primul smartphone cu stylus de la Motorola

Dupa lansarea moto g pro în Europa, moment care a marcat și celebrarea a 100 de milioane de smartphone-uri moto g vândute...

Eveniment2 săptămâni inainte

CAT Phones lansează noul smartphone Cat S42, un telefon pe care îl poți igieniza oricând ai nevoie

Grupul Bullitt, deținătorul licenței globale pentru telefoanele Cat®, prezintă Cat S42, un smartphone robust, proiectat pentru fiabilitate, care poate fi spălat...

Știrile Săptămânii