Puțini știu, însă că fosta prezentatoare de la Ferma a suferit enorm în copilărie. A ascuns mult timp această dramă, dar în cele din urmă a ales să facă totul public în cadrul campaniei “Rătăcit în sine. Monica Bârlădeanu a vorbit cu lacrimi în ochi despre cel mai greu moment din viața ei.

“Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa.

El stătea la 38-40 de km de Iaşi şi odată am fost şi pe jos până la el cu fratele meu sau cu bicicleta sau cu autostopul. A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună.

Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese. Oamenii au senzaţia că…Doamne… Şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea şi nu înţeleg de ce, pentru că lucrurile astea care i-ar putea ajuta şi pe ceilalţi să-şi înţeleagă situaţia.

De cele mai multe ori te uiţi la ele din poziţia de victima şi ai senzaţia că având acest bagaj nu ai cum să faci paşi înainte în viaţă şi mie mi se pare că nu e deloc aşa şi că, de fapt, toate lucrurile astea care îţi dau un complex etraordinar pentru că în primul rând te duci la şcoală şi auzi copii care vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează. Ei au un tată, tu n-ai asta. Ei au covor persan, tu n-ai. Eu d-asta am fost atât de ambiţioasă să fiu prima, pentru că voiam să-mi câştig dreptul să stau în rând cu ceilalţi copii”, a declarat Monica Bârlădeanu.

Te-ar putea interesa și: