Connect with us

Afaceri

Avantaje aparat dentar

Publicat

pe

Aparatul dentar reprezintă o necesitate pentru pacienții cu dantură problematică, dinți înghesuiți, mușcătura strâmbă, etc. Deși în unele cazuri aparatul dentar nu este estetic sau nu conferă un aspect natural, prezintă multe avantaje.

În prezent există numeroase modele de aparate dentare, potrivite oricărui pacient, în funcție de preferințe, culori, model, buget și așa mai departe.

Avantajele purtării unui aparat dentar de calitate:

 • Uniformizarea dinților strâmbi, înclinați, suprapuși unii peste alții sau poziționați prea în exterior. Toate aceste probleme de ordin estetic și funcțional deopotrivă pot fi rezolvate cu ajutorul unui aparat dentar.

 

 • Facilitarea igienei orale. În cazul dinților înghesuiți, ața dentară este foarte greu sau chiar imposibil de introdus între spațiile interdentare pentru o curățare în profunzime a dentiției, provocând deseori sângerări gingivale. În urma purtării unui aparat dentar, însă, dinții se vor spația suficient.

 

 • Eliminarea strungăreței. Tratamentele ortodontice au un rol esențial în estetica danturii, redându-i acesteia un aspect minunat. Dar strungăreața sau decalajaul dintre arcade, spre exemplu, poate crea totodată și probleme de mușcătură.

 

 • Corectarea vorbirii. Sâsâiala specifică persoanelor cu dinți prea spațiați sau alte malpoziții ori malocluzii severe poate dispărea în urma purtării unui aparat dentar. Rezultatul fiind o pronunție corectă chiar și în cazul sunetelor mai complicate.

 

 • Eliminarea durerilor din zona maxilarului. Aceste dureri sunt cauzate de faptul ca dinții incorect aliniați pun presiune pe articulația temporo-mandibulară, problemă care poate fi rezolvată prin purtarea unui aparat dentar.

 

 • Rezolvarea respirației urât mirositoare. Legătura dintre aparatul dentar și respirația urât mirositoare constă în faptul că acest dispozitiv va alinia corespunzător dinții, astfel încât spațiile foarte înguste dintre aceștia vor deveni mai largi și nu vor mai permite resturilor alimentare să se acumuleze. Prin urmare, mirosul neplăcut a respirației va dispărea.

 

 • Eliminarea riscului de placă bacteriană, tartru, carii, afecțiuni gingivale sau parodontoză. Toate aceste probleme pot fi rezolvate pe cale ortodontică, ulterior putând avea o igienă orală completă, fără restricții cauzate de dinți înghesuiți s.a.m.d.

 

Tipuri de aparate dentare

 1. Aparat dentar transparent Safir:

– dantura perfectă și ameliorarea fizionomiei afectate de dinții care nu calcă în mod corect;

– fixare puternică pe suprafața dentară;

– mulare pe smalțul dinților, urmărind anatomia fiecărui dinte în parte;

– manevrare foarte facilă, prin intervenții scurte și rapide;

– grad ridicat de confort;

– evitarea acumulării resturilor bacteriene;

– eliminarea colorării în timp a brackeților.

 

 1. Aparat dentar invizibil Invisalign:

– îndreptarea dinților prin alignere transparente, personalizate și detașabile;

– deplasarea treptată a dinților;

– control permanent al forței aplicate asupra danturii și perioadei de acționare;

– confort maxim.

 

 1. Aparat dentar invizibil Incognito:

– amprentare dentară digitalizată prin tehnologia CAD/CAM;

– fixare în spatele dinților;

– eficiență maximă (purtare pe termen scurt), fără afectarea vorbirii;

– tratament complet personalizat fiecărui pacient;

– eliminarea senzației neplacute de gust metalic.

 

Toate aceste aparate dentare le găsiți la clinica stomatologică Dentocalm (https://dentocalm.ro)  din Cluj-Napoca de pe Calea Turzii nr 7, etajul 3 care vă pot ajuta să dobândiți zâmbetul atât de mult dorit. Aceste aparate dentare sunt special concepute pentru dantura fiecărui pacient, astfel încât acesta să nu simtă vreun disconfort și sunt aproape imperceptibile, neafectând viața socială a pacienților, procesul desfășurându-se sub atenția unei echipe foarte bine instruite.

 

 


Tratamente albire dentara, Cluj Napoca!


 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Ce este un advertorial?

Publicat

pe

Pentru a obține o poziționare cât mai bună în căutările Google, orice site are nevoie de o vizibilitate cât mai bună. În zilele noastre, datorită evoluției tehnologiei și concurenței tot mai accentuate din spațiul virtual, aceasta se obține atât prin design, structură și conținut de calitate, cât și prin publicitate plătită. Una dintre cele mai accesibile, eficiente și mai interesante forme de publicitate plătită este reprezentată de advertoriale.

Ce este un advertorial?

Cu toții știm cât de neplăcut este să dorim să accesăm o publicație sau un articol online și să fim bombardați din toate părțile de articole publicitare, care nu ne lasă în pace până nu le vedem până la capăt sau până nu le închidem, dintr-un buton care de multe ori este sesizabil după câteva secunde bune.

Încercând să evite tocmai acest tip de publicitate de tip banner sau pop-up, advertorialul este cea mai elegantă și mai utilă formă de a prezenta frumos un produs, un servciu, un brand sau un site.

Având forma unui articol, care trebuie să se integreze perfect în cadrul editorial al unei publicații, un advertorial este o fomă specială de publicitate care, pe lângă componenta informativă, conține și elemente de promovare. De cele mai multe ori acesta apare însoțit de simbolul (P).

Publicat pe bloguri, reviste și ziare online centrale sau locale, advertorialul este poate cea mai interesantă metodă pentru a ajunge la publicul țintă și de a-l aduce în site.

Citestște articolul complet: „Ce este un advertorial?” pe blogul Edcora.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Iridex Group Plastic a prezentat rezultatele implementarii proiectului de relansare a statiei de productie mase plastice

Publicat

pe

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obtinute prin proiectul de relansare a statiei de productie mase plastice, proiect care are drept scop principal cresterea vanzarilor pe piata interna si extinderea pe piete externe. Prezentarea rezultatelor a avut loc in cadrul conferintei de inchidere a ”Programului Romano-Elvetian pentru IMM-uri” si a programului ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA), in parteneriat cu CEC Bank, cu implicarea  Guvernului Confederatiei Elvetiene.

In urma cu un an, Iridex Group Plastic a primit un credit pentru inlocuirea unuia dintre extruderele existente. Echipamentul a fost livrat si instalat anul acesta, fiind actionat digital, cu service asigurat de la distanta. Aceasta investitie va aduce beneficii semnificative pentru mediul inconjurator, permitand o crestere a productiei de circa trei ori, cu un consum redus de energie electrica de circa 30%. In acelasi timp, acum se pot realiza o serie de produse noi, cum ar fi masoanele de protectie piese metalice si ceramice, cu plase tubulare cu grosimi si diametre mai mari. Prezentarea companiei Iridex Group Plastic a fost sustinuta de Adriana Mircea, Director de Dezvoltare in cadrul companiei.

La evenimentul de la Palatul CEC, pe langa ministrul de resort, dl. Stefan-Radu Oprea, au fost prezenti si E.S. Arthur Mattli, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti,  dl. Laurentiu Gabriel Mitrache, Presedintele Comitetului de Directie CEC Bank si dl. Valentin Tiberiu Mavrodin, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice. Cele doua programe au beneficiat de finantare elvetiana in cadrul Programului de Cooperare Elvetiano – Roman (PCER) pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse.

Programul Romano-Elvetian pentru IMM-uri, a avut unul dintre cele mai mari bugete in cadrul Contributiei elvetiene pentru Romania. A sustinut aproximativ 600 de IMM-uri in realizarea de investitii si a contribuit la crearea a peste 1.600 de noi locuri de munca in 8 domenii prioritare (productie, servicii medicale, turism, comercializarea echipamentelor specifice economisirii de energie si a celor care utilizeaza resurse de energie regenerabile, IT si comunicatii, transporturi si depozitare, constructii, activitati profesionale, tehnice si stiintifice).

Bugetul intregului program a fost de circa 45 de milioane de franci elvetieni (CHF), din care 70% contributie elvetiana si 30% aport propriu CEC Bank, contribuind la acoperirea unui deficit de credite pe zona IMM-urilor existent la momentul lansarii pe piata financiara din Romania, in conditii financiare favorabile pentru beneficiari (dobanda preferentiala).

Programul de creditare a IMM-urilor a fost completat, in anul 2017 cu proiectul ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”. Cu un buget de 2,5 milioane CHF, principalul obiectiv a fost sprijinirea internationalizarii IMM-urilor, prin asigurarea unui cadru de pregatire in vederea patrunderii pe pietele externe, si sustinerea participarii beneficiarilor programului la evenimente de promovare internationala.

Mai multe detalii despre Iridex Group Plastic aflati de la: www.iridexplastic.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Cum să alegeți cele mai potrivite cosmetice bio?

Publicat

pe

Cum să alegeți cele mai potrivite cosmetice bio

Orice femeie care dorește să aibă grijă de tenul său știe că pentru a obține rezultatele dorite este nevoie să aleagă produse adecvate tipului de ten, problemelor specifice și vârstei. Folosirea unor produse necorespunzătoare nu nu numai că nu produce efectele scontate, ba mai mult, poate genera alte probleme, care și acestea, la rândul lor, trebuie să fie tratate.

Pentru o îngrijire cât mai adecvată este recomandat să folosim cosmetice bio. Grație ingredientelor aflate în compoziția lor, acestea sunt cea mai bună alternativă la cosmeticele standard. Neavând în compoziția lor parabeni, ftalați, produse chimice sunt mult mai sănătoase pentru întregul organism și nu produc efecte secundare în timp.

Care sunt principalele criterii după care să alegem cele mai potrivite cosmetice bio?

Oricât de speciale și recomandate ar fi aceste produse, este bine de știut că dacă nu le alegem pe cele adecvate tipului de ten, nu ne putem bucura pe deplin de calitățile lor benefăcătoare.

Iată câteva sugestii pentru a cumpăra cele mai adecvate cosmetice bio:

 • Achiziționați produse bio numai din magazine autorizate, care respectă toate normele de depozitare și comercializare a acestui tip de produse.

 • Citiți foarte bine recomandările de utilizare de pe ambalaj, iar dacă știți că sunteți alergici la numite tipuri de elemente nu comandați un produs pe baza acestor ingrediente.

 • Folosiți întotdeauna produsele în limitele prescrise de garanție și în funcție de durata recomandată de utilizare a produsului de după desfacerea ambalajului.

 • Alegeți întotdeauna produse adecvate problemelor specifice.

Respectând aceste condiții minime aveți toate șansele să obțineți de la produsele comandate rezultatele pe care le așteptați. Orice tip de produs ați alege, dacă veți ține seama de aceste aspecte nu aveți cum să dați greș în alegerea voastră.

Pentru o sursă avizată de cosmetice organice accesați magazinul online Rfresh.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Știri noi din Mureș

Eveniment3 ore inainte

“Haideţi să vă spun ce a făcut zilele trecute Licu, pe viaţa micuţei Sorina”

Adică toate măgăriile cu numărarea voturilor prin soft au fost de pomană? Pe românește, CCR a decis, în unanimitate, că...

EvenimentO zi inainte

Ce a facut domnul Ciolos cu informatiile din raportul nr.63986/28.11.2008?

Adică toate măgăriile cu numărarea voturilor prin soft au fost de pomană? Pe românește, CCR a decis, în unanimitate, că...

Afaceri2 zile inainte

Ce este un advertorial?

Pentru a obține o poziționare cât mai bună în căutările Google, orice site are nevoie de o vizibilitate cât mai...

Eveniment3 zile inainte

PROMO/“Famiglia” de la DNA ST Ploiesti, reabilitarea drumului de centura al municipiului Targoviste si fostul consilier al lui Băsescu, Theodor Berna

DNA ST Ploiesti, probabil in cardasie cu Structura Centrala, incearca cu disperare sa musamalize un caz grav de coruptie si...

Eveniment4 zile inainte

“Famiglia” de la DNA ST Ploiesti si incercarile actuale de musamalizare ale dosarului nr 214/P/2018

ROMAN FOILETON DNA ST Ploiesti SAGA By Incisiv de Prahova Saga procurorilor de la DNA ST Ploiesti deocamdata doar unii...

Eveniment4 zile inainte

Băncile au continuat să încaseze la împrumuturile în derulare dobânzi calculate la referințe false, manipulate

Băncile au continuat și în trimestrul I să încaseze la împrumuturile în derulare dobânzi calculate la referințe false, manipulate, prin...

Eveniment4 zile inainte

Șeful IGPFR a picat testul psihologic!

(Preluare National – Catalin Tache): Simțind că pentru ”tătuca” Ioan Buda a fost, este și va rămâne doar un ”manechin”...

Eveniment4 zile inainte

Licu blocheaza dosarul lui Kovesi

Multa lume se intreaba ce se mai intampla cu dosarul de la SIIJ in care Laura Kovesi este inculpata pentru...

Eveniment4 zile inainte

POLIȚIȘTII LOCALI VS GARDĂ DE CORP PENTRU PRIMARUL CISMARU NICULAE

A fost o  sedinta lunga…in cadrul Judecatoriei Motru….pana si judecatorul, nenea asta care decide si dispune ,, in numele legii”...

Eveniment4 zile inainte

MAI “crapa” de deontologie profesionala/Seful IPJ Gorj- sex cu amanta si musamalizari ordinare in instanta, ca razbunare

A fost o  sedinta lunga…in cadrul Judecatoriei Motru….pana si judecatorul, nenea asta care decide si dispune ,, in numele legii”...

Eveniment5 zile inainte

Militianul paraditorilor de la DNA ST Ploiesti, muzica greceasca si dosarul fabricat directorului ziarului Incisiv de Prahova (I)

Politistul judiciar TOMA Ciprian de la DNA ST Ploisti este un politist obscur, din Campina, un „sifon” care a fost...

Eveniment6 zile inainte

“Decizia sectiei de procurori a CSM arata ca o proportie majoritara din aceasta NU DA DOI BANI PE LEGE”

Inteleg ca CSM, sectia de procurori, a respins cererea de suspendare a doamnei procuror Piturca, cea care, in baza unui...

EvenimentO săptămână inainte

Doar in subsolul unei pagini se poate regasi interesul unei institutii europene in raport cu ingerintele grave in actul de justitie din Romania!

Am inceput timid cu un fast food plasat strategic intr-un loc urat, dar cu trafic mare. M-am gandit ca au...

EvenimentO săptămână inainte

Creierul lui Kovesi in dosarul paraditorilor

Hai, ca poate se misca lucrurile in dosarul lui Lucica Onea si al lui Mircea „Portocala” Negulescu, unde cei doi...

EvenimentO săptămână inainte

Bă, Mateescule, în practica DNA erai azi și arestat preventiv! Ieși, dracului afară din magistratură și CSM, nu ți-e rușine?

Avocatul Aurelian Pavelescu a explodat de nervi după ce instanța supremă a admis, marți, cererea Secției pentru anchetarea magistraților și...

Eveniment2 săptămâni inainte

Directorul RASP confirma acuzatiile UNPR Prahova la adresa primarului Dobre

Adriana Lascu, cumnata fostei şefe a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, lucrează, începând cu anul trecut, pentru una dintre companiile conectate la...

Știrile Săptămânii